Lishinu Cserélhető fedél, kék
5x

Lishinu Cserélhető fedél

990 Ft

Cserélhető színes fedél, a Lishinu pórázak eredeti tartozéka. 6 színváltozatban kapható.

Forgalmazó: MALL
Doodlebone Pink póráz nagyság L
2x

Doodlebone Pink póráz

3 790 Ft
Utolsó darab!

Nylon póráz kutyáknak puha markolattal rózsaszín színben. Hossza 130 cm.

Forgalmazó: MALL
Alcott fenyvisszavero poraz fekete , S
11x

Alcott Fényvisszaverő póráz, Fekete

5 590 Ft
Utolsó darab!

fekete színű Alcott nyakörv garantáltan kutyája kedvence lesz. A rajta található fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően tökéletes választás a biztonságos éjszakai sétákhoz is. A nejlon anyagból készült póráz kényelmes fogást biztosít, a rajta lévő fém karabinernek köszönhetően a pórázt könnyedén csatlakoztathatjuk a nyakörvhöz.

Forgalmazó: MALL
Alcott Fényvisszeverő póráz, Szürke, L
10x

Alcott Fényvisszaverő póráz, Szürke

5 890 Ft
Utolsó darab!

szürke színű Alcott nyakörv garantáltan kutyája kedvence lesz. A rajta található fényvisszaverő csíkoknak köszönhetően tökéletes választás a biztonságos éjszakai sétákhoz is. A nejlon anyagból készült póráz kényelmes fogást biztosít, a rajta lévő fém karabinernek köszönhetően a pórázt könnyedén csatlakoztathatjuk a nyakörvhöz.

Forgalmazó: MALL
BAFPET Nyomkövető póráz, kötél 6 m, kék
120x

BAFPET Nyomkövető póráz, kötél

2 890 Ft

Nyomkövető póráz karabinerrel a nyakörvhöz való csatoláshoz. Erős textilkötélből készül. Használható séták és kiképzés közben. BAFPET Nyomkövető póráz, kötél minden kutyafajta számára alkalmas.

Forgalmazó: MALL
BAFPET Póráz ZUBR, bőr, 2,4 m, sötétbarna 1.
46x

BAFPET Póráz ZUBR, bőr, 2,4 m

5 890 Ft

A kutya póráz karabinerre ellátott, amellyel egyszerűen a nyakörvhöz csatolhatod. Minőségi marhabőrből készült. BAFPET Póráz A ZUBR, bőr 2,4 m minden kutyának és gazdának megfelelő kiegészítő.

Forgalmazó: MALL
BAFPET HUGO állítható póráz 2,4 m fekete
52x

BAFPET HUGO állítható póráz

5 990 Ft

Ez az állítható póráz fémkapoccsal van ellátva, amellyel a nyakörvre kapcsolható. Kellemes, fonott zsinórból készült. Sétához és kiképzéshez is alkalmas. A BAFPET HUGO állítható póráz közepes és nagytestű kutyáknak alkalmas.

Forgalmazó: MALL
BAFPET Kutya póráz, szíj, 6 m, fekete 1.
306x

BAFPET Kutya póráz, szíj

2 890 Ft

A kutya póráz karabinerre ellátott, amellyel egyszerűen a nyakörvhöz csatolhatod. Tartós szíjból készült. A BAFPET Kutya póráz, szíj minden kutyának és gazdának megfelelő kiegészítő. Nem csak sétáláshoz, hanem tanuláshoz is megfelelő.

Forgalmazó: MALL
BAFPET Póráz EZÜST HULLÁMOK, bőr, 1,2m, arany
6x

BAFPET Póráz EZÜST HULLÁMOK, bőr, 1,2m

2 490 Ft
Utolsó darab!

A kutya póráz karabinerre ellátott, amellyel egyszerűen a nyakörvhöz csatolhatod. Minőségi műbőrből készült. A BAFPET Póráz EZÜST HULLÁMOK, bőr, 1,2m fehér szíj minden kutyának és gazdának megfelelő kiegészítő.

Forgalmazó: MALL
Flexi LED Lighting System fekete sizes S to L

Flexi LED Lighting System fekete sizes S to L

4 450 Ft

A Flexi Vario LED Lámpa főbb jellemzői: – Mindegyik méretű Flexi Vario pórázra felhelyezthető. – Külön kapcsolható az első fehér és a hátső piros lámpa is. – A tépőzáras rendszernek köszönhetően könnyen és gyorsan csatlakoztatható…

Alcott Kiképző póráz, Zöld, 150 cm

Alcott Kiképző póráz, 150 cm

7 090 Ft

Az Alcott Kiképzőpóráz használatával megtaníthatjuk kutyánkat a helyes sétálás technikájára. Erős, tartós anyagból készült, így segítségével az elevenebb ebek is megfékezhetők. A markolata különösen puha neoprén anyaggal van kibélelve, ezért a hosszabb séták is kényelmesek maradnak a gazdik számára

Forgalmazó: MALL