HASBRO Uglydolls nagy plüssfigura - BABO
6 327 Ft 4 390 Ft

Éljetek boldogan, kiskedvencek! Ezekkel a nagy plüssfigurákkal az Uglydolls rajzfilmből semmi másra nem lesz kedved, mint az egész napot velük összebújva tölteni és kedvesen megölelgetni őket. Puha, 33 cm magas plüssfigura.

SIMBA Plüss egyszarvú retikülben
3 054 Ft 2 950 Ft

Plüss egyszarvú retikülben, ami tökéletes kiegészítő minden kis hercegnőnek. A könnyű hordozhatóságának köszönhetően bárhová magaddal viheted. Alvópajtásnak is kiváló.

MÚ BRNO Kisvakond plüss figura, 28 cm
5 520 Ft

28 cm-es Kisvakond plüssfigurát a népszerű estimeséből gyermeke imádni fogja! Vezesse be a kicsit a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kitűnő alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

SIMBA Mása és a medve - Misa medve báb 28 cm
3 934 Ft 3 210 Ft

Rengeteg szórakozást élj át a puha Misa medve bábbal. Legjobb barátja a Mása kislánynak a népszerű orosz gyerek animációs sorozatból és már várja a következő közös kalandot.

MÚ BRNO Egér 30 cm

MÚ BRNO Egér 30 cm

Értékelés: 4,7
4 110 Ft

30cm-es egér plüssfigura, a népszerű Kisvakond estimeséből. A kisegér elkalauzolja gyermekét a klasszikus mesék világába. Minőségi alapanyagai és precíziós kivitelezése garantálja a figura hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

Bino plüss panda 30 cm

Bino plüss panda 30 cm

Értékelés: 5
4 490 Ft 2 690 Ft

Az aranyos panda puha minőségi plüssből készült. A gyerekek kedvelik a medvéket, imádni fogják ezt a kis pandát is. Kisállatként, játékként vagy gyönyörű és tipikus gyerekszoba kiegészítőként szolgál.

Lumpin Spencer medve masnival, kicsi
2 690 Ft

A nevem Spencer medve. Ha hideg van, búj hozzám, megmelegítlek, mint senki más a világon. A puha ölelésemben nem egy fagyos szív felolvadt már. Örülhetsz, hogy vagyok neked!

HASBRO TROLLS DJ Suki Plüssfigura
5 090 Ft 3 330 Ft

Hasbro TROLLS DJ Suki Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!

HASBRO TROLLS Cooper Plüssfigura
5 090 Ft 3 460 Ft

Hasbro TROLLS Cooper Plüssfigura a népszerű filmből ismert egyik karakter játékbábuja. A gyermekek közt ismert és kedvelt mesefilm szereplői valójukban elevenednek meg a gyerekszobában ezzel a termékkel. A gyűjthető plüssbabákkal elővarázsolható a trollok világa a gyerekek számára, imádni fogják!

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

MÚ BRNO Sven pingvin 30 cm

Értékelés: 5
4 190 Ft

MÚ BRNO Sven pingvin bármelyik gyermekszoba vagy babaágy vidám kiegészítője lehet. Kellemes tapintású, puha anyagának köszönhetően a bájos plüsspingvin pillanatok alatt a kicsik kedvence lesz. Letisztult kialakítása és könnyű súlya miatt a legkisebbek is egyszerűen kézbe tudják venni, és bátran ölelgethetik, babusgathatják egész nap, éjjel pedig a kisállat segítségével gyorsan álomba merülnek.

Rappa Plüss ülő tacskó, 30 cm, ECO-FRIENDLY
4 370 Ft

Az imádni való plüss tacskó nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! A tacskó exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, hossza kb. 30 cm. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

TY Beanie Buddies The Secret Life of Pets - Chloe 27 cm
5 290 Ft 5 140 Ft

A legmagasabb minőségű plüss játék formájában egy ismerős macska alak, Chloe, a híres animációs meséből A kis kedvencek titkos életéből. A TY plüss játékok nagyon kellemes tapintásúak és nagy szemeikről ismertek.

Rappa Plüss ülő bichon kutya 30 cm
3 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő bichon exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa plüss yorkshire kutya 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az imádni-való plüss kutya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Ülő yorkshire exkluzív, kiváló minőségű plüssből készült, és a mérete körülbelül 30 cm. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Rappa Üllő Brit plüss macska 30 cm, ECO-FRIENDLY
3 330 Ft

Gyönyörű plüss Perzsa macska 30 cm nagysággal. Kiváló minőségű és finom plüss anyagból készült. A gyerekek egyszerűen imádják a plüss állatokat. Ez plüss darab egy tökéletes ajándék!

Lumpin Felix róka

Lumpin Felix róka

Értékelés: 5
2 590 Ft 2 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felix róka szeret tanácsokat adni, amelyekkel mindenkit el is lát, akivel csak találkozik. Ha segítségre van szükséged, számíthatsz rá. Az egész nemzeti parkban nem találsz segítőkészebb tanácsadót és segítőt.

Lumpin Olivia bárányka, fekvő
3 080 Ft

A nevem Olivia. Ha este elsőtétül a táj, és eljön az alvás ideje, én itt leszek veled. Velem már többé nem kell féllned. Elűzöm a rossz szellemeket és szép álmokat hozok. Együtt számoljuk a báránykákat, amíg el nem alszol.

Lumpin Olivia bárányka, balerina
3 790 Ft 3 330 Ft

Ha este elsőtétül a táj, és eljön az alvás ideje, én itt leszek veled. Velem már többé nem kell féllned. Elűzöm a rossz szellemeket és szép álmokat hozok. Együtt számoljuk a báránykákat, amíg el nem alszol.

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

MÚ BRNO Rumcajs 27 cm

Értékelés: 5
3 460 Ft

A textil MU Brno Rumcajs baba a népszerű TV sorozatból lehet ismerős. Rumcajs a családjával az erdőben él. Jószívű és mindig segít a gyengéken és a szegényeken a kapzsi és ravasz földesurakkal szemben. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat.

Lumpin Mocca kismajom, közepes
3 590 Ft 3 460 Ft

Mint mindig, ez egy hatalmas egybeesés! MOCCA és COFEE az elválaszthatatlan pár egy piacon találkoztak Brazíliában. Cofee-t nem csak a gyönyörű szőrével, hanem a nevével is elvarázsolta. És úgy döntött, hogy a sorsuk összefonódhatna. Végül is ha ő szereti a kávét, akkor Mocca-t is!

Rappa Plüss strucc Emu, 32 cm
3 980 Ft

Ez a bájos plüss strucc nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 32 cm magas strucc exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

Mac Toys Kutyus barna fülekkel 30 cm
3 493 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puha plüss kutya, melyet öröm ölelgetni. A gyermekek szeretik a plüss állatokat. A plüss 30 cm magas, kiváló minőségű és kellemes plüssből készült. Újszülött kortól használható.

Lumpin Kalamity Terrier, nagy
3 690 Ft 2 990 Ft

Jorkhire tisztelt családjából származik. De amint szétszórt kezd lenni, egy egész tömeg követi őt, és készen is van a zűrzavar. Ez a hírnév születése óta kíséri őt. Innen kapta nevét – KALAMITY. Azonban a szíve a helyén van, ami kiegyenlíti hebehurgyaságát. Ezért behunyjuk szemünket a kis hiányossága felett.

HASBRO Uglydolls nagy plüssfigura - OX
6 327 Ft 5 890 Ft

Éljetek boldogan, kiskedvencek! Ezekkel a nagy plüssfigurákkal az Uglydolls rajzfilmből semmi másra nem lesz kedved, mint az egész napot velük összebújva tölteni és kedvesen megölelgetni őket. Puha, 33 cm magas plüssfigura.

Rappa Plüss bárány 34 cm

Rappa Plüss bárány 34 cm

Értékelés: 5
3 709 Ft 3 210 Ft

Az aranyos plüss bárány nem hiányozhat a gyűjteményedből. A 34 cm-es bárány kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Rappa Plüss mosómedve ülő 26 cm
3 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss mosómedve nem hiányozhat a plüss állatkák gyűjteményedből! Aranyos mosómedve 26 cm magas kiváló minőségű, puha plüssből készült. Ez a plüss darab ideális ajándék minden aranyos plüss játékok szerelmeseinek!

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Majom
6 390 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre az állatka életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lumpin Angelique macska, fekvő
3 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem Angelique. Minden porcikámmal szalonmacska vagyok. Tudom, mi a szépség, ízlés és elegancia. Inspirálom azokat a barátnőimet, akik „menők“ szeretnének lenni.. Ha felakarod dobni az estélyedet, hívj meg.

Lumpin Angelique macska ruhában, kicsi
3 080 Ft

A nevem Angelika. Minden porcikámmal szalonmacska vagyok. Tudom, mi a szépség, ízlés és elegancia. Inspirálom azokat a barátnőimet, akik „menők“ szeretnének lenni és nem félek ezt megmondani nekik.

Lumpin Benny kutya, közepes

Lumpin Benny kutya, közepes

Értékelés: 4,8
2 560 Ft

A nevem Benny. Amikor elkezdek futni, semmi sem állíthat meg. A fülecskéim lebegnek a szélben, én pedig örülök, hogy újra első leszek. Imádom a sportot, a szórakozást és a szabadságot. Otthon egy igazi sportsztár vagyok.

Lumpin DeLeon oroszlán, kicsi
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem DeLeon oroszlán. Ha úgy látnád, hogy mindenhol az első és legjobb akarok lenni, akkor jól látod. Tudom, hogy kicsit hencegek és megjátszom magam, de elvégre én oroszlán vagyok!

Lumpin Elvis elefánt, fekvő
3 080 Ft

Elvisnek hívnak, és amit mondok, az úgy is van. Rám mindig számíthatsz! Nekem semmi sem lehetetlen. Elefántmemóriám van, így sosem felejtkezem meg a dzsungelben élő barátaimról.

Lumpin Medve masnival, kicsi
2 990 Ft

A nevem Lumpin. Minden medveszőrömmel álmodozó vagyok és boldog, ha új barátra lelek. Elindulok a nagy világba, hogy megtudjam, máshol hogyan élnek. Saját álmomat álmodom.

Lumpin Olivia bárányka, kicsi
3 290 Ft

Oliviának hívnak. Amikor este besötétedik és már itt az ideje aludni, én ott leszek veled. Velem semmitől sem kell félned. Elűzöm a rossz szellemeket és szép álmokat hozok. Együtt számoljuk a báránykákat, amíg el nem alszol.

Lumpin Richie egér, kicsi
2 990 Ft

A nevem Richie egér. Ha van valami, amit nemszeretek, akkor az a rend és tisztaság. A nyüzsgő utcákban érzem jól magam. Ha jólfésült, tiszta barátra vágysz, nem én vagyok a megfelelő. Én egy minden lében srác vagyok.

Lumpin Simon csacsi, kicsi

Lumpin Simon csacsi, kicsi

Értékelés: 5
3 090 Ft

A nevem Simon csacsi. Vicces vagyok, szeretek a figyelem központjában lenni, ez végett hordok érdekes mintájú terdzoknit is. Ha nem járnak a kedvemben, igen mérges tudok lenni. Egyszer a vonatban felejtettek, tehát he nem akarsz megijeszteni, többet már vonatba ne vigyél.

MÚ BRNO Colori Zoo 24cm, Slon
2 990 Ft

Az aranyos plüss elefántbébi vidám színekben a kicsik imádni fogják. Kellemesen puha anyagból készült. Ezenkívül gépben mosható, így még a kisebb balesetek sem fognak megártani. Elefánt 24cm nagy.

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

MÚ BRNO Spejbl - 30 cm

Értékelés: 5
6 290 Ft

Az MU Brno cég által gyártott Josef Spejbl plüss figura az ismert mesében szereplő Josep Spejbl aki Hurvínek különösen vicces nevelőapja. A figura püha plüssből készült és 30 cm magas. A tradicionális Brno Cseh cég 1909 óta gyárt játékokat. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet.

Rappa Plüss flamingó 34 cm, ECO-FRIENDLY
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a bájos plüss flamingó nem hiányozhat a plüssállatkertből! A 34 cm magas flamingó exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüssállat remek ajándék! Nagyszerű!

Rappa Plüss perzsa macska, fekvő 30 cm
4 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű plüss Perzsa macska hossza 30 cm, valósághű. A macska kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része. Egy szép ajándék a macskák szerelmeseinek.

Rappa Plüss retro ülő medve 28 cm
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

plüss medve egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A medve minőségi plüssből készült, barna színű és szép bordó masnival díszített. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsik és nagyok számára egyaránt!

Rappa Ülő plüss kernterier, 28 cm
4 490 Ft

Az imádnivaló plüss kernterier egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat! A valósághű kutya 28 cm méretű. Exkluzív, minőségi plüssből készült. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

TY BRIGITTE A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 270 Ft

A legkiválóbb minőségű BRIGITE plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

TY MEL A kiskedvencek titkos élete, 27 cm - Medium
5 290 Ft 5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű MEL plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm Új Design
7 330 Ft

Az MU Brno Kisvakond figurát minden gyerek szereti és szívesen játszik vele. A meséből ismert Kisvakond most új designal készült. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. Minden gyerek kedvence lesz, melyet otthon is, és az útra is egyaránt magával vihet. A plüss Kisvakond minden gyermekágy, vagy szoba kedves dísze lehet.

MÚ BRNO Kisvakond Plüss figura, 35 cm
6 940 Ft

35cm-es Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kiváló minőségű plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban Plüss figura
15 440 Ft
+ ingyen szállítás

Közepes méretű (35cm-es) plüss kisvakond kertésznadrágban. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a minőségi plüssfigurával. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->