Tescoma UNO VINO 6 db-os borospohár készlet, 350
7 530 Ft

Tescoma Uno Vino 6 db-os borospohár készlet, 350 ml tökéletes választás fehér,vörös, rozé, és habzóborokhoz egyaránt. Egyediséget kölcsönöz neki a pohár szárán található kis színes csík, igy könnyedén meg tudjuk határozni, hogy milyen bor illik a pohárba leginkább. Prémium minőségű cseh kristályból készültek. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.


Banquet long drink Leona 380 ml pohár, 6 db
2 290 Ft

Ha egyszerű magas poharakat keres kevert italokhoz, vízre és gyümölcslére, akkor a Leona poharak az ideális megoldás. Cseh gyártmányúak, mosogatógépben moshatók és tartósak.


Luigi Bormioli Sparkling Pezsgőspohár, 2 x 175 ml
5 090 Ft

Luigi Bormioli Sparkling pezsgőspohár kifejezetten a márkás pezsgők kedvelőinek került kifejlesztésre. Kialakításának köszönhetően sokáig élvezheti italának felszabadító, pezsgős ízét. Fújt, ólommentes kristályüvegből készült, mely akár 4000 mosogatógépi mosás után is fényesen csillog.


Tescoma 6 db-os Pohárkészlet 350 ml
3 990 Ft

3 690 Ft

Tescoma kiváló minőségű üvegből készült 6 db-os üveg pohár készlet 350 ml-es kapacitás, kiváló minmőségű hőálló üvegből készült. Mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is használható. Tökéletes hideg, meleg teák és bizonyos kávéfajták (latte macchiato) szervírozására.


Tescoma MyDrink Italszett

Tescoma MyDrink Italszett

Értékelés: 4,5
7 487 Ft

5 990 Ft

Tescoma MyDrink italszett tökéletes kelléke a buliknak, legyen akár beltéri, vagy kertiparti. A készlet tartalmaz egy 2,5 literes kancsót, amiben elkészíthető a limonádé, valamint négy fedeles poharat. A pohártető megakadályozza, hogy egy kertiparti alkalmával bármilyen rovar vagy szennyeződés jusson a pohárba, így az ital friss marad. A szett vidám színei minden bulit feldobnak! Több színkombinációban is kapható.


Banquet Degustation Crystal 6 darabos pohár szett
3 690 Ft
3 590 Ft

Banquet pohár szett ideális azoknak, akik a kevert italokat kedvelik. Letisztult, elegáns termék, mely többféle otthonhoz és belső térhez illik. Anyaga üveg, mosogatógépben is biztonságosan elmosható.


Pasabahce KOSEM Pohár készlet kancsóval, 7 db
3 190 Ft

Pasabahce KOSEM Pohár készlet kancsóval tökéletes választás minden háztartásba. A készlet tartalmaz egy 1,25 literes kancsót, valamint 6 db 260 ml-es poharat. Modern megjelenésének és praktikus kivitelezésének köszönhetően bármely étkező nélkülözhetetlen kiegészítője lehet. A készlet mosogatógépben mosható!


Tescoma Üveg pohár 6 db

Tescoma Üveg pohár 6 db

Értékelés: 5
4 490 Ft

Igényesen megtervezett, nagy űrtartalmú Tescoma pohárkészlet 6 darabból áll. Egyenként 500 ml ital fér el, idáis kávékülönlegességek szervírozásához. Finoman lekerekített formája teszi még elegánsabbá.


Tescoma FAME Pohárkészlet 400 ml, 6db (306052)
3 690 Ft

Elegáns darabokból álló Tescoma FAME pohárkészlet, amely 6 darab poharat tartalmaz. Nagyon ellenálló üvegből készültek. A poharakban koktélok kínálhatók, nagyon látványos díszítéssel.


Banquet Lucille 190 ml pezsgőspohár, 6 db
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lucille pezsgőspohár ideális darab az ünnepélyes pillanatokhoz. Dekorációja és átlátszó kristályüvege a megterített asztal dísze lesz.


MAXXO Termo Sörös pohár, 2 db
3 690 Ft

MAXXO Termo Sörös pohár tökéletes választás mindenki számára. Hőmegtartó képessége lehetővé teszi, hgoy a benne felszolgált sör tovább maradjon hideg a nyári melegben. A boroszilikált üvegből előállított thermo pohár űrtartalma 350 ml.


