Dirt Devil Infinity AC

Dirt Devil Infinity AC

Száma: 1126241
2 év garancia
Porzsák nélküli porszívó praktikus 1,5l hulladéktartállyal, amit egyetlen gomb megnyomásával ki tudsz üríteni. Dirt Devil Infinity AC lehetővé teszi a tiszta takarítást szennyezettség nélkül, és aminek a végeredménye a tiszta levegő a HEPA szűrőnek köszönhetően. Ez a porszívó alkalmas a kisállat tulajdonosainak, mert a praktikus 3 az 1-ben kiterjesztéssel ki tudod porszívózni mint a kárpitot, úgy a kemény padlót és a szűk területeket is. További információ
47 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1126241

Leírás

Dirt Devil Infinity AC

Porzsák nélküli porszívó 3 az 1-ben kiterjesztéssel – résfúvókával, kárpitfúvókával és kefével. A portartály egy gombnyomással nyílik, így a munkával nem fogod a kezedet bepiszkítani. A HEPA 13 szűrő megszabadítsa a háztartásodat a baktériumoktól és a vírusoktól. A HEPA szűrőket a NASA fejlesztette ki az asztronauták számára és a védelmükre a veszélyes részecskék ellen. Konkrétan a 13 szám, amelyet a Dirt Devil Infinity AC tartalmaz a részecskék 99,97% át felfogják. Ez azt jelenti, hogy minden 10 000 részecskéből baktérium és vírus nagysággal csak 3 részecske képes átjutni a szűrőn. A munkánál segít a kompakt szerkezete.

Dirt Devil Infinity AC tartály térfogata
Dirt Devil Infinity AC kompakt méretek
Dirt Devil Infinity AC PET care
Dirt Devil Infinity AC mozgásszabadság hatósugár 8,5 m

Tulajdonságok:

  • Porzsák nélküli porszívó
  • Mosható HEPPA 13 szűrő
  • Gumi kerekek
  • Fém teleszkópos cső

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 800 W
Zajszint 78 dB
Tartály űrtartalma 1,5 l
Hatósugár 8,5 m
Méretek 39 × 32,5 × 56 cm (ma × szé × mé)
Tömeg 5,5 kg
Színe piros
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.