Lamps Fekvő plüss kutya
6 390 Ft

5 320 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy fekvő plüss kutyát, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
10 780 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond, 110 cm
49 520 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az egyedülálló 110 centiméteres Kisvakond plüss figura minden kisgyerek álma. A plüss figurát a MU Brno tradicionális Cseh cég gyártja ami garancia a minőségre. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert már a TV-ből ismeri.


My Little Pony Nagy plüss póni Pinkie Pie
9 690 Ft

6 300 Ft

Legyenek édes álmaid a My Little Pony-val! Ez a nagy plüss póni a ** My Little Pony-ból nem csak a My Little Pony Friendship is Magic TV sorozat kedvelőinek kiváló társ. **Hozzávetőlegesen 56 cm magas és a puha felületének köszönhetően tökéletes ahhoz, hogy hozzábújj az ágyban!


Mac Toys Fehér/barna ló 80 cm
5 829 Ft

5 320 Ft

Nagy és puha plüss ló, melyet öröm ölelgetni. A gyermekek szeretik a plüss állatokat. A plüss 80 cm hosszú, kiváló minőségű kellemes plüssből készült. Újszülött kortól használható.


Lamps Ló 62 cm plüss
3 420 Ft

Csodálatos plüss ló egy csodálatos játék, minden korosztályú gyermek számára megfelelő. A ló puha plüssből készült, remek társ ölelgetésre, játszásra vagy csak kitenni a szobába.


MÚ BRNO Vakond 70 cm piros sapkával
18 883 Ft

15 510 Ft

Plüss Vakond levehető vagány piros sapkával, méret 70 cm. Kitűnő ajándék mindenkinek, aki szereti ezt a kedves cseh rajzfilmfigurát. Korhatár nélkül ajánlott.


Lamps Plüss Ló
3 160 Ft

Lamps Plüss Ló nagyszerű játék minden korosztály számára. A patkó plüssből készült, és csodálatos partnere az ölelésnek, a játéknak. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik.


Lamps Nagy plüss bagoly
5 890 Ft

5 500 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy nagy plüss baglyot, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


HASBRO TROLLS Nagy plüss figura Guy Diamond
10 090 Ft

4 430 Ft

Itt az idő az ölelkezésre! Nagy plüss Troll figurák kiváló frizurával! Puhák, tökéletesek az átölelésre és a filmbéli jelenetek eljátszásához. A gyerekek gyorsan megszeretik őket.


Lamps Plüss malacka
10 590 Ft

8 880 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss malackát, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
4 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.


MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
4 900 Ft

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->


TY DOTTY - szivárvány leopárd 42 cm
10 800 Ft

9 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves színes leopárd TY márkájú, hatalmas csillogó szemeibe azonnal beleszeret. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.


TY OWLETTE - fehér bagoly 42 cm
10 800 Ft

9 770 Ft

A kedves TY márkájú baglyot nagy szemeivel azonnal megszereti. Gyermekei éjszakai őrzőjévé válik. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.


TY TRACEY - fekete-fehér kutya 42 cm
10 800 Ft

9 770 Ft

Fekete-fehér kutya, TY márka, 42 cm magas. Ezt a kutyát minden gyerek imádni fogja. Szeretgetésre és játszásra alkalmas. A kutya puha plüss gyártmány, első ránézésre hatalmas szemeivel kelti fel az érdeklődést.


MÚ BRNO Pupík kutyus 70 cm, krémszínű
8 750 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


Teddies Plüss maci masnival 100 cm krémszínű
14 490 Ft

10 910 Ft

A plüss maci a puha gyerekjátékok igazi klasszikusává vált. Nem is kell gondolkodnod azon, hogy miért. Elég csak ránézni a nagy, kedves szemeire és átölelni a puha, minőségi plüss anyagból készült testét.


Rappa Plüss medve Kuba 100 cm, barna
7 430 Ft

A nagy plüss mackó Kuba nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! A medve 100 cm-es méretben magas minőségű puha plüssből készült, és közepes barna színű. Ez a plüss darab ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!


Rappa Nagy plüss mackó Bono 80 cm világos
5 270 Ft

Az imádni-való plüss maci nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Mackó mérete 80 cm, puha plüssből készült, és szatén masnival van díszítve. Tökéletes ajándék minden alkalomra!


Rappa Plüss zöld leguán, 70 cm
3 957 Ft
3 800 Ft

Csodaszép plüssleguán, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 70 cm hosszú leguán kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!


DINO Mickey Mouse plüss 36cm
6 031 Ft

4 430 Ft

A világhírű egér Walt Disney műhelyéből minden alkalommal az új kalandokat keresi. Ha neked is ilyen gyermeked van otthon akkor garantáltan igaz barátok lesznek.


