Kis Logico Utility Kabinet

Kis Logico Utility Kabinet

Száma: 1065997
Kis Logico Utility kabinet merev műanyag házával ideális választás műhelyekbe, mosdóba, vagy akár garázsba is. A 1820 × 650 × 440 mm-es szekrény magas, 10kg kapacitású polcaival praktikus segítség különböző dolgok rendszerezéséhez. További információ
42 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1065997

Leírás

Kis

A Kis márkát az ABM Italia SpA alkalmazza, hogy megkülönböztesse műanyag berendezési termékeit. Az ABM Italia Spa székhelye Ormelle-ben, Treviso tartományban, ahol a termelési üzem is található; franciaországi, németországi és spanyolországi ágainak köszönhetően, valamint széles körben elterjedt értékesítési hálozatának köszönhetően a Kis több mint 90 országot elér. Egy fiatal és dinamikus csapat, a legmodernebb technológiák alkalmazásában és a minőségi anyagok környezettudatos felhasználásában rejlik a Kis piaci sikere.

A Logico Utility Kabinet dupla ajtóit úgy tervezték, hogy lakatolható legyen. A belső tér változatosan van elrendezve, egy 15kg-mal terhelhető nagyobb polc a szekrény tetejében, valamint három állítható polc a szekrény jobb oldalában, amelyre 10kg a limit. Szilárd, időtálló anyagból készült, mely ideálissá teszi munkahelyek, garázs és más technikai szobák berendezésére.

Általános jellemzők:

  • Magasság: 182 cm
  • Szélesség: 65 cm
  • Mélység: 45 cm
  • Polcok száma: 4
  • Max. terhelés polc: 10 kg

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.