shumee tömör nyers mangófa könyvszekrény 56 x 28 x 163 cm

shumee tömör nyers mangófa könyvszekrény 56 x 28 x 163 cm

Száma: 100050230778
Közvetlenül partnerünktől
Ez az elegáns könyvszekrény vintage stílust csempész nappalijába. A könyvszekrény tömör nyers mangófából, egy trópusi keményfából készült, így elég erős ahhoz, hogy elbírja a ránehezedő súlyt. Emellett időtálló is, így stabil és tartós. A fém élek ipari megjelenést biztosítanak. A kivitelezésnek és További információ
79 918 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Shumee

Partnerünk által szállítva

Száma: 100050230778

Leírás

Ez az elegáns könyvszekrény vintage stílust csempész nappalijába.

A könyvszekrény tömör nyers mangófából, egy trópusi keményfából készült, így elég erős ahhoz, hogy elbírja a ránehezedő súlyt. Emellett időtálló is, így stabil és tartós. A fém élek ipari megjelenést biztosítanak. A kivitelezésnek és a gyönyörű faerezetnek köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kissé különbözik a többitől. A kisszekrény 4 polccal rendelkezik, bőséges helyet biztosítva cserepes növények, könyvek, magazinok, keretezett fényképek stb. megjelenítéséhez vagy tárolásához. Az alsó fiókban személyes holmijait is tarthatja.

Figyelem: A szín és az erezet minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör, nyers mangófa természetes bevonattal, fém
  • Mérete: 56 × 28 × 163 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 1 fiókkal és 4 polccal
  • Összeszerelést igényel: nem
  • FIGYELEM: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz.
  • Itt további részleteket találhat arról, hogyan akadályozza meg a bútorok felborulását

    https://bit.ly/3oRGy9N

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.