CONCEPT CP3000

CONCEPT CP3000

Száma: 1191097
2 év garancia
Porszívó és gőzfelmosó 3 az 1-ben fehér színben, türkiz részletekkel. A Perfect Clean sorozat Concept CP3000 porszívója tökéletesen porszívózza és egyben feltörli az egész lakást. A tisztítást gőz segítségével teszi, így nem kell többé vegyszereket használnod a tisztításhoz. További információ
54 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1191097

Leírás

A Concept CP3000 főbb jellemzői

  • 3 az 1-ben felmos és porszívózik
  • Hatékony gőzöléses feltörlés
  • A ciklon porszívózás elvén működik
  • Könnyű kezelhetőség


A Concept CP3000 készülékkel több időd marad magadra

A lakás vagy az egész ház kitakarítása gyakran egy egész délutánt is igénybe vehet. De a Concept CP3000 segítségével a takarítás ugyanolyan alaposan elvégezheted, mint általában, de mindössze a fele idő alatt. Ez egy rúdporszívó és felmosó egyben. Ez azt jelenti, hogy tökéletesen felporszívózza a szőnyegeket, és egy húzással felmossa a kemény padlókat. Ráadásul a por felesleges felkavargás nélkül, amit különösen az asztmás vagy allergiás emberek értékelnek majd.

Concept CP3000 3 az 1-ben porszívó

Egyszerre porszívózik és feltöröl

Nyugodtan elbúcsúzhat a nehéz vizes vödröktől. A Concept CP3000 segítségével egyszerűen csak tölts meg a 730 ml-es tartályt desztillált vízzel, és tedd rá textil felmosót. A mop a gőz segítségével feltöröl, amely megöli az otthoni baktériumok 99% -át. Egy porlasztó segítségével adagolhatod a gőzt. Válaszd ki, hogy porszívózni vagy törölni akarsz, netalán egyszerre mindkettőt.

Concept CP3000 gőztörlés

Tudtad, hogy…

A Concept vállalat kifejlesztett egy sor Perfect Clean háztartási tisztítószert. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt, amelyik pontosan illik a kezedbe.


A Concept CP3000 ötvözi a ciklon porszívózást és a minőségi szűrőt

A tökéletesen rendezett lakáshoz tökéletesen megfelel a 1000 ml-es ciklontartály. Maga a tartály ürítése teljesen higiénikus. Csak nyomd meg a gombot és üríts ki mindent. A vízszűrő eltávolítja az ásványi anyagokat a vízből, ami csökkenti a gőztisztító hatékonyságát. Csak desztillált vizet használj a gőzmopban. 

Concept CP3000 ciklon porszívózás

Egyszerű, átlátható vezérlés

A CP3000 gőztisztító mindenképp megörvendeztet majd az egyszerű és intuitív kezelésének hála. Eldöntheted, hogy porszívóznál szívesebben, vagy feltörölnél, vagy mindkettőt egyszerre. A szőgenytisztító fejnek köszönhetően, akár a szőnyegek is tisztán tarthatók. A gőz ereje megemeli a rostokat, felélénkíti a színeket és megöli a baktériumokat.

Concept CP3000 intuitív vezérlés

Tudtad, hogy…

A forró gőz elpusztítja az otthonban általában előforduló baktériumok 99%-át. A gőztisztítás a nyomás és a 100°C körüli magas hőmérséklet kombinációján alapul. A készülék gőzt generál a vízből, amelyet nagy nyomás hajt ki. Olyan erős, hogy minden szennyeződést felold. A gőztisztítás gyors, rendkívül hatékony és ugyanakkor környezetbarát, mivel nem igényel vegyszereket. A rendezett felület tökéletesen tiszta és fertőtlenített. 


Tulajdonságok

  • 3 az 1-ben porszívó és gőztisztító
  • A ciklon porszívózás elvén működik
  • Porszívózik, töröl, porszívózik és töröl egyidőben
  • Mosó- és fertőtlenítőszerekre nincs szükség, a 80°C feletti gőzhőmérséklet megbízhatóan megöli az összes háztartási baktériumot
  • Tisztítás még nehezen elérhető helyeken is
  • Hőjelző lámpa
  • Gőzzel történő tisztítás üzemideje: 30 perc
  • Praktikus kábeltartó
  • A csomag szőnyegkefét, tisztítókendőket és vízszűrőt tartalmaz
  • VIGYÁZZ! Csak desztillált vizet használj a víztartály feltöltéséhez!

Technikai paraméterek

Teljesítmény 1600 W
A tartály űrtartalma 730 ml
Portartály űrtartalma 1000 ml
Tápkábel hossza 6 m
Méretek 120 × 28 × 30 cm (m × sz × m)
Súlya 5,5 kg
Szín Fehér/türkiz

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.