TM Toys Fortnite Plüss Llama Loot
6 290 Ft 4 390 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A szórakoztató virtuális világ valósággá válik ennek a plüss Lámának köszönhetően, ami örömet szerez ennek a játéknak az összes rajongójának. A plüss Láma magassága 18 cm.

ChiChi Love Star csivava kutyus táskában
10 843 Ft 9 690 Ft

Az aranyos csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A nyakéke világít a sötétben éppúgy, mint a kutyus hordozására alkalmas táska díszei.

DOLU Az első kisállatom kék

DOLU Az első kisállatom kék

Értékelés: 4,8
4 281 Ft 3 870 Ft

Egy aranyos kutya minden kisbaba szeretett kisállatává válik. A csomag tartalmaz plüss kutyát, műanyag csontot, műanyag ládát, tálat, ételt, fésűt és tükört.

Spin Master Hatchimals Plüssök
5 790 Ft 4 390 Ft

Puha, aranyos, szőrös – ilyenek a Hatchimals kedvenc plüss változatai! Ezek a plüssök tojásban rejlenek, lila plüss szívvel ellátottak. Egyszerűen húzd le a tojás felső részét és ismerd meg csodás új barátodat.

TM Toys Fur Balls Csavargó aqua
8 890 Ft 7 100 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

TM Toys Fur Balls Csavargó pink
8 890 Ft 6 970 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

TM Toys Fur Balls Csavargó - Violet
8 790 Ft 7 750 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és fésülnöd. Ez egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, egy csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

ChiChi Love Chihuahua kutyus Glam Fashion
11 443 Ft 8 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Ice Fashion csivava kutyus táskában
10 843 Ft 8 270 Ft

Az aranyos csivava kutyus téli öltözékben minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A csomagolás része a kutyus hordozására alkalmas táska.

ChiChi Love Paris II csivava kutyus táskában
12 049 Ft 8 270 Ft

Az aranyos Paris csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A ruhája világít a sötétben. A csomagolás része a kutyus hordozására alkalmas táska.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
6 070 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

Bino Egérke 20 cm

Bino Egérke 20 cm

Értékelés: 5
2 090 Ft

Kedves puha egér formájú kedvenc. Anyaga 100% poliészter. Polisztirén golyókkal töltve. Felszíni tisztítása nedves ronggyal. Mérete 20 cm.

TY DEXTER - csivava 24 cm

TY DEXTER - csivava 24 cm

Értékelés: 5
4 490 Ft

A TY márkájú plüss vidám színei és hatalmas csillogó szemei megörvendeztetik gyermekedet. A barna csivava nagy lila füleivel remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék puha plüssből készült.

Rappa Plüss ülő panda, 18 cm
2 090 Ft

Gyönyörű plüss panda 18 cm-es magassággal. A panda kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik. Kiváló! Páradat megnézni helyesen mit jelent

TY PRECIOUS rózsaszín kutya 24 cm
4 390 Ft 3 610 Ft

Rózsaszín plüss kutyus Precious a TY márka Beanie Boos kollekciójából. A nagy csillogó szemeinek köszönhetően nagyon érdekes. Puha plüssből készült, kellemes tapintású.

TY OWLETTE - fehér bagoly 24 cm
4 390 Ft 4 260 Ft

A TY márkájú fehér bagoly remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék ölelgetésre szánt puha plüssből készült.

Rappa Plüss pingvin álló, 20 cm
4 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss pingvin 20 cm mérettel. A gyerekek egyből imádni fogják. A pingvin kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Rappa Plüss bagoly, 20 cm

Értékelés: 4,9
2 320 Ft

Gyönyörű plüss bagoly, 20 cm nagysággal. A bagoly kiváló minőségű plüssből készült, és egy exkluzív RAPPA plüss játékok kollekció része.

TY CINDER - zöld sárkány 24 cm
4 390 Ft 4 000 Ft

Cinder a zöld sárkány a világhírű TY márka egyik sárkánya. Cinder puha plüssből készült, és a legjobb társ a szeretgetésre és játszásra. A gyerekek rengeteg kalandot élhetnek át vele.

