MÚ BRNO Kisvakond 50 cm - Új Kiadás
13 570 Ft

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Újratervezett, modern designnal. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

Lamps Ló 62 cm plüss

Lamps Ló 62 cm plüss

Értékelés: 4,5
4 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodálatos plüss ló egy csodálatos játék, minden korosztályú gyermek számára megfelelő. A ló puha plüssből készült, remek társ ölelgetésre, játszásra vagy csak kitenni a szobába.

Rappa Nagy plüss elefánt Bimbo 100 cm
8 220 Ft

Selymes nagy elefánt Bimbo néven, 100 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüssjáték remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

MÚ BRNO Reed plüss figura, 39 cm
6 090 Ft

Az MU Brno Reed gyerek plüss játék a népszerű rajfilmsorozatból. Anyaga pihe-puha, finom tapintású plüss. A mosolygós Brno igazán ért a gyerekek felvidításához – ahogy azt a rajzfilmben is láthattuk. Kiváló alapanyagainak köszönhetően tartóssága garantált.

TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 61 cm-23%
11 510 Ft 8 790 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a Peppa malaccal és plüss barátaival. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

MÚ BRNO Nyuszi 39 cm

Értékelés: 5
6 160 Ft

39cm-es plüss nyuszi figura, a népszerű Kisvakond estimeséből. Vezesse be gyermekét a klasszikus mesék világába ezzel a kedves plüssfigurával. Minőségi alapanyagainak és precizíós gyártási technológiájának köszönhetően garantált a játék hosszú élettartama. TOVÁBB OLVASOM->

TY OWLETTE - fehér bagoly 42 cm
10 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves TY márkájú baglyot nagy szemeivel azonnal megszereti. Gyermekei éjszakai őrzőjévé válik. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.

TY FANTASIA szívárvány egyszarvú 42 cm
11 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedves TY márkájú szivárvány egyszarvút hatalmas csillogó szemeivel azonnal megszereted. Puha plüssből készült, amely érintésre nagyon kellemes.

TY TRACEY - fekete-fehér kutya 42 cm
9 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fekete-fehér kutya, TY márka, 42 cm magas. Ezt a kutyát minden gyerek imádni fogja. Szeretgetésre és játszásra alkalmas. A kutya puha plüss gyártmány, első ránézésre hatalmas szemeivel kelti fel az érdeklődést.

Lamps Plüsselefánt, 90 cm

Lamps Plüsselefánt, 90 cm

Értékelés: 4,4
5 520 Ft 5 200 Ft

Ez a nagy plüsselefánt minden gyereknek örömet szerez. Kiváló kiskedvenccé válik és egyben a gyerekszoba csodaszép kiegészítője is lesz. Puha és lágy plüssből készül.

TM Toys Peppa Pig - plüss Peppa 35,5 cm
4 380 Ft

Élvezd a sok játékot a saját Peppa malac plüss barátoddal,aki ** piros ruhában **van. Kicsit kíváncsi, nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 61 cm
10 470 Ft 9 490 Ft

Akció

Élvezd a játékot barátoddal, Georgeval a kismalaccal kék ruhában. Szórakoztató, kíváncsi, nagyon ötletes, ez az igazi társ minden kalandod során. Egy nagyon puha anyagból készült, ezért biztosan nagy örömmel fogod majd szeretgetni.

TM Toys Peppa Pig - plüss George a barátaival 35,5 cm
3 830 Ft 3 790 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a George malaccal és az ő krokodil barátjával. George Kicsit, kíváncsi nagyon képzelő, és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

Rappa Plüss zsiráf, 40 cm, ECO-FRIENDLY
4 080 Ft 3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az aranyos plüss zsiráf nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem, plüssállat gyűjteményből sem. A zsiráf mérete 40 cm. Kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Rappa Plüss gólya madár, 39 cm, ECO-FRIENDLY
3 950 Ft 3 590 Ft

Ez az aranyos plüss gólya nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából, plüssállat gyűjteményből sem. – Plüss játékméret 39 cm. A gólya kiváló minőségű plüssből készült, a RAPPA exkluzív állatokból álló kollekció része.

Lamps Plüssbéka, 75 cm

Lamps Plüssbéka, 75 cm

Értékelés: 4,2
5 490 Ft 4 390 Ft

Ez a zöld plüssbéka csodaszép játék minden korosztályú gyermek számára. Kiskedvenccé válik és egyben a gyerekszoba csodaszép kiegészítője is lesz. A béka puha és lágy plüssből készül.

Rappa Nagy plüss mackó Oskar 90 cm barna
7 060 Ft 6 980 Ft

A puha Oskar nagy plüss mackó 90 cm- es méretben minőségi puha plüssből készült, így ideális az ölelgetésre is. Ez a plüss állatka remek ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Rappa Plüss pásztorkutya, fekvő, 89 cm
24 820 Ft

Hatalmas plüss berni pásztor 89 cm-es méretben, mely kiváló minőségű puha plüssből készült, így ideális arra, hogy szeretgessék. Ez a plüss állatka ideális ajándék kicsiknek és nagyoknak is!

Bino Zöld gyíkocska, 80 cm

Bino Zöld gyíkocska, 80 cm

Értékelés: 4,5
2 390 Ft

Kedves, puha zöld gyíkocska 80 cm. Anyaga 100% poliészter. Polisztirén golyókkal töltve. Felszíni tisztítása nedves ronggyal.

Lamps Plüss retriever kutyus

Lamps Plüss retriever kutyus

Értékelés: 3,7
7 120 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- plüss retriever kutyust, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Csibész kacsa
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 120cm kék sapkában
54 540 Ft 49 990 Ft

Akció

MU Brno Kisvakond aranyos kelléke lehet minden gyerekszobának. A híres csehszlovák mesefigura 120 cm magas mása, kék harisnya sapkát visel. Kiváló minőségű plüssből készült. 3 éves kortól ajánlott.

TY Beanie Boos szürkés-rózsaszín leopárd TASHA, 62 cm - XL
36 690 Ft
+ ingyen szállítás

A legkiválóbb minőségű színes leopárd plüssfigura a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

Lamps Plüssmalacka, 75 cm-24%

Lamps Plüssmalacka, 75 cm

Értékelés: 5
5 440 Ft 4 090 Ft

Akció

Ez a csodaszép rózsaszín malacka kiváló játék minden korosztályú gyermek számára. Kiskedvenccé válik és egyben a gyerekszoba csodaszép kiegészítője is lesz. A malacka puha és lágy plüssből készül.

Lamps Plüssnyuszi, 100 cm-37%

Lamps Plüssnyuszi, 100 cm

Értékelés: 4,9
8 590 Ft 5 390 Ft

Akció

Ez a nagy plüssnyúl minden gyereknek örömet szerez. Kiváló kiskedvenccé válik és egyben a gyerekszoba csodaszép kiegészítője is lesz. Puha és lágy plüssből készül.

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

MÚ BRNO Pingvin Sven közepes

Értékelés: 4,8
10 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss pingvin Sven 55 cm-es méretben, ami minden gyerekszoba, ágy vagy polc aranyos dísze lesz. Minden korosztálynak.

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura, 35 cm
5 890 Ft

MÚ BRNO Keresztapa róka plüssfigura kimondottan puha, selymes, ami megnyugtatja gyermekét, ideális játék tehát minden korosztály számára. Gyermeke imádni fogja!

TY Beanie Boos FANTASIA - tarka egyszarvú, 62 cm
33 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A legkiválóbb minőségű plüssfigura tarka egyszarvú formájában a TY amerikai márkától. Ezen cég által gyártott plüssfigurák rendkívül kellemes tapintásúak és nagy szemeik révén váltak híressé. Minden állatkának van neve, születési ideje és egy rövid versikéje, amelyet a címkéjén találsz.

Bino Lila gyíkocska, 80 cm

Bino Lila gyíkocska, 80 cm

Értékelés: 5
2 500 Ft 1 990 Ft

Kedves puh,a, lila gyíkocska formájú kedvenc, 80 cm. Anyaga 100% poliészter. Polisztirén golyókkal töltve. Felszíni tisztítása nedves ronggyal.

Fiesta Crafts Nagy kesztyűbáb - Rosszcsont Emil
10 530 Ft 8 900 Ft

Ha felhúzod a kesztyűbábot a kezedre a figura életre kel, ezáltal fejleszti a gyermekek fantáziáját és ösztönzi őket a saját színházuk vagy történetük eljátszására. A kesztyűbáb teljesen interaktív. A keze és a szája is mozog, ezáltal nagyszerű szórakozást biztosít a gyerekeknek.

Lamps Plüss elefánt

Lamps Plüss elefánt

Értékelés: 4,2
6 300 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss elefántot, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.

MÚ BRNO Kisvakond Plüssfigura, 50 cm
12 030 Ft 11 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kisvakond plüssfigura a népszerű estimeséből. Élje bele magát gyermeke a mesék világába, ezzel a klasszikus mesefigurával. Minőségi kivitelezése garantálja a játék hosszú élettartamát. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Kisvakond Maxi 110 cm
43 890 Ft

Kedvenc Kisvakondunk egy igazán szerethető méretű, puha plüss figura képében. Gyermekünknek nem lesz nehéz barátságot kötnie vele, mert vágyik a ölelgetésre, a szeretetre. Lehet pihenni, vagy aludni is akár rajta, de dísznek vagy játszótársnak is kiváló. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Lev Áda Oroszlán, 100cm
15 940 Ft 15 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az egy méteres plüss oroszlán csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik. Minőségi alapanyagainak és precíziós gyártási technológiájának köszönhetően tartóssága garantált. TOVÁBB OLVASOM->

MÚ BRNO Pupík kutyus 120 cm, krémszínű
20 060 Ft 17 590 Ft

Akció

Krémszínű Pupík kutyus. A nagy plüss kutyus minden gyerek jó barátjává válik, aki nagyon szeretni fogja a plüss kutyusát. Minőségi anyagokból készült, amelyek kellemes tapintásúak és a megölelésére csábítják a gyerekeket és felnőtteket is egyaránt.

Teddies Plüss mackó, 100 cm

Teddies Plüss mackó, 100 cm

Értékelés: 4,9
11 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies Bear plüss mackó nagyon puha plüssből készült, gyermeke kedvenc játékai közé fog tartozni. A klasszikus játékfigura sosem megy ki a divatból, 100 éves múltra tekint vissza. Az egy méteres magasságának köszönhetően nagyon jó ölelgetni.

TM Toys Peppa Pig - plüss George 35,5 cm
3 600 Ft 3 490 Ft

Akció

Élvezd a sok játékot a saját George malac plüss barátoddal, ** kék ruhában ** Kicsit, kíváncsi és ő a megfelelő partnere minden kalandodnak, és nagyon puha anyagból készült ** így biztosan megkedveled őt.

TY SLUSH kutya 42 cm

TY SLUSH kutya 42 cm

Értékelés: 5
11 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezt a kedves plüss kutyust minden gyermek szeretné. Beanie Boos SLUSH plüss kutyus puha plüssből készült, hatalmas igéző szemei vannak, melyekbe te is beleszertesz.

Lamps Plüss hernyó

Lamps Plüss hernyó

Értékelés: 4,9
6 790 Ft 5 890 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy óriási plüss hernyót, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.

Rappa Nagy plüss panda Joki 100 cm
7 060 Ft 6 430 Ft

Plüss játék egy aranyos Joki névre hallgató panda formában nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából sem! Plüss panda maci 100 cm-es mérettel puha plüssből készült. Tökéletes ajándék minden alkalomra!

Rappa Berni pásztorkutya, fekvő, 44 cm
6 300 Ft

Az imádnivaló plüss kutya egyetlen gyerekszobából sem hiányozhat. A berni pásztorkutya 44 cm hosszú, kiváló minőségű puha plüssből készült.

Lamps Plüss Medve 80 cm világos
5 990 Ft 4 100 Ft

Szerezz a gyermekednek egy új barátot a bújáshoz! A puha 80 cm-es méretű plüss medve minőségi puha plüssből készült, így tökéletes az ölelgetésre is. Ez a plüss állatka ideális ajándék mindenki számára!

Rappa Nagy plüss egyszarvú, 80 cm
13 300 Ft 13 160 Ft

A nagy, imádni való plüss egyszarvú nem hiányozhat egyetlen gyerekszobából se! Az aranyos egyszarvú 80 cm magas, kiváló minőségű, puha plüssből készült. A rózsaszín egyszarvú szarva, fülei és mancsai szivárvány színűk. Ez a szenzációs plüss darab ideális ajándékként is!

Lamps Plüsskutya, fekvő, 100 cm
6 330 Ft 5 750 Ft

Szerezz be gyermekednek új barátot – fekvő plüsskutyát, amelyet első pillantásra megszeret. A plüsskutya nagyon puha plüssanyagból készül, ami kellemes tapintású is.

Rappa Plüss zöld leguán, 70 cm
4 100 Ft

Csodaszép plüssleguán, amely egy gyerekszobából sem hiányozhat! A 70 cm hosszú leguán kiváló minőségű plüssből készül, és így a RAPPA exkluzív plüssjáték-kollekció részét képezi. Ideális ajándék a plüssállatkák minden kis és nagy rajongójának!

MÚ BRNO Sven Nagy plüsspingvin, 90 cm
19 840 Ft 18 690 Ft

MU Brno Sven nagy plüsspingvin, 90 cm puha, kellemestapintású anyagból készült, amely tökéletesen mutat minden gyermekszobában. 90 cm-es magasságával a gyerekek legjobb barátja lesz. Alkalmas már a gyermekek születésétől kezdve.