KONDELA A polc Emio típus 7 - tölgy sonoma / fehér

KONDELA A polc Emio típus 7 - tölgy sonoma / fehér

Száma: 9252001
Közvetlenül partnerünktől
Az EMIO TYPE 07 polc egy praktikus akasztós falipolc, amely kombinálható az Emio modellcsalád más elemeivel. Két szekrényből és két polcból áll. Az Emio rendszer egy modern, gyerek- és diákszobába alkalmas szekcionált készlet, amely elegendő tárolóhelyet biztosít. A készlet laminált DTD anyagból… További információ
47 842 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: nabbi

Közvetlenül partnerünktől

2023.5.17 - 2023.5.22 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9252001

Leírás

Az EMIO TYPE 07 polc egy praktikus akasztós falipolc, amely kombinálható az Emio modellcsalád más elemeivel. Két szekrényből és két polcból áll. Az Emio rendszer egy modern, gyerek- és diákszobába alkalmas szekcionált készlet, amely elegendő tárolóhelyet biztosít. A készlet laminált DTD anyagból készült Sonoma tölgy / fehér színben, de más színek is elérhetők.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.