Lishinu 3 az 1-ben póráz, fekete

Márka: Lishinu Katalógus száma: 1258714

Lishinu 3 az 1-ben póráz, fekete

Automata hands-free póráz kutyáknak 30 kg testsúlyig, 3,5 méter hosszú zsinórral. További információ

14490

14 490 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1258714

Leírás

Termékleírás

Automata hands-free póráz kutyáknak 30 kg testsúlyig, 3,5 méter hosszú zsinórral.

Lishinu 3 az 1-ben póráz állítható, 1 m hosszú kézszíjjal van ellátva, ami hagyományos rövid pórázként is használható.

Így a Lishinu 3 az 1-ben póráz, automata, hands-free és hagyományos pórázt foglal magába.

Futni vagy hosszú sétákra jár kutyájával? Bevásárol? Be szeretné kötni a cipőjét, telefonál vagy nyitja az ajtót? Babakocsit tol vagy egyéb olyan tevékenységet végez kutyájával, ahol a hagyományos póráz ártogat? A Lishinu segítségével az egyszerű dolgok egyszerűk is maradnak. Hogyan is? A Lishinu ugyanis a világ első intelligens hands-free póráza.

A hagyományos póráz használata nemcsak természetellenes testtartásba kényszeríti Önt, hanem nem teszi lehetővé, hogy mindkét kezét használhassa. Így nem élvezheti 100%-osan a sportolás örömét és a kutyájával töltött időt. A Lishinuval minden más. A póráz a csuklóján van, így mindkét keze szabadon mozoghat, a póráz letekeredik és feltekeredik, kutyája pedig elégedetten fut Ön mellett.

A Lishinuval irányítás alatt tarthatja kutyáját, kezei pedig szabadon maradnak. Forradalmi póráz, amely regisztrált saját műszaki szabadalommal rendelkezik. Hogyan működik? Lényegében egy automata pórázról van szó, amelyet már jól ismer. A Lishinun azonban semmilyen gomb nem található, hanem automata fékkel van ellátva, amely az autó biztonsági övéhez hasonlóan működik. Akkor aktiválódik, ha a kutyája el akar ugrani vagy futni. Amint a zsinór már nem feszül, a póráz ismét kiold, le- és feltekeredik. A féket Ön is aktiválhatja, mégpedig a kutyával ellentétes irányú kézintéssel. Ezenkívül a póráz blokkolásával egyidőben egyedi hang hallható, a kiképző „clickerekhez” hasonlóan. Kutyája a helyzetet a „Nem szabad!” utasításhoz köti, így séta közben természetes módon edzheti is kutyáját.

Hogy a Lishinu a lehető legbiztonságosabb legyen, egy rövid pórázt is tartalmaz, egy úgynevezett kézszíjat. Ezt használhatja például az úton való átkeléskor, vagy azokban a helyzetekben, amikor feltételezi, hogy kutyáját valamilyen inger éri.

A funkcionális előnyökön és széleskörű felhasználásán kívül további pozitívum a póráz funkciós és modern, eredeti külseje, amely a hölgyek és az urak csuklóján is stílusosan mutat. Hat divatos színkombináció közül választhat, felszerelését pedig cserélhető színes borítással is kiegészítheti. Hangolja össze a pórázt a kutya nyakörvével vagy az Ön öltözékével!

A Lishinu pórázok a legmagasabb minőségben készülnek. Gyártásukra erős és ellenálló műanyag kerül felhasználásra, amely kitűnik hosszú élettartamával. A biztonsági mechanizmus lézerrel vágott fémlemezekből készül, a 3 méter hosszú zsinór pedig megegyezik az ejtőernyőkön használt zsinórral.

A Lishinu gyártása az Európai Unió területén folyik, designja pedig Olaszországban lett megtervezve.


Paraméterek

%2% paraméterei

Kivitel műanyag
Nyakörv típusa állítható
Hosszúság M 3.5 m
Szín

Szín

fekete
Méret M
Fajta mérete közepes

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.