TY GILDA - rózsaszín flamingó 24 cm
4 390 Ft 3 480 Ft

Plüss rózsaszín flamingó az amerikai TY márkától a legmagasabb minőségben. A cég plüssei érintésre nagyon kellemesek és nagy csillogó szemeikről híresek. Az állatka névvel és születési dátummal rendelkezik, mely a cédulán egy rövid versikével van ellátva.

TY BEAKS - tukán 24 cm

TY BEAKS - tukán 24 cm

Értékelés: 5
4 390 Ft 4 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss tukán a legmagasabb minőséggel rendelkezik, melyet a TY amerikai márka garantál. A cég plüssei érintésre nagyon kellemesek és nagy csillogó szemeikről híresek. Az állatka névvel és születési dátummal rendelkezik, mely a cédulán egy rövid versikével van ellátva.

TY SAFFIRE - sárkány 24 cm
4 390 Ft 3 990 Ft

Plüss sárkány az amerikai TY márkától a legmagasabb minőségben. A cég plüssei érintésre nagyon kellemesek és nagy csillogó szemeikről híresek. Az állatka névvel és születési dátummal rendelkezik, mely a cédulán egy rövid versikével van ellátva.

TY BELLA - barna medve nyalókával 24 cm
4 390 Ft 4 000 Ft

A TY márkájú kedves plüss vidám színei és hatalmas csillogó szemei megörvendeztetik gyermekeidet.** A medve nyalókával** remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék puha plüssből készült.

TY PEGASUS - fehér egyszarvú 24 cm
4 390 Ft 4 290 Ft

Fehér egyszarvú Pegasus arany írisszel egyértelműen a legjobb barátaid közé fog tartozni. Ez az egyszarvú puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.

TY RAINBOW - szivárvány pudli 24 cm
4 390 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

szivárvány pudli plüss a TY márka Beanie Boos kollekciójából. A plüss állatka minőségi puha plüssből készült, vidám színekben és hatalmas szemekkel. Egy névvel és születési dátummal ellátott cédulával rendelkezik, melyen egy rövid versikével található.

DINO Minnie rózsaszín ruhában plüss 23 cm
5 653 Ft 4 260 Ft

A csatokból soha sem elég. Ezért a népszerű Minnie egér egyből kettőt helyezett a cipőire és egyet a fülei közé. Nem hiányoznak a tipikus elegáns kesztyűk sem.

TM Toys Fur Balls Csavargó virágos
8 790 Ft 7 230 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és fésülnöd. Ez egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, egy csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

Rappa Plüss galamb, 23 cm

Rappa Plüss galamb, 23 cm

Értékelés: 5
3 610 Ft

Az imádni való plüss galamb nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! 23 cm méretű galamb kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!

TM Toys Peppa Pig - plüss George 25 cm
3 295 Ft 2 960 Ft

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal,aki ** kék ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Fur Balls Kis csavargó Tutti Frutti
8 790 Ft 5 940 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Ez egy kutyus, cica, vagy láma lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

My Little Pony Plüss póni 25cm, fésülhető sörénnyel, Luna
8 290 Ft 6 840 Ft

Bújj hozzá ehhez a csodás szárnyakkal, mágneses szarvval és koronával kiegészített plüss hercegnőhöz. A közismert Equestrie plüss uralkodóinak mindegyike a My Little Pony film és a My Little Pony: Varázslatos barátság sorozat történeteit mutatja be.

Rappa Plüss ülő zebra, 18 cm
2 570 Ft

Gyönyörű plüss zebra 18 cm-es magassággal. A zsiráf kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik.

TM Toys Fortnite Loot - Plüss Durr Burger
4 990 Ft 4 770 Ft

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A szórakoztató virtuális világ valósággá válik ennek a Durr Burger plüssnek köszönhetően, ami örömet a játéknak összes rajongójának.

TY WADDLES pingvin 24 cm

TY WADDLES pingvin 24 cm

Értékelés: 5
4 390 Ft 4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindenki szereti a plüss játékokat. WADDLESS plüss pingvin a Beanie Boos kollekcióból biztos minden gyermek kedvenc barátja lesz. Élénk színű puha plüssből készült.

