BOSCH BGL3HYG

Értékelés: 5 6 értékelés Márka: BOSCH Katalógus száma: 925805

2 év garancia

BOSCH BGL3HYG

BOSCH BGL3HYG porzsákos padlóporszívó UltraAllergy szűrővel, ami kitűnő Allergiában szenvedők számára. A porszívó innovatív HiSpin Motorral van felszerelve, ami alacsony energiafogyasztású, aerodinamikus lapátokkal és a port tökéletesen összegyűjtő irányított légáramlással rendelkezik. A tartozékok széles választéka biztosítja az egész háztartásban a tökéletes rendet. További információ

44490
5 6

44 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 925805

1 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

Csendes, nagy szívó erővel bír. Praktikus a két fej, egyik a parkettához, másik a szőnyeghez, illetve külön van kárpithoz is tisztító fej.

Leírás

Termékleírás


Tulajdonságok:

Innovatív HiSpin Motor

Alacsony energiafogyasztású motor aerodinamikus lapátokkal és a port tökéletesen összegyűjtő irányított légáramlással. Alacsony energiafogyasztást biztosít.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

UltraAllergy Filtr: tökéletes allergiában szenvedők számára

Innovatív UltraAllergy rendszer – háromszor hatékonyabb a por és az allergének ellen. Tökéletes kombinácója a Bosch legjobb szűrő technológiájának és a PowerProtect szűrőzsáknak, amik együtt optimális higiéniai feltételeket biztosítanak. Ideális allergiában szenvedőknek. Az Ultra Allergy szűrőn mindőssze 1 porszem képes áthaladni a finom porból 10 000 közül. A szűrű nagyon hatékony anyagát laborátóriumokban és műtőkben is használják. Biztosítja, hogy a kifújt levegő tisztább lesz, mint a szoba levegője.
hdr+ hdr+

PowerProtect Rendszer

Hosszantartó szívási teljesítményt garantál még akkor is, amikorm ár a porzsák megtelik. A PowerProtect porzsákok (öntömítőek) nagy teljesítményt biztosítanank még megtelt porzsák mellett is. Kevesebb porzsák csere = alacsonyabb költségek. Az akár 60%-al nagyobb szívási teljesítmény eléréséhez a PowerProtect porzsákok használáata ajánlott. G ALL típus (BBZ41FGALL)
4K Ultra HD 4K Ultra HD

XL méretű porzsák

Nagy térfogatú porzsák: 4l

4K Ultra HD 4K Ultra HD

Keménypadló szívófej

100%-ban természetes szálak a parketták és a kényes felszínek tisztításához.

hdr+ hdr+

Matractisztító szívófej

A még nagyobb higiénia bebiztosításáért és a matracok tisztán tartásáért.
hdr+ hdr+

Tartozékok

A tartozék készlettel – résszívófej, kárpittisztító fej – könnyedén elérsz a nehezen hozzáférhető helyekre is. A tartozékok segítenek a tökéletes eredményeket elérésében kárpitozott felszínek, mint például kanapé vagy karoszék, tisztításakor.

hdr+ hdr+

10 méteres hatósugár

Az áramkábel kiváló rugalmasságának és a 10 méteres hatósugárnak köszöhetően kényelmes porszívózást biztosít. Így nem kell mindig egyik aljzatból a másikba átdugnod.
hdr+ hdr+

.

. . –

Paraméterek

%2% paraméterei

Szívórész típusa klasszikus
Teljesítmény 600 W
Zajszint 77 dBel
Szín

Szín

fehér
Porgyűjtő kapacitás 4 l
Használati sugár 10 m
Csatlakozó hosszúsága 7 m
Súly 5.9 kg
Porzsák igen
Szívás erősség szabályozása igen
Kézi távirányítás nem
Szűrő megtelt kijelző nem
Puha kerekek nem
Szűrő levegőtisztító
Smart nem
Kiegészítő padlótiszító fej, kárpittisztító fej, résfúvóka, fúvóka kefével

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.