MAGNAT Monitor Supreme 102 Hangfal pár
36 590 Ft 32 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magnat Monitor Supreme 102 Hangfalak a kétutas kialakításnak köszönhetően kiegyensúlyozott, gazdag hangzásvilágot nyújtanak. A 11 cm-es mélysugárzó és az 1,3 cm-es magassugárzó gondoskodik arról, hogy a készülékek mind a magasabb, mind a mélyebb frekvenciatartományokban tökéletes, erőteljes hangzást biztosítsanak. A kompakt kivitel és a könnyű súly jóvoltából rendkívül könnyen hordozható, akár a falra is könnyen felszerelhető, így a hangfalak pontosan ott erősítenek, ahol szükséges.

Yamaha NS-333 hangfalpár

Yamaha NS-333 hangfalpár

Értékelés: 5
90 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Yamaha NS-333 hangfalpár, zongoralakk fekete megjelenésben. 2 utas kivitel és 60 W teljesítmény jellemzi a terméket. Stílusos, elegáns termék.

Akai ABX-T4SS

Akai ABX-T4SS

Értékelés: 2
33 990 Ft

Modern design, modern audio felszereltség – az Akai ABX-T4SS multimédia Hi-Fi digitális rendszer stílusos társad lesz autódban, használatával FM rádiót, valamint USB-ről és Bluetooth eszközről is hallgathatsz zenét. A reprodukált zene kitűnik tiszta és valósághű, a készülék teljesítménye 2× 16 W.

MAGNAT Monitor Supreme 202

MAGNAT Monitor Supreme 202

Értékelés: 4,5
54 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magnat Monitor Supreme 202 Házimozi/HiFi hangsugárzó párkiválóan összehangolt elemekkel, és kétutas technológiával rendelkeznek. Az alacsony rezonálású MDF basszusreflex konstrukcióval együtt dinamikus, és telt hangzást hoz létre. Levehető borítással és masszív, faszerű szerkezettel rendelkezik, hogy szobája stílusához tökéletesen illeszkedjen.

MAGNAT Tempus 33

MAGNAT Tempus 33

Értékelés: 5
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magnat Tempus 33 hangszóró rendelkezik egy 17cm-es mélysugárzóval és egy 2,5 cm-es magassugárzóval. Kiegyensúlyozott és homogén hangzás, kompakt méret, alacsony rezonancia lapát.

AQ M24
67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Új dizájn és jobb paraméterek- ez az AQ M24 elegáns hangszóró integrált erősítővel 2× 30 W teljesítménnyel. A hangszórók beépített 2 RCA bemenettel rendelkeznek és pillanatok alatt használatra készek. Mint teljes funkcionalitású hangszóró tökéletesen illeszkedik laptophoz, PC-hez, okos telefonhoz vagy TV-hez.

AQ M24D

AQ M24D

Értékelés: 5
73 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Metál, rock, disco vagy fúvószenekar – a műfaj nem számít, mert az AQ M24D torony hangszóró kiváló minőségben szólaltat meg mindent, amit csak szeretnél. A hangszórók LED diódával, 2× RCA bemenettel, új külsővel és modern dizájnnal rendelkeznek. Előnyei közé tartozik saját erősítője, multifunkciós vezérlése és 2× 30 W teljesítménye.

AQ M24DAC
99 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Akár „tuc tuc“ zenét, akár Rosamund Pilcher szerelmes történeteit szeretnéd hallgatni, biztos lehetsz benne, hogy az AQ M24DAC tornyos hangszóróinak köszönhetően megtalálod a neked tetsző hangzást. A hangszóró beépített Delta-Sigma átalakítóval, 1× RCA a 1× USB bemenettel és 60 W erősségű teljesítménnyel rendelkezik. Bónuszként nem hiányozhat a távvezérlés sem.

AQ Tango 95
96 990 Ft 95 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Modern kialakítás, cseh termék – otthonod színvonalas kihangosításáról az AQ Tango 95 csúcsminőségű polchangfal gondoskodik 95 W zajteljesítménnyel és 190 W zenei teljesítménnyel. A készüléknek van 1 magassági hangszórója textil gömbsüveggel, valamint 1 középbasszus hangszórója papírmembránnal és 1 basszus hangszórója polipropilén membránnal.

Quadral BREEZE XL

Quadral BREEZE XL

Értékelés: 5
114 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hangszóró rendszer – polcos Quadral BREEZE XL, megfelel a legnagyobb igényeidnek is. A Bluetooth interfész praktikus hozzáférést biztosít a zenédhez bárhol. Élvezd az elvárt tiszta minőségben. Új sztereó modellek 2-sávos basszus reflexekkel nagy teljesítménnyel rendelkeznek és funkciókkal, amelyek garantálják a tökéletes hallgatást az összes csatlakozási lehetőségről.

Fonestar BSA-210N
13 990 Ft

Elegáns, időtlen és modern vezeték nélküli Bluetooth technológiával felszerelt – az aktív hangszóró a Fonestar BSA-210N 4.2-es kapcsolattal a Bluetooth eszközökhöz való csatlakozáshoz. A hangszóró állítható hangerősséggel, MDF mélyládával, sztereó AUX 3,5mm jack bemenettel és sztereó 3,5mm jack kimenet.