Lumpin Kalamity Terrier, kicsi
3 190 Ft 2 960 Ft

Jorkhire tisztelt családjából származik. De amint szétszórt kezd lenni, egy egész tömeg követi őt, és készen is van a zűrzavar. Ez a hírnév születése óta kíséri őt. Innen kapta nevét – KALAMITY. Azonban a szíve a helyén van, ami kiegyenlíti hebehurgyaságát. Ezért behunyjuk szemünket a kis hiányossága felett.

TY Beanie Boos TWIGGY - rózsaszín bagoly, 24 cm
4 890 Ft

rózsaszín bagoly a TY plüssállatkák kollekciójának egyike, melyekre a nagy szemek jellemzőek, melyek mélységét a csillogó színük fokozza. A bagoly rendkívül kellemes tapintású és babusgatásra csábítja a gyermekeket.

Lumpin Pepe Süni

Lumpin Pepe Süni

Értékelés: 5
3 480 Ft

Pepe Süni a mesék mestere. Amint jóllakik, amit előszeretettel tesz, leül a fotelébe és beszélni kezd. Mindenki nagyon várja ezt a pillanatot, a süni köré ülnek és hallgatnak. Te se maradj le a csodás meséről.

MÚ BRNO Manka 23 cm

MÚ BRNO Manka 23 cm

Értékelés: 5
5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno Manka baba minden kisgyerek kedvence lesz. A népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Manka egy szorgalmas rabló nő. Mindig finom ételek főz a családjának. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába.

Rappa Plüssőzike, fekvő, 22 cm, ECO-FRIENDLY
2 468 Ft 2 060 Ft

Csodaszép plüssőzike, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 22 cm-es őzike kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

TY Beanie Boos panda BOOM BOOM, 24 cm - Medium
4 390 Ft

A legkiválóbb minőségű panda plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

TY Beanie Boos GILBERT - rózsaszín zsiráf, 24 cm
4 390 Ft 3 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt az édes zsiráfot első pillantásra megszereted. Nagy, jellegzetesen csillogó kék színű szemei vannak. A zsiráf lágy plüssből készül, amely rendkívül kellemes tapintású.

TM Toys Peppa Pig - Plüss Peppa 25 cm
3 282 Ft 2 960 Ft

Élvezd a játékot a népszerű Peppa malac barátoddal a piros ruhácskájában. Örömteli, kíváncsi, nagyon talpraesett társad az összes kalandodra. Nagyon puha anyagbólkészült, így kellemes a tapintása minden gyermek számára.

Rappa Plüss fóka, 24 cm

Rappa Plüss fóka, 24 cm

Értékelés: 5
2 830 Ft

24 cm-es szép plüss fóka. A fóka kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss ideális ajándék minden kicsinek és aranyos plüss játékok szerelmesének!

Rappa Plüss strucc 20 cm
2 570 Ft

Ez a bájos plüss strucc a RAPPA plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része. A játék magassága cca. 20 cm. Ez a csodás plüssjáték nem hiányozhat a szobádból!

TY Beanie Babies 24 cm AVA, fekete-fehér cica
4 390 Ft 4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű fekete-fehér plüsscica a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

TM Toys Fur Balls Babies Mini kis csavargó
5 390 Ft 3 870 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Nyuszi, oroszlán, kutya vagy más állatka lesz? A hordozóban mindig egy van elrejtőzve a 21 lehetséges állat közül. Fedezd fel, milyen állatka rejtőzik a láda belsejében!

TY Beanie Boos Flippables Crunch - lila-zöld dinoszaurusz 24 cm kétoldalas flitterekkel
4 890 Ft 4 640 Ft

A TY márkájú plüss vidám színeivel és nagy csillogó szemeivel örömmel tölti el a gyerekeket, amelyek miatt kedvelik őket. Ez a dinoszaurusz nagyszerű társ a játék során, de szintén elválaszthatatlan barát elalváskor vagy utazáskor. A játék puha plüssből készült, kétoldalas flitterekkel ellátott.