CONCEPT CP3000 porszívó és gőzmop

Értékelés: 4,5 8 értékelés Márka: CONCEPT Katalógus száma: 1191097

Ingyen szállítás

CONCEPT CP3000 porszívó és gőzmop

Fehér színű 3 az 1-ben porszívó és gőzmop türkizszínű kiegészítőkkel. A Perfect Clean termékcsaládba tartozó Concept CP3000 tökéletes porszívó és egyben az egész lakását felmoshatja vele. A mop gőz segítségével mos fel, így háztartásában már nem lesz szükség vegyi tisztítószerek használatára. További információ

55990
4.5 8

55 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1191097

Leírás

Termékleírás

A Concept CP3000 kulcstulajdonságai

 • 3 az 1-ben, felmos és porszívózik
 • Hatékony felmosás gőz segítségével
 • Ciklonos porszívó működési elve
 • Egyszerű kezelés

A Concept CP3000-rel több ideje marad önmagára

A teljes lakás vagy ház kitakarításához gyakran egy egész délutánra szükség van. A Concept CP3000 segítségével azonban az ugyanilyen alapos takarítás feleannyi időt vesz majd igénybe. Egy botporszívóról és gőz felmosóról van szó egy készülékben. Egy húzással tökéletesen kiporszívózza a szőnyeget és felmossa a kemény felületeket is. Mindezt fölösleges porkavarás nélkül, amit elsősorban az asztmás és allergiában szenvedő személyek értékelnek nagyra.

Vysavač Concept CP3000 3 v 1

Egyszerre felszív és felmos

Mostantól nem kell piszkos vízzel teli vödröt cipelnie. A Concept CP3000-et elegendő megtölteni 730 ml vízzel és feltenni rá a textilhuzatot. A mop gőz használatával mos fel, amely a háztartásban megtalálható baktériumok 99%-át elpusztítja. A gőz porlasztó segítségével adagolható. Ön dönti el, hogy porszívózni, felmosni szeretne-e, vagy mindkettőt egyszerre.

Concept CP3000 parní vytírání

Tudta, hogy…

Concept társaság a Perfect Clean segédeszközök egész sorát fejlesztette ki, amelyek a háztartása kitakarítását teszik lehetővé. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy kiválassza az ön számára legmegfelelőbbet.


A Concept CP3000 kombinálja a ciklonos porszívót és a kiváló minőségű szűrőt

A lakás tökéletes kitakarításához bőven elegendő az 1000 ml űrtartalmú ciklontartály. Maga a tartály kiürítése is teljesen higiénikus. Elegendő megnyomni a gombot és mindent kiszórni belőle. A vízszűrő eltávolítja a vízből az ásványi anyagokat, amelyek csökkentik a gőztisztító hatékonyságát. Így a gőzmopot hagyományos csapvízzel használhatja.

Concept CP3000 cyklonové vysávání

Egyszerű és áttekinthető kezelés

A CP3000 gőztisztító elsősorban egészen egyszerű és intuitív kezelésével szerez örömet használójának. Eldöntheti, hogy csak porszívózni, felmosni szeretne-e, vagy időt spórolva mindkettőt egyszerre. A padló típusának megfelelően szabályozhatja a gőz adagolását is. Végül a takarítás szórakozássá is válik. 

Concept CP3000 intuitivní ovládání

Tulajdonságok

 • 3 az 1-ben porszívó és gőztisztító
 • Ciklonos porszívózás elve
 • Porszívózik, felmos, valamint porszívóz és felmos is egyszerre
 • Nincs szükség semmilyen tisztító- vagy fertőtlenítőszerek használatára, a 80 °C fok fölötti gőz minden háztartásban megtalálható baktériumot megbízhatóan elpusztít
 • A nehezen elérhető helyeket is kitakarítja
 • Hevítési fényjelző
 • Gőzzel történő használat működési ideje: 30 perc
 • Praktikus kábeltartó

Műszaki paraméterek

Felvett teljesítmény 1600 W
Víztartály űrtartalma 730 ml
Portartály űrtartalma 1000 ml
Hálózati kábel hosszúsága 6 m
Méretek 120 × 28 × 30 cm (m × h × sz)
Súly 5,5 kg
Szín fehér + türkiz

   Paraméterek

   %2% paraméterei

   Szívórész típusa gőzporszívó
   Teljesítmény 1600 W
   Zajszint 80 dBel
   Szín

   Szín

   fehér/kék
   Porgyűjtő kapacitás 1 l
   Rendszer tápegysége hálózat
   Súly 5.5 kg
   Smart nem
   Kiegészítő kárpittisztító fej, résfúvóka

   * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.