Banquet koktélpohár Degustation 280 ml, 6 db
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megrázni, nem keverni! Legendás mondat, amely megelőzi ennek a tipikus „V“ formájú pohárnak a használatát. Ha nem szereti a Martinit, akkor a kedvelt Cosmopolitan vagy Margarita koktélhoz is alkalmas.


Banquet Leona 370 ml söröspohár, 6 db
2 490 Ft

Felejtse el a nehéz félliteres poharakat és próbálja meg felszolgálni a sört ebben az elegáns talpas pohárban. A poharak cseh gyártású minőségi üvegből készültek, amely a cseh sörhöz hasonlóan sosem okoz csalódást.


Banquet Leona 280 ml whiskys pohár 210 ml, 6 db
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A formailag egyszerű, könnyű whiskys pohár minőségi cseh gyártmányú üvegből készült. Ha ezt az inkább férfias italt jéggel vagy szódával szereti, akkor a Leona pohár ebben igazi társ lesz.


Banquet pohár vörösborra Degustation Ballon 570 ml, 6 db
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagy térfogatú gömbölyűbb pohár főleg a burgundi vagy Pinot Noir vörösborhoz illik. A nagyobb térfogat biztosítja az aromák jobb felszabadulását, ezáltal gazdagabb az íz és az élvezet.


Banquet Leona 210 ml pezsgőspohár 210 ml, 6 db
2 862 Ft

2 490 Ft

A pezsgőt és habzóbort csakis fuvola típusú pohárban kellene felszolgálni, csak így fog kibontakozni az aromájuk. Ezért próbálja ki a cseh gyártmányú minőségi üvegből készült poharakat, amelyek több évet is kibírnak.


Banquet fehérboros pohár Degustation 350 ml, 6 db
3 990 Ft

Csehországban gyártott klasszikus egyszerű formájú fehérboros pohár. A poharak minőségi kristályüvegből készültek és a keményített széleknek köszönhetően éttermi használatra is alkalmas.


Ritzenhoff&Brecker Borospohár 320 ml
3 890 Ft

3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ritzenhoff & Brecker borospohár tökéletes választás fehérborokhoz. Ajándékként is megfelelő, mivel díszdobozos csomagolásban kínáljuk. A csomag 6 darab kristályüveges poharat tartalmaz, amelyek egyenként 320ml-esek.


Banquet fehérboros pohár Leona 230 ml, 6 db
2 862 Ft

2 490 Ft

Egyszerű pohár sima üvegből, amely univerzális fehér borra. Előnye a cseh gyártás és a minőségi anyag, amely garantálja annak hosszú élettartamát és a mosogatóban való mosást.


MAXXO Termo Mojito Pohár, 4 db
6 875 Ft

6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxxo Termo Mojito Pohár tökéletes választás mindenki számára. Hőmegtartó képessége lehetővé teszi, hogy a benne felszolgált sör tovább maradjon hideg a nyári melegben. A boroszilikált üvegből előállított thermo pohár űrtartalma 300 ml.


MAXXO Termo Juice Pohár, 4 db

MAXXO Termo Juice Pohár, 4 db

Értékelés: 4,5
6 437 Ft
6 190 Ft

MAXXO Termo Juice Pohár tökéletes választás mindenki számára. *Hőmegtartó képessége** lehetővé teszi, hogy a benne felszolgált üditő tovább maradjon hideg a nyári melegben. A boroszilikált üvegből előállított thermo pohár űrtartalma 380 ml.


Banquet fehérboros pohár Leona 340 ml, 6 db
2 490 Ft

Az egyszerű Leona borospohár térfogatával fehér és vörösborhoz egyaránt illik. A poharak nagyon jó minőségű cseh gyártmányú üvegből készültek,ami biztosítja szilárdságukat és tartósságukat.


Pasabahce HABITAT Pohár készlet kancsóval, 7 db
2 890 Ft

Pasabahce HABITAT Pohár készlet kancsóval tökéletes választás minden háztartásba. A készlet tartalmaz egy 1,65 literes kancsót, valamint 6 db 202 ml-es poharat. Modern megjelenésének és praktikus kivitelezésének köszönhetően bármely étkező nélkülözhetetlen kiegészítője lehet. A készlet mosogatógépben mosható!


