HASBRO Uglydolls nagy plüssfigura - BABO
5 350 Ft 2 730 Ft

Éljetek boldogan, kiskedvencek! Ezekkel a nagy plüssfigurákkal az Uglydolls rajzfilmből semmi másra nem lesz kedved, mint az egész napot velük összebújva tölteni és kedvesen megölelgetni őket. Puha, 33 cm magas plüssfigura.

SIMBA Plüss egyszarvú retikülben
4 240 Ft

Plüss egyszarvú retikülben, ami tökéletes kiegészítő minden kis hercegnőnek. A könnyű hordozhatóságának köszönhetően bárhová magaddal viheted. Alvópajtásnak is kiváló.

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,8
4 700 Ft 4 380 Ft

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond plüss figura, 28 cm
5 750 Ft 5 470 Ft

28 cm-es Kisvakond plüssfigurát a népszerű estimeséből gyermeke imádni fogja! Vezesse be a kicsit a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kitűnő alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm
9 160 Ft 7 940 Ft

35cm-es Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

Lumpin Spencer medve masnival, kicsi
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem Spencer medve. Ha hideg van, búj hozzám, megmelegítlek, mint senki más a világon. A puha ölelésemben nem egy fagyos szív felolvadt már. Örülhetsz, hogy vagyok neked!

Bino plüss panda 30 cm

Bino plüss panda 30 cm

Értékelés: 5
4 510 Ft

Az aranyos panda puha minőségi plüssből készült. A gyerekek kedvelik a medvéket, imádni fogják ezt a kis pandát is. Kisállatként, játékként vagy gyönyörű és tipikus gyerekszoba kiegészítőként szolgál.

HASBRO TROLLS DJ Suki Plüssfigura
4 290 Ft 3 280 Ft

Hasbro TROLLS DJ Suki Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
4 690 Ft

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.

Rappa Plüss mosómedve ülő 26 cm
5 060 Ft

Gyönyörű plüss mosómedve nem hiányozhat a plüss állatkák gyűjteményedből! Aranyos mosómedve 26 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Lumpin Olivia bárányka, kicsi
3 000 Ft

Oliviának hívnak. Amikor este besötétedik és már itt az ideje aludni, én ott leszek veled. Velem semmitől sem kell félned. Elűzöm a rossz szellemeket és szép álmokat hozok. Együtt számoljuk a báránykákat, amíg el nem alszol.

Lumpin Fehér Aimi egér divatos szoknyában
3 990 Ft 3 890 Ft

Mindig és minden tele van velük! Kikről van szó? Hát persze hogy Ami-ról és Azumi-ról. Az egerek két elválaszthatatlan barátja. Ha együtt vannak, mindenben versenyeznek. Például kinek szebb a ruhája, fényesebb a szőre vagy fehérebb a foga. Talán a legrosszabb az, amikor csikorgó hangon kiabálni kezdenek egymás felett.

TY MEL A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 340 Ft

A legkiválóbb minőségű MEL plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

TY HÓGOLYÓ A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű Hógolyó plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

Értékelés: 5
6 370 Ft 6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno cég által gyártott Josef Spejbl plüss figura az ismert mesében szereplő Josep Spejbl aki Hurvínek különösen vicces nevelőapja. A figura püha plüssből készült és 30 cm magas. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet.

Lumpin Koala Dubbo

Lumpin Koala Dubbo

Értékelés: 4
3 390 Ft 3 290 Ft

Mindenki vigyázzon, egy koala mászik feléd. Inkább egy kis koala. Nem kell tőle félned. Ő nagyon kedves. Egész nap alszik, vagy élvezi az eukaliptusz egészséges leveleit. Szánj rá időt, nem szalad sehova.

Rappa Plüss álló vaddisznó, 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss vaddisznó nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 30 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss flamingó 34 cm, ECO-FRIENDLY
3 890 Ft

Ez a bájos plüss flamingó nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 34 cm magas flamingó exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

TY Beanie Buddies The Secret Life of Pets - Chloe 27 cm
5 340 Ft

A legmagasabb minőségű plüss játék formájában egy ismerős macska alak, Chloe, a híres animációs meséből A kis kedvencek titkos életéből. A TY plüss játékok nagyon kellemes tapintásúak és nagy szemeikről ismertek.

Lumpin Kalamity Terrier, nagy
3 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jorkhire tisztelt családjából származik. De amint szétszórt kezd lenni, egy egész tömeg követi őt, és készen is van a zűrzavar. Ez a hírnév születése óta kíséri őt. Innen kapta nevét – KALAMITY. Azonban a szíve a helyén van, ami kiegyenlíti hebehurgyaságát. Ezért behunyjuk szemünket a kis hiányossága felett.

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
10 310 Ft 9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Majom
6 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre az állatka életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Alfons farkas báránybőrben
4 690 Ft 4 590 Ft

Ez egy juh? És miért menekülnek előle a többiek? Természetesen ez megint Alfons farkas báránybőrben. A bajor erdőkből futott hozzánk, a Šumavába, és nem ad békét a juhoknak.

Lumpin Benny kutya, közepes

Lumpin Benny kutya, közepes

Értékelés: 4,9
2 730 Ft

A nevem Benny. Amikor elkezdek futni, semmi sem állíthat meg. A fülecskéim lebegnek a szélben, én pedig örülök, hogy újra első leszek. Imádom a sportot, a szórakozást és a szabadságot. Otthon egy igazi sportsztár vagyok.

Lumpin Richie egér, kicsi
3 070 Ft 2 690 Ft

Akció

A nevem Richie egér. Ha van valami, amit nemszeretek, akkor az a rend és tisztaság. A nyüzsgő utcákban érzem jól magam. Ha jólfésült, tiszta barátra vágysz, nem én vagyok a megfelelő. Én egy minden lében srác vagyok.

Mac Toys Kutyus barna fülekkel 30 cm
3 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha plüss kutya, melyet öröm ölelgetni. A gyermekek szeretik a plüss állatokat. A plüss 30 cm magas, kiváló minőségű és kellemes plüssből készült. Újszülött kortól használható.

Rappa Plüss álló disznó, 26 cm, ECO-FRIENDLY
3 000 Ft

Ez az aranyos plüss disznó nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. Plüss játékméret 26 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss retro ülő medve 28 cm
5 690 Ft

plüss medve egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A medve minőségi plüssből készült, barna színű és szép bordó masnival díszített. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!

Rappa Plüss ülő westie kutya, 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 770 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss westie kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, és a plüssállat gyűjteményből sem. A plüss játék mérete 30 cm. A játék kiváló minőségű plüssből készült és a RAPPA exkluzív plüss játékokból álló kollekció része.

Fiesta Crafts Nagy báb nyitott szájjal - Kalóz
7 090 Ft 6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

bábok támogatják a gyerekek képzelőerejét. A báb teljesen interaktív. A szája és a keze mozog, és tökéletesen szórakoztathatja a gyereket. A fej és a lábak pontosan kidolgozottak részletes kialakításának köszönhetően a bábok nagyon reálisak

Fiesta Crafts Nagy báb nyitott szájjal - Varázsló
7 090 Ft 6 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

bábok támogatják a gyerekek képzelőerejét. A báb teljesen interaktív. A szája és a keze mozog, és tökéletesen szórakoztathatja a gyereket. A fej és a lábak pontosan kidolgozottak részletes kialakításásnak köszönhetően a bábok nagyon reálisak

Lumpin Azumi szürke egér fehér bundában
3 990 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindig és minden tele van velük! Kikről van szó? Hát persze hogy Ami-ról és Azumi-ról. Az egerek két elválaszthatatlan barátja. Ha együtt vannak, mindenben versenyeznek. Például kinek szebb a ruhája, fényesebb a szőre vagy fehérebb a foga. Talán a legrosszabb az, amikor csikorgó hangon kiabálni kezdenek egymás felett.

Lumpin Banga zsiráf

Lumpin Banga zsiráf

Értékelés: 5
4 090 Ft 3 990 Ft

Zsiráf, aki a fejét a felhők között hordja. Néha nagyon közel érzi magát hozzájuk. Kinyújtja hosszú nyakát és megpróbálja megérinteni őket. De aztán meggondolja magát. Mi történne, ha átlyukasztaná? Az egész víz közvetlenül a fejére folyna?

Lumpin Elvis elefánt, fekvő
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elvisnek hívnak, és amit mondok, az úgy is van. Rám mindig számíthatsz! Nekem semmi sem lehetetlen. Elefántmemóriám van, így sosem felejtkezem meg a dzsungelben élő barátaimról.

Lumpin Olivia bárányka, fekvő
3 280 Ft

A nevem Olivia. Ha este elsőtétül a táj, és eljön az alvás ideje, én itt leszek veled. Velem már többé nem kell féllned. Elűzöm a rossz szellemeket és szép álmokat hozok. Együtt számoljuk a báránykákat, amíg el nem alszol.

Lumpin Spencer medve szvetterben, kicsi
5 610 Ft 3 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem Spencer medve. Ha hideg van, búj hozzám, megmelegítlek, mint senki más a világon. A puha ölelésemben nem egy fagyos szív felolvadt már. Örülhetsz, hogy vagyok neked!

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

Értékelés: 5
3 830 Ft

A textil MU Brno Rumcajs baba a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Rumcajs a családjával az erdőben él. Jószívű és mindig segít a gyengéken és a szegényeken a kapzsi és ravasz földesurakkal szemben. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Rappa Plüss bárány 34 cm

Rappa Plüss bárány 34 cm

Értékelés: 5
5 340 Ft

Az aranyos plüss bárány nem hiányozhat a gyűjteményedből. A 34 cm-es bárány kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss ülő panda, 31 cm, ECO-FRIENDLY
6 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss panda nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. A panda mérete 31 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüsskrokodil, fekvő, 34 cm, ECO-FRIENDLY
3 090 Ft

Ez a csodaszép plüsskrokodil egyetlen gyerekszobából, sem plüssállatgyűjteményből nem hiányozhat. A plüssállat mérete 34 cm. Kiváló minőségű plüssből készült játék és ezáltal a RAPPA játékok plüssjátékok exkluzív kollekciójának a része.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
8 900 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

Rappa plüss yorkshire kutya 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 960 Ft

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő yorkshire exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, és a mérete körülbelül 30 cm. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Ülő plüss kernterier, 28 cm
4 690 Ft

Az imádnivaló plüss kernterier egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! A valósághű kutya 28 cm méretű. Exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Plüss macska fekete-fehér fekvő, 35 cm
5 930 Ft 5 200 Ft

Ez a gyönyörű plüss macska nem hiányozhat egy gyerekszobából sem. A macska nagysága 35 cm. Kiváló minőségű plüssből készült és így a RAPPA exkluzív állatokból álló plüss játékok kollekció része.

Lumpin Emily Nyuszi, nagy

Lumpin Emily Nyuszi, nagy

Értékelés: 5
3 420 Ft

Tiszta, fehér szőrét szinte minden nyuszilány irigyli. Emily nagyon büszke rá, ezért vigyáz, nehogy bepiszkolja azt. Nagyon hosszú utat tett meg a sarki tájakról annak érdekében, hogy napjait az Alpokban tölthesse, ahol számos virág és gyógynövény veszi őt körül, amelyekbe lefekhet és szagolgathatja őket

Lumpin Ophelia pillangó
3 990 Ft 3 690 Ft

Ophelia csak nemrég vált pillangó lánykává. Amikor még hernyó volt, szomorú volt, mert csúnyának érezte magát. De most gyönyörű szárnyai vannak, amelyek lehetővé teszik számára a repülést. Ha barátságról van szó, nem ismer lehetetlent.

HASBRO TROLLS Cooper Plüssfigura
4 650 Ft

Hasbro TROLLS Cooper Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!