BINO Ještěrka zelená, 80 cm
2 105 Ft

1 640 Ft

Roztomilý měkký mazlíček zelená ještěrka 80cm. Materiál 100% polyester. Plněno polystyrénovými kuličkami. Čistit povrchově vlhkým hadříkem.


BINO Lila gyíkocska, 80 cm
2 105 Ft

1 880 Ft

Kedves puh,a, lila gyíkocska formájú kedvenc, 80 cm. Anyaga 100% poliészter. Polisztirén golyókkal töltve. Felszíni tisztítása nedves ronggyal.


Lamps Plüss bernáthegyi kutyus
7 594 Ft

6 720 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- plüss bernáthegyi kutyust, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss buldog kutyus
7 594 Ft

6 970 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- plüss buldog kutyust, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss elefánt
14 690 Ft

13 320 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss elefántot, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss hernyó
6 790 Ft

5 890 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy óriási plüss hernyót, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


Lamps Plüss leopárd
8 861 Ft

7 610 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss leopárdot, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss lovacska
4 990 Ft

4 310 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- plüss lovacskát, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss nyuszi

Lamps Plüss nyuszi

Értékelés: 5
4 931 Ft

4 310 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss nyuszit, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Plüss retriever kutyus
11 270 Ft

8 880 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- plüss retriever kutyust, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lumpin Medve masnival, közepes
3 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem Lumpin. Minden medveszőrömmel álmodozó vagyok és boldog, ha új barátra lelek. Elindulok a nagy világba, hogy megtudjam, máshol hogyan élnek. Saját álmomat álmodom.


Lumpin Simon csacsi, közepes
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nevem Simon csacsi. Vicces vagyok, szeretek a figyelem központjában lenni, ez végett hordok érdekes mintájú terdzoknit is. Ha nem járnak a kedvemben, igen mérges tudok lenni. Egyszer a vonatban felejtettek, tehát he nem akarsz megijeszteni, többet már vonatba ne vigyél.


Mac Toys Ló fehér/sötétbarna 80 cm
5 829 Ft

5 320 Ft

Nagy és puha plüss ló, melyet öröm ölelgetni. A gyermekek szeretik a plüss állatokat. A plüss 80 cm hosszú, kiváló minőségű kellemes plüssből készült. Újszülött kortól használható.


Micro Bobek plüss 40cm álló
6 778 Ft

5 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A közkedvelt Bob és Bobek mese Bob nyuszijának valósághű plüss változata – Nyulak a cilinderből. Bob egy minőségi anyagból készült, és 40 cm magas. Ez a plüss alkalmas a legkisebb gyerekek számára is.


MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
10 100 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond kertésznadrágban 50 cm
13 840 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond figura kertésznadrágban. Születéstől adható a gyermekeknek. 50cm magas játék. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
44 440 Ft
+ ingyen szállítás

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Kisvakond nadrágban 70 cm
26 056 Ft

19 670 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy, álló plüss kisvakond a gyermekeid kedvencévé válik. Minőségi kidolgozás, kellemes anyagból készült és 70 cm magas. A gyermekeid nem fognak akarni megszabadulni tőle.


MÚ BRNO Lev Áda Oroszlán, 100cm
12 590 Ft

Az egy méteres plüss oroszlán csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->


MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,5
11 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.


MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
20 130 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


MÚ BRNO Pupík kutyus 55 cm, krémszínű
7 230 Ft

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.


MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura, 35 cm
5 000 Ft

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura kimondottan puha, selymes, ami megnyugtatja gyermekét, ideális játék tehát minden korosztály számára. Gyermeke imádni fogja!


MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 120cm kék sapkában
58 490 Ft

50 370 Ft
+ ingyen szállítás

MU Brno Kisvakond aranyos kelléke lehet minden gyerekszobának. A híres csehszlovák mesefigura 120 cm magas mása, kék harisnya sapkát visel. Kiváló minőségű plüssből készült. 3 éves kortól ajánlott.


MÚ BRNO Sven Nagy plüsspingvin, 90 cm
18 290 Ft

16 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MU Brno Sven nagy plüsspingvin, 90 cm puha, kellemestapintású anyagból készült, amely tökéletesen mutat minden gyermekszobában. 90 cm-es magasságával a gyerekek legjobb barátja lesz. Alkalmas már a gyermekek születésétől kezdve.


Rappa Nagy plüss ló Toník 120 cm
9 320 Ft

Nagy plüss ló Toník 120 cm hosszúsággal nem hiányozhat a gyűjteményedből! A ló magas minőségű puha plüssből készült, barnás-fehér színű, fekete farokkal és a sörénnyel. Ez a plüss darab ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!