Hatley színváltó fiús vízhatlan kabát
13 390 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A dinoszauruszos elbűvölő vízhatlan kabát megváltoztatja a színét az esőben. Kisfiad biztosan imádni fogja. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd. A kabát meleg béléssel ellátott

Boll Bivy Poncsó

Boll Bivy Poncsó

Értékelés: 4,5
14 990 Ft

Boll Bivy poncsó, mely nagyon praktikusan használható, hiszen nem csak egy esőkabát, hanem szükség esetén menedékké is alakítható. Kivitelezése lehetővé teszi, hogy a táskát is védje az esőtől. Könnyű súlya miatt ideális társ akár nagyobb túrákon is.

Disney Mickey Mouse fiús esőköpeny
3 890 Ft

Ebben a csodaszép, de mindenekelőtt kiváló Mickey Mouse esőköpenyben az eső már nem jelenthet akadályt. Kiváló minőségű anyagból készült esőköpeny.

Disney Minnie lány esőköpeny
3 890 Ft

Ebben a csodaszép, de mindenekelőtt kiváló Minnie esőköpenyben az eső már nem jelenthet akadályt. Kiváló minőségű anyagból készült esőköpeny.

Ferrino Poncho
4 390 Ft

Esőkabát kapucnival 130 cm hosszal rendelkezik és nittekkel az oldalain, amelyek lehetővé teszik a könnyű öltözködést és levetkőzést. Ragasztott varratokkal rendelkezik, amelyek nem engedik át a vizet. Felhasználás nemcsak az utazások során. Ferrino Poncho ftalátmentes PVC-ből készült.

Ferrino Trekker
17 390 Ft 16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi összehajtható esőkabátkapucnival. A Ferrino Trekker tartós anyagból készült és alumínium szigetelő réteggel rendelkezik. Az előnye az, hogy a hátulján akár egy 100 l-es hátizsák is helyet foglalhat. Az esőkabátragasztott mintákkal rendelkezik, amelyek biztosítják a vízállóságot2000 mm-ig.

Hatley fiús vízálló kabát
12 490 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! Lenyűgöző vízálló kabát űrhajósokkal nem ront el semmilyen szabadtéri élményt.

Hatley fiús vízálló kabát
12 490 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A medvés vízhatlan kabátba fiad egy pillantásra beleszeret majd. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd. A kabát meleg béléssel ellátott

Hatley fiús vízhatlan kabát
13 690 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! Gyönyörű, vízhatlan kabát autókkal, amelyek színe az esőben változik első pillantásra beleszeret a fiad.

Hatley lányos vízhatlan kabát
12 490 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A bájos vízhatlan kabátba, vörös almával, első pillantásra beleszeret majd a lányod.

Hatley lányos vízhatlan kabát
13 690 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A bájos vízhatlan kabátba, egyszarvúval, amely az esőben a színét változtatja, első pillantásra beleszeret majd a lányod.

Hatley lányos vízhatlan kabát
13 690 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A bájos vízhatlan kabátba, egyszarvúval, első pillantásra beleszeret majd a lányod.

Hatley lányos vízhatlan kabát
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Még az eső sem állíthat meg minket! Az apró színes egyszarvúkkal díszített csodás vízálló kabátba kislányod rögtön beleszeret. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd.

Hatley lányos vízhatlan kabát
9 990 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A lepkékkel ellátott csodás vízhatlan kabátba kislányod rögtön beleszeret. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd. A kabát meleg béléssel ellátott

Hatley színváltó fiús vízhatlan kabát
9 990 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A cápás elbűvölő vízhatlan kabát megváltoztatja a színét az esőben. Kisfiad biztosan imádni fogja. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd. A kabát meleg béléssel ellátott

Hatley színváltó lányos vízhatlan kabát
13 390 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! Az egyszarvú mintájú elbűvölő vízhatlan kabát megváltoztatja a színét az esőben. Kislányod biztosan imádni fogja. Ezzel a kabátban az esőben való játszadozások még nagyobb mókát jelenteknek majd. A kabát meleg béléssel ellátott

Hatley vízhatlan fiú kabát
13 690 Ft

Még az eső sem állíthat meg minket! A tökéletes vízálló kabát kék színben, cipzáras rögzítéssel a fiad kedvencévé válik már első látásra.