TM Toys Fur Balls család-60%

TM Toys Fur Balls család

Értékelés: 4,6
17 270 Ft 6 790 Ft

Akció

Megmented a családot? Az anyuka cica vagy kutyus? Tudd meg, mennyi gyermek van az anyukával – ikrek, vagy hármas ikrek? Ahhoz, hogy megtudd, melyik állat rejtőzik a plüssben, először meg kell fürdened és fésülnöd azt. Gondoskodj szeretettel a családról.

ChiChi Love Csivava kutyus Bow Fashion táskában-29%
11 400 Ft 7 990 Ft

Akció

Egy imádnivaló csivava, szalaggal és rózsaszín csillogó ruhában. aki minden kislány kedvenc barátja lesz. Gyönyörűen puha és bolyhos. Praktikus szalaggal ellátott táska kutyus hordozásához.

ChiChi Love Kutyus chihuahua család táskában
8 810 Ft 8 090 Ft

Akció

Egy imádnivaló chihuahua kutyus egy aranyos kölyökkel minden kislány szeretett állatkájává válik. Ide tartozik egy divatos kutyatartó táska is.

DOLU Az első kisállatom kék-18%

DOLU Az első kisállatom kék

Értékelés: 4,7
4 140 Ft 3 390 Ft

Akció

Egy aranyos kutya minden kisbaba szeretett kisállatává válik. A csomag tartalmaz plüss kutyát, műanyag csontot, műanyag ládát, tálat, ételt, fésűt és tükört.

ChiChi Love Star csivava kutyus táskában-21%
10 340 Ft 8 090 Ft

Akció

Az aranyos csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A nyakéke világít a sötétben éppúgy, mint a kutyus hordozására alkalmas táska díszei.

TM Toys Fur Balls Csavargó - Violet-20%
8 010 Ft 6 390 Ft

Akció

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és fésülnöd. Ez egy nyuszi, cica vagy kutyus lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, egy csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

ChiChi Love Chihuahua kutyus Glam Fashion
8 670 Ft 8 090 Ft

Akció

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Chihuahua kutyus on Tour
6 270 Ft 5 690 Ft

Akció

Az imádni való Chihuahua kutyus egy szeretett állat barát lesz minden kislány számára. Gyönyörűen puha és selymes. Tartozéka a praktikus kutya hordozó táska is.

ChiChi Love Paris II csivava kutyus táskában
8 440 Ft 8 090 Ft

Akció

Az aranyos Paris csivava kutyus minden kislány imádott társa lesz. Hihetetlenül puha és lágy. A ruhája világít a sötétben. A csomagolás része a kutyus hordozására alkalmas táska.

MÚ BRNO Kisvakond Hátizsákkal Plüss figura, 20 cm
7 460 Ft 5 060 Ft

Kisvakond hátizsákkal plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja. A kedvenc mesénkből ismert Kisvakond most egy piros hátizsákkal a hátán érkezik. A hátizsákot levehetjük és kedvünkre belepakolhatunk bármit. Vezessük be gyermekünket a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 20 cm
5 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

TY DEXTER - csivava 24 cm

TY DEXTER - csivava 24 cm

Értékelés: 5
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A TY márkájú plüss vidám színei és hatalmas csillogó szemei megörvendeztetik gyermekedet. A barna csivava nagy lila füleivel remek társ a játék során, és egy elválaszthatatlan barát alvás vagy utazás közben. A játék puha plüssből készült.

TY CINDER - zöld sárkány 24 cm
4 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cinder a zöld sárkány a világhírű TY márka egyik sárkánya. Cinder puha plüssből készült, és a legjobb társ a szeretgetésre és játszásra. A gyerekek rengeteg kalandot élhetnek át vele.

MÚ BRNO Kisvakond Kertésznadrágban 20 cm
7 810 Ft

A gyerekek kedvenc Kisvakondja egy igazán kénylemes méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. 20 cm-es méretű és nadrágos zsebében apróságokat is el lehet rejteni. TOVÁBB OLVASOM->

Melissa & Doug Lóápoló készlet
13 710 Ft
+ ingyen szállítás

Minden gyerek szeretne egy élő lovat otthon. Ha ez nem jöhet számításba, akkor legalább itt van ez a nagyszerű készlet, amivel a gyerekek megismerkedhetnek azzal, milyen is vigyázni egy lovacskára. A készletben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet.

TM Toys Puppy Surprise Mandy 1 sorozat-49%
17 410 Ft 8 790 Ft

Akció

Puppy surprise egy kedves állat anyuka, melyek kis meglepetést rejtenek! Minden anyuka terhes és meglepően sok gyermeke van – három, négy vagy öt! Ismerkedjetek meg Mandyvel és kölykeivel. Az egész család kiválóan alkalmas gondoskodásra, szórakozásra és ölelésre!

