PHILIPS TriActive Z FC8077/01 Szívófej kemény padlókhoz

Értékelés: 4,5 6 értékelés Márka: PHILIPS Katalógus száma: 954759

PHILIPS TriActive Z FC8077/01 Szívófej kemény padlókhoz

Philips TriActive Z szívófej speciálisan kemény padlókhoz lett kifejlesztve. Nem tolja maga előtt a piszkot. Alkalmas sok más, 32 vagy 35 mm-es csatlakozóval rendelkező porszívóhoz. További információ

9490
4.5 6

9 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 954759

Leírás

Termékleírás

A Philips TriActive Z FC8077 Szívőfej kemény padlóhoz jellemzői:

Philips innováció

A Z alakú nyílásokkal ellátott fej a normál szívófejekkel ellentétben, nem tolja maga előtt a piszkot, hanem befelé vezeti. Egyaránt alkalmas nagy és apró részecskék felszívására is.

Kemény padlókhoz fejlesztve

Minden keménypadlótípushoz használható (pl. parketta, csempe vagy linóleum). Lapos kialakításának hála könyebben beférhetünk vele kényes területekre is.

Kompatibilitás

A szívófejhez egy csatlakozóadaptert is jár. Ennek köszönhetően kompatibilis a Philips, Electrolux, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, LG, Panasonic és sok más, 32 vagy 35 mm-es csatlakozóval rendelkező porszívóval.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Kiegészítő típusa fej

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.