MAGNAT Monitor Supreme 202

MAGNAT Monitor Supreme 202

Értékelés: 4,8
59 990 Ft

2 év garancia

Magnat Monitor Supreme 202 Házimozi/HiFi hangsugárzó párkiválóan összehangolt elemekkel, és kétutas technológiával rendelkeznek. Az alacsony rezonálású MDF basszusreflex konstrukcióval együtt dinamikus, és telt hangzást hoz létre. Levehető borítással és masszív, faszerű szerkezettel rendelkezik, hogy szobája stílusához tökéletesen illeszkedjen.

Fonestar BSA-210N
15 990 Ft 13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns, időtlen és modern vezeték nélküli Bluetooth technológiával felszerelt – az aktív hangszóró a Fonestar BSA-210N 4.2-es kapcsolattal a Bluetooth eszközökhöz való csatlakozáshoz. A hangszóró állítható hangerősséggel, MDF mélyládával, sztereó AUX 3,5mm jack bemenettel és sztereó 3,5mm jack kimenet.

MAGNAT Monitor Supreme 102 Hangfal pár
42 490 Ft 32 490 Ft

2 év garancia

Magnat Monitor Supreme 102 Hangfalak a kétutas kialakításnak köszönhetően kiegyensúlyozott, gazdag hangzásvilágot nyújtanak. A 11 cm-es mélysugárzó és az 1,3 cm-es magassugárzó gondoskodik arról, hogy a készülékek mind a magasabb, mind a mélyebb frekvenciatartományokban tökéletes, erőteljes hangzást biztosítsanak. A kompakt kivitel és a könnyű súly jóvoltából rendkívül könnyen hordozható, akár a falra is könnyen felszerelhető, így a hangfalak pontosan ott erősítenek, ahol szükséges.

Akai ABX-T4SS

Akai ABX-T4SS

Értékelés: 2
25 490 Ft

Modern design, modern audio felszereltség – az Akai ABX-T4SS multimédia Hi-Fi digitális rendszer stílusos társad lesz autódban, használatával FM rádiót, valamint USB-ről és Bluetooth eszközről is hallgathatsz zenét. A reprodukált zene kitűnik tiszta és valósághű, a készülék teljesítménye 2× 16 W.

Quadral BREEZE XL

Quadral BREEZE XL

Értékelés: 5
156 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hangszóró rendszer – polcos Quadral BREEZE XL, megfelel a legnagyobb igényeidnek is. A Bluetooth interfész praktikus hozzáférést biztosít a zenédhez bárhol. Élvezd az elvárt tiszta minőségben. Új sztereó modellek 2-sávos basszus reflexekkel nagy teljesítménnyel rendelkeznek és funkciókkal, amelyek garantálják a tökéletes hallgatást az összes csatlakozási lehetőségről.

AQ M24

AQ M24

Értékelés: 5
77 490 Ft
+ ingyen szállítás

Új dizájn és jobb paraméterek- ez az AQ M24 elegáns hangszóró integrált erősítővel 2× 30 W teljesítménnyel. A hangszórók beépített 2 RCA bemenettel rendelkeznek és pillanatok alatt használatra készek. Mint teljes funkcionalitású hangszóró tökéletesen illeszkedik laptophoz, PC-hez, okos telefonhoz vagy TV-hez.

AQ Tango 95
95 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Modern kialakítás, cseh termék – otthonod színvonalas kihangosításáról az AQ Tango 95 csúcsminőségű polchangfal gondoskodik 95 W zajteljesítménnyel és 190 W zenei teljesítménnyel. A készüléknek van 1 magassági hangszórója textil gömbsüveggel, valamint 1 középbasszus hangszórója papírmembránnal és 1 basszus hangszórója polipropilén membránnal.

MAGNAT Tempus 33

MAGNAT Tempus 33

Értékelés: 5
109 990 Ft 92 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Magnat Tempus 33 hangszóró rendelkezik egy 17cm-es mélysugárzóval és egy 2,5 cm-es magassugárzóval. Kiegyensúlyozott és homogén hangzás, kompakt méret, alacsony rezonancia lapát.

Wavemaster Cube Mini Neo

Wavemaster Cube Mini Neo

Értékelés: 4,5
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns, időtlen, csúcsminőségű kivitelezés és kiváló hangminőség – ezek a Wavemaster Cube Mini Neo hangfal, 36 W RMS hangteljesítménnyel. Fel vannak szerelve egy 25 mm magas és 10 cm-es középső basszus átalakítóval. Az erős basszusok mögött egy basszus reflex konstrukció áll. A hangfal Bluetooth 2.1 technológiával rendelkezik, kábelen keresztül is csatlakoztatható.

Wavemaster Cube Neo
79 990 Ft 68 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns, időtlen, csúcs kivitelezés és kiváló hangminőség – ezek a Wavemaster Cube Neo könyvespolc-hangszórók RMS 50 W zenei teljesítménnyel. 25 mm magas és 13 cm közepes basszus konverterrel. Az erős basszust a basszus-reflex felépítés biztosítja. A hangszórók Bluetooth 2.1 rendelkeznek, és kábellel is csatlakoztathatók.

Wavemaster Two Neo
139 990 Ft 135 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

kiváló hangot erős basszus hangokkal, természetes középhangokkal és élő hangzású magashangokkal, a Wavemaster Two Neo elegáns kétsávos polcos hangszórói hozzák el otthonodba, 2× 30 W teljesítménnyel és D/A konverterrel. Csatlakoztathatók Bluetooth-on, aptX támogatással, optikai Toslink, USB port vagy 2× Line In támogatással.

Wavemaster Two Pro
179 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az Wavemaster Two Pro elegáns kétsávos hangfalrendszer 2 × 55 W teljesítményével és saját D/A konverterével természetes és élénk hangmagassággot és kitűnő hangot biztosít otthonába erős basszusokkal. Csatlakoztatható Bluetooth-tal, aptX, optikai Toslink, USB portok vagy 2 × Line In támogatásával.