Lishinu Light Lock (kutyáknak és macskáknak 8kg-ig), rózsaszín

Lishinu Light Lock (kutyáknak és macskáknak 8kg-ig), rózsaszín

Száma: 1050781004
Automata hands-free póráz kisebb kutyáknak és macskáknak 8 kg-ig. Cserélhető fedéllel és 3 méter hosszú kötéllel. Kapható 6 színváltozatban. További információ

default
default
12 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1050781004

Leírás

Mi az a Light Lock? ** A Light Lock verzió szabadalmazott blokkolószerkezetet tartalmaz, amely sokkal kisebb és finomabb mozgásra is reagál, mint a Lishinu Original. A Light Lock ezért **kitűnő a kisebb termetű kutyákhoz vagy macskákhoz 8 kg-ig.

Kocog vagy hosszabb sétákra viszi a kutyáját? Bevásárol? Be akarja kötni a cipőfűzőjét, telefonálni akar vagy az ajtót szeretné kinyitni? Babakocsit tol vagy másféle tevékenységet végez a kutyájával, amikor a hagyományos póráz akadállyá válik? A Lishinuval az egyszerű dolgok egyszerűek maradnak. Hogyan? A Lishinu ugyanis a világ első intelligens hands-free póráza.

A kutya kontrollálása a hagyományos pórázakkal nemcsak természetellenes mozgásokra kényszeríti önt, hanem meggátolja, hogy mindkét kezét használja. Így nem tud sem a sport örömeinek hódolni sem a kutyájával töltött időt élvezni. A Lishinuval ez megváltozik. A póráz a csuklóján van, szabadon mozoghat a kezével, a póráz ki- és betekeredik és a kutyája boldogan szaladhat ön mellett.

A Lishinu-val kontrollálhatja a kutyáját miközben az ön keze szabad marad. Ennek a forradalmi póráznak saját műszaki szabadalma van. Hogyan működik? Alapjában véve ez egy automata póráz, amit ön is jól ismer. A Lishinun nincs semmilyen gomb, ehelyett viszont egy beépített automatikus fékkel van ellátva**, amely hasonlóan működik, mint az autóban levő biztonsági öv. Mindig akkor aktiválódik, ha a kutyája megugrik vagy el akar szaladni. Mihelyst enged a feszültség a kötélben, a póráz ismét ki- és betekeredik. A féket ön is aktiválhatja, mégpedig a kutyával ellentétes irányú rántással. A póráz ráadásul a blokkoláskor speciális hangot ad ki, mindeg az edzésekkor használt „clickerek”. A kutya ezt a helyzetet összeköti a „Nem szabad!” paranccsal, így a séta közben természetes módon gyakorol is vele.

A Lishinu a maximális biztonság érdekében egy rövid pórázzal, ún. kézbilinccsel is el van látva. Ezt kihasználhatja a zebránál vagy olyan helyzetben, ahol azt várja, hogy a kutyája reagálni fog egy ingerre.

A működésen és a kihasználhatóságon kívül nagy előny a funkcionális design és a póráz modern és egyedülálló külseje, amely ugyanolyan jól mutat hölgyek, mint urak csuklóján. 6 divatos színváltozatból választhat és a szettet kiegészítheti cserélhető fedelekkel is. Hangolja össze a pórázt a kutya nyakörvével vagy akár a saját outfitjével!

A Lishinu pórázak a legmagasabb minőségben készülnek. Gyártásuk során masszív és ellenálló műanyagokat használnak, amelyeknek különösen hosszú az élettartama. A biztonsági mechanizmus lézerrel vágott fémlemezekből áll, a 3 méter hosszú biztonsági kötél pedig ugyanolyan, mint amit az ejtőernyőknél használnak. A Lishinut az Európai Unióban gyártják, a designt pedig Olaszországban tervezték.

A legkisebb méretű kutyafajtákhoz, mint a csivava vagy a yorkshire terrier ajánljuk a Lishinu Pórázhosszabbítót. Két kutya egyidőbeni sétaltásához rendelje meg a Lishinu Elosztót.

Átmérő:

  • 7 cm

Hogyan működik a hands-free póráz

A Lishinu hands-free póráz előnyei

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.