Luigi Bormioli Robusto Vörösboros pohár, 6 x 660 ml
12 890 Ft

Luigi Bormioli Robusto kifejezetten a lágy, magasabb alkoholtartalmú vörösborok számára készült borospohár. Öblös kialakítása garantálja az intenzív ízélményt. A hat darabból álló készlet poharai egytől egyig minőségi, fújt kristályüvegből készült.


Banquet vörösboros pohár Degustation 450 ml, 6 db
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A nagyobb térfogatú vörösboros pohár minőségi cseh termék. A felhasznált kristályüvegnek és a keményített széleknek köszönhetően tartós és szilárd, így éttermi használatra alkalmas.


Banquet Leona 60 ml likőröspohár, 6 db
2 862 Ft

2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az elegáns talpas pohár térfogatával likőrökhöz vagy pálinkához illik. A poharak cseh gyártmányúak, minőségi üveg felhasználásával, melynek köszönhetően hosszan kitart.


Luigi Bormioli Maturo Fehérboros pohár, 6 x 490 ml
11 490 Ft

Luigi Bormioli Maturo kifejezetten fehérborok fogyasztására kialakított borospohár. Formájának köszönhetően teljes mértékben élvezheti a testes, érett borok zamatát. A hat darabból álló készlet poharai egytől egyig minőségi, fújt kristályüvegből készültek.


Lamart JUICE hőszigetelt pohár szett 370 ml, 2 db
3 430 Ft

Duplafalú hőszigetelt pohár hideg és meleg italokra egyaránt, hosszú időn keresztül megtartja az ital kívánt hőmérsékletét. A boroszilikát üveg ellenállóbb a hődeformációval, repedésekkel és karcolásokkal szemben, mint a hagyományos üveg.


Luigi Bormioli Royal Vörösboros pohár, 6 x 520 ml
18 737 Ft

11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Luigi Bormioli Royal kifejezetten vörösborok fogyasztására kialakított borospohár. Ideális választás a testes zamatú, érett vörösbor kedvelőinek. Biztosítja a megfelelő oxigénellátást, így erősítve a kiegyensúlyozott ízösszetételt. A hat darabból álló készlet poharai egytől egyig minőségi, fújt kristályüvegből készült.


TORO Poharak Mason 450 ml, 4 db
1 740 Ft

Akció

Kedvenc poharak Mason Jar színes fedelekkel nagyszerű a nyári koktélokra, házi limonádékra, vagy gyümölcs smoothiera. A csomagolás tartalmaz 4 darab poharat, amelyek minden darabja el van látva 2 szívószállal.


TORO Üvegpalackok szívószállal 400 ml, 4 db
1 620 Ft

Akció

Az üvegpalackok színes szívószállal és fedéllel ideális tartozéka minden kerti parti vagy grillezés számára. A színes megkülönböztetéseknek köszönhetően mindenki felismeri a sajátját és ráadásul jól is néznek ki.


Banquet Degustation pezsgőspohár 280 ml, 6 db
3 490 Ft

Fuvola típusú poharak pezsgőre és szénsavas borra. Nem csak az újévi koccintásra megfelelő. Ez a típus kiváló minőségű üvegből készült, a megerősített széleknek hála tartós, így gasztro üzembe is megfelelő.


B. Bohemian GRAVITY 2 db fehérboros pohár 360 ml
10 590 Ft
10 390 Ft

Szeretnél egy feledhetetlen esküvőt, amelynek minden részlete tökéletes? Akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Fehérboros pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


B. Bohemian GRAVITY 2 db pezsgős pohár 210 ml
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan mesebeli esküvőre vágysz, amelynek minden részlete tökéletes? Ha igen, akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Pezsgős pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


B. Bohemian GRAVITY 2 db vörösboros pohár 470 ml
10 690 Ft
10 490 Ft

Szeretnél egy feledhetetlen esküvőt, amelynek minden részlete tökéletes? Akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Vörösboros pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


B. Bohemian GRAVITY 2 db vörösboros pohár 470 ml
10 690 Ft
10 490 Ft

Olyan mesebeli esküvőre vágysz, amelynek minden részlete tökéletes? Ha igen, akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Vörösboros pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


B. Bohemian SPARKLING RING 2 db fehérboros pohár 360 ml
11 290 Ft
11 090 Ft

Szeretnél egy feledhetetlen esküvőt, amelynek minden részlete tökéletes? Akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Fehérboros pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


B. Bohemian SPARKLING RING 2 db vörösboros pohár 470 ml
13 112 Ft

11 190 Ft

Szeretnél egy feledhetetlen esküvőt, amelynek minden részlete tökéletes? Akkor nem szabad megfeledkezned az ifjú pár poharairól sem. Vörösboros pohár a B.Bohemian márka nagyszerű esküvői kollekciójából, kiváló minőségű kristályüvegből, Swarovski kövekkel.


Banquet Boros pohár készlet DEGUSTATION Bordeaux 580 ml
5 090 Ft

4 390 Ft

6 darabos pohár készlet vörös borra. A BANQUET DEGUSTATION poharak minőséges cseh gyártmányú kristályüvegből készültek. A hosszú élettartama garantálva van az edzett éleknek köszönhetően. A poharak mosogatógépben is moshatók.


Banquet Pezsgős pohár készlet TWIGGY 180 ml
4 690 Ft

4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 darabos pohár készlet pezsgőre. A BANQUET TWIGGY poharak minőséges cseh gyártmányú kristályüvegből készültek. Az edzett szélek ezen túlmenően biztosítják a hosszabb élettartamot. A poharak mosogatógépben is moshatók.


Banquet Pohár készlet fehér borra TWIGGY 460 ml
5 790 Ft

5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

6 darabos pohár készlet fehér borra. A BANQUET TWIGGY poharak minőséges cseh gyártmányú kristályüvegből készültek. Az edzett szélek ezen túlmenően biztosítják a hosszabb élettartamot. A poharak mosogatógépben is moshatók.


Banquet Pohár készlet vörös borra TWIGGY 800 ml.
6 090 Ft

5 390 Ft

6 darabos pohár készlet vörös borra. A BANQUET TWIGGY 800 ml poharak minőséges cseh gyártmányú kristályüvegből készültek. Az edzett szélek ezen túlmenően biztosítják a hosszabb élettartamot. A poharak mosogatógépben is moshatók.


Luigi Bormioli Elixir whisky szett 5 db kancsóval
13 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A whiskeys pohárkészlet kancsóval a Luigi Bormioli márkától tartalmaz öt darabot – 4× poharat és egy kancsót. Ajándékdobozban szállított, amely minden bizonnyal az igazi whisky szerelmesei kedvelni fognak.


Vidivi DOLOMITI 6 db-os pohárkészlet 280 ml
7 721 Ft
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyedi formatervezésű pohárkészlet, mely elkápráztat mindenkit. Klasszikus italokhoz. Minőségi fényűző olasz velencei üvegből készültek, magas szintű átlátszósággal, fénnyel és keménységgel.


Vidivi DOLOMITI 6 db-os pohárkészlet 80 ml
3 943 Ft

3 690 Ft

Egyedi formatervezésű pohárkészlet, mely elkápráztat mindenkit. Klasszikus italokhoz, vagy kisebb desszertekhez, pudingokhoz. Minőségi fényűző olasz velencei üvegből készültek, magas szintű átlátszósággal, fénnyel és keménységgel.


Vidivi DUCALE whiskys pohár szett 4+1 db
17 267 Ft

16 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Whiskys pohár szett, ami 4 db masszív üveg whiskyspohárból és 1 db egyedi geometrikus dizájnú whisky karaffából áll. Az üveg sima felszíne és egyszerű stílusa kiemeli a stílusjegyeit. Minden vendég el lesz ragadtatva a szett szépségétől.


Banquet Degustation Crystal 6 darabos whiskys pohár szett
3 490 Ft

Banquet Degustation Crystal whiskys pohár szett egy letisztult, elegáns termék, mely többféle otthonhoz és belső térhez illik. Kiváló választás azoknak, akik kedvelik ezt a típusú italt, és szeretnék stílusosan fogyasztani. Anyaga üveg, mosogatógépben is biztonságosan elmosható.