MÚ BRNO Manka 23 cm

MÚ BRNO Manka 23 cm

Értékelés: 5
6 020 Ft

Az MU Brno Manka baba minden kisgyerek kedvence lesz. A népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Manka egy szorgalmas rabló nő. Mindig finom ételek főz a családjának. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába.

Rappa Plüss ülő csivava kutya, 24 cm, ECO-FRIENDLY
3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss csivava kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, és a plüssállat gyűjteményből sem. A plüss játék mérete 24 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült és a RAPPA exkluzív plüss játékokból álló kollekció része.

Rappa Plüss macska fehér-fekete fekvő, 16 cm, ECO-FRIENDLY
3 280 Ft

Ez a gyönyörű plüss macska nem hiányozhat egy gyerekszobából sem. A macska hossza 16 cm. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss ülő zebra, 18 cm
2 730 Ft

Gyönyörű plüss zebra 18 cm-es magassággal. A zsiráf kiváló minőségű plüssből készült, és így az exkluzív Rappa plüss játékok gyűjteményébe tartozik.

Rappa Ülő plüss koala, 15 cm, ECO-FRIENDLY
2 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az imádnivaló plüss koala egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. Minőségi plüssből készült, 15 cm magas, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

MÚ BRNO Hurvínek, 25 cm

Értékelés: 4,2
5 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hurvínek egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvínek mindig valami mókán töri a fejét. A kiváló minőségű plüss figurát a tradicionális Brno Cseh cég gyártja. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss.

TM Toys Fur Balls Kis csavargó Tutti Frutti
6 690 Ft 6 300 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Ez egy kutyus, cica, vagy láma lesz? A csomagolás egy szív formájú kefét, csatot és egy tanúsítványt tartalmaz.

TM Toys Fortnite Loot - Plüss Durr Burger-45%
4 900 Ft 2 690 Ft

Akció

Fortnite egy népszerű számítógépes játék. Csatlakozz te is a rajongóihoz! A szórakoztató virtuális világ valósággá válik ennek a Durr Burger plüssnek köszönhetően, ami örömet a játéknak összes rajongójának.

TM Toys Peppa Pig - Plüss Peppa 25 cm
3 690 Ft

Élvezd a játékot a népszerű Peppa malac barátoddal a piros ruhácskájában. Örömteli, kíváncsi, nagyon talpraesett társad az összes kalandodra. Nagyon puha anyagbólkészült, így kellemes a tapintása minden gyermek számára.

TM Toys Puppy Surprise Kiki 1 sorozat-49%
17 410 Ft 8 790 Ft

Akció

Puppy surprise egy kedves állat anyuka, melyek kis meglepetést rejtenek! Minden anyuka terhes és meglepően sok gyermeke van – három, négy vagy öt! Ismerkedjetek meg Kikivel és kölykeivel. Az egész család kiválóan alkalmas gondoskodásra, szórakozásra és ölelésre!

Rappa Plüss medve barna fekvő,15 cm, ECO-FRIENDLY
3 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos fekvő plüss medve nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából és plüssállat gyűjteményből sem. A plüssjáték mérete 15 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, így a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss ülő majom, 25 cm, ECO-FRIENDLY
5 400 Ft 4 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a fekete plüss majom nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. A majom mérete 25 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 25 cm
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal,aki ** kék ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

Bino plüss panda 20 cm

Bino plüss panda 20 cm

Értékelés: 4,5
3 140 Ft

Az aranyos panda puha minőségi plüssből készült. A gyerekek kedvelik a medvéket, imádni fogják ezt a kis pandát is. Kisállatként, játékként vagy gyönyörű és tipikus gyerekszoba kiegészítőként szolgál.

Bino plüss panda 25 cm

Bino plüss panda 25 cm

Értékelés: 5
3 550 Ft

Az aranyos panda puha minőségi plüssből készült. A gyerekek kedvelik a medvéket, imádni fogják ezt a kis pandát is. Kisállatként, játékként vagy gyönyörű és tipikus gyerekszoba kiegészítőként szolgál.

Little Tikes Springlings Meglepetés-28%
3 740 Ft 2 690 Ft

Akció

Springlings egy aranyos, boldog és játékos kisállat a Little Tikes-tól! Minden Springling kiugrik a saját speciális otthonából, és máris készen áll a játékra. Lepd meg a barátaid és családtagjaid ezekkel a vidám és boldog állatkákkal.

Lumpin Djamila szurikáta
3 990 Ft 3 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Melanie vagy Catherine akart lenni, de a nevét anyjától, nagymamájától és dédanyjától örökölte, sőt az üknagyanyjától is. Hogy lehet valaki különleges és kitűnő abban a hagyományőrző családban, erre jött rá végül Djamila. Ez az ő vágya kalandok iránt. Szeret expedíciókat folytatni új, felderítetlen területekre.

Lumpin Elefánt Elvis, kicsi
3 140 Ft

Elvisnek hívnak, és amit mondok, az úgy is van. Rám mindig számíthatsz! Nekem semmi sem lehetetlen. Elefántmemóriám van, így sosem felejtkezem meg a dzsungelben élő barátaimról.

Lumpin György ló, bézs, nagy
3 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

György ló elválaszthatatlan barát Istvánnal. Mindig vidámságot varázsolnak maguk köré. Mindenhol ott vannak. Mindig ugrándoznak és vihorásznak. Akit csak meglátnak, hívják őt, hogy játsszanak velük.

Lumpin Hubert mókus Vinohrad-ból
3 990 Ft 3 690 Ft

Hubert szereti a dióféléket. Világszerte utazik, új fajtákat keres és kóstol. Most leginkább a fenyőmagot és a brazilmagot kedveli. Régen kesudió volt a kedvence. A dió íze megváltozik, de az otthon szeretete megmarad.

Lumpin Kalamity Terrier, kicsi

Lumpin Kalamity Terrier, kicsi

Értékelés: 4,5
3 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jorkhire tisztelt családjából származik. De amint szétszórt kezd lenni, egy egész tömeg követi őt, és készen is van a zűrzavar. Ez a hírnév születése óta kíséri őt. Innen kapta nevét – KALAMITY. Azonban a szíve a helyén van, ami kiegyenlíti hebehurgyaságát. Ezért behunyjuk szemünket a kis hiányossága felett.

Lumpin Pepe Süni

Lumpin Pepe Süni

Értékelés: 5
3 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pepe Süni a mesék mestere. Amint jóllakik, amit előszeretettel tesz, leül a fotelébe és beszélni kezd. Mindenki nagyon várja ezt a pillanatot, a süni köré ülnek és hallgatnak. Te se maradj le a csodás meséről.

Lumpin Richie egér, mini
2 870 Ft

A nevem Richie egér. Ha van valami, amit nemszeretek, akkor az a rend és tisztaság. A nyüzsgő utcákban érzem jól magam. Ha jólfésült, tiszta barátra vágysz, nem én vagyok a megfelelő. Én egy minden lében srác vagyok.

Melissa & Doug Utazás a kedvencekkel
11 290 Ft 9 040 Ft

A gyermekeid is szeretnének élő állatot, de valamiért ezt nem adhatod meg nekik? Ebben a csodálatos készletben a gyerekek megtalálnak mindent, amivel kipróbálhatják az állatgondozást. A csomagolás két kutyát tartalmaz.

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

MÚ BRNO Cipísek 23 cm

Értékelés: 5
5 470 Ft

Az MU Brno gyártó Cipísek textil babája a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Cipísek a rabló fia aki első napjától kezdve vándorol. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. A plüss baba figura 20 cm maga és mosógépben mosható. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama.

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

MÚ BRNO Manicka - 25 cm

Értékelés: 5
6 230 Ft 6 020 Ft

Az MU Brno Manick plüss figura egy ismert gyerek mese egyik hőse. Hurvinka legjobb barátja Manincka aki szereti a mólás kalandokat és izgalamas történeteket. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A 25 cm-es babát minden kislány szeretni fogja.

MÚ BRNO Ülő béka

MÚ BRNO Ülő béka

Értékelés: 4,5
4 790 Ft

MU Brno ülő béka rengeteg mókát tartogat gyerekek számára. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Ez a figura anyaginak és kialakításának köszönhetően akár már a születéstől kezdődően a gyermekével lehet. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Rappa Plüss álló sas, 24 cm, ECO-FRIENDLY
3 870 Ft 3 550 Ft

Ez az aranyos plüss sas nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 24 cm. A sas kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss egér, 16 cm

Rappa Plüss egér, 16 cm

Értékelés: 5
2 590 Ft

Ez az aranyos plüss egér nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. Az egér hossza 16 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss fóka, 23 cm, ECO-FRIENDLY
3 420 Ft

A gyönyörű plüss fóka nem hiányozhat egyetlen állatbarát gyűjteményéből sem. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss macska fehér-fekete ülő, 17 cm, ECO-FRIENDLY
3 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a gyönyörű plüss macska nem hiányozhat egy gyerekszobából sem. A macska nagysága 17 cm. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Rappa Plüss strucc 20 cm
3 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a bájos plüss strucc a RAPPA plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része. A játék magassága cca. 20 cm. Ez a csodás plüssjáték nem hiányozhat a szobádból!