Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Száma: 1336645
2 év garancia
multifunkciós 3az1-ben porszívó egy lépésben porszívózik, felmossa és szárítja a padlót, így időt takarít meg neked. A Bissell CrossWave Pet Pro 2225N erős motorral és két tartállyal – a tiszta és piszkos vízre – van felszerelve. A készülék karbantartása egyszerű és gyors – elég a tisztítóbázist használni és tiszta vízzel feltölteni. További információ
146 990 Ft
Termék ára
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1336645

Leírás

A Bissell CrossWave Pet Pro 2225N kulcstulajdonságai

 • Multifunkciós 3az1-ben porszívó
 • Kemény padlókhoz és szőnyegekhez egyaránt
 • Eltávolítja a háziállatok kellemetlen szagát
 • Többfunkciós forgókefe
 • Kéttartályos rendszer
Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Egyszerű használat és karbantartás

A többfunkciós Bissell porszívó porszívózik, felmos, valamint segít megszárítani a padlót. Alkalmas a kemény padlóra és a szőnyegekre egyaránt. A forgókefe a nagyteljesítményű motorral együtt legyőzhetetlen segítőtárs az állati szőrök és szennyeződések eltávolításában. A készülék karbantartása egyszerű – elég a tisztítóbázist feltölteni tiszta vízzel és bekapcsolni a készüléket. Ezután elég hagyni, hogy a kefe alaposan megszáradjon.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Erős motor és két tartály

Az erős 560 W-os motor és a kéttartályos rendszer, a tiszta és a piszkos vízre, kombinációja mindig tökéletes takarítást biztosít. A portartály elválasztja a szilárd részecskéket a víztől. A szűrő felfogja a szőrt, a hajat és egyéb durva szemcséjű szennyeződést. A különálló rendszer garantálja, hogy mindig csakis tiszta vízzel fogsz takarítani. A többfunkciós 3000 fordulat/perc fordulatszámú forgókefe segítségével a padlót és szőnyeget is kitakarítod.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

3 az 1-ben

Ugord át a takarítás fölösleges lépéseit – a Bissell CrossWave Pet Pro többfunkciós porszívó porszívózik, felmos és egyben szárít is.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Digitális vezérlés

Smart-Touch vezérlő elemek a fogantyún egyszerű átkapcsolást tesznek lehetővé a kemény padlók és a szőnyegek tisztítása között. Szabályozza a vízmennyiséget, hogy a tisztító-teljesítmény állandó szinten legyen.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Különböző felületekkel is megbirkózik

Akár csempeburkolatos padló, fapadló, szőnyeg, lábtörlő vagy préselt fapadló van otthonodban, aggodalom és károsodás nélkül tisztíthatod a CrossWave segítségével.

Bissell CrossWave Pet Pro 2225N

Tisztítóformula

Multi-Surface Pet tisztítószer speciálisan a Bissell CrossWave Pet Pro készülékkel történő használatra lett tervezve. Elnyeli a kellemetlen szagokat és tiszta kemény padlót eredményez.

Tulajdonságok:

 • 3az1-ben – porszívózik, felmos, szárít
 • Kemény padlók és szőnyegek tisztítására alkalmas
 • Eltávolítja az állatok kellemetlen szagát – házi kedvencek gazdái számára alkalmas
 • Különálló tartályok a tiszta és a piszkos vízre
 • Kivehető forgókefe
 • 60 fokban billenő fej

Mellékelt tartozékok

 • Tisztítóbázis
 • Bissell Multi-Surface Pet tisztítóformula

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 560 W
A porszívó típusa többfunkciós otthoni felhasználás
Maximális zajszint 80 db
Színe kék/fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.