Hoover PRC18LI 011 porszívó

Márka: Hoover Katalógus száma: 1098325

2 év garancia

Hoover PRC18LI 011 porszívó

porzsák nélküli akkumulátoros porszívó megbízhatóan szeparálja a port az Airvolution multiciklon technológiának hála. A portartály Silver Ions antibakteriális kezeléssel ellátott, egyszerű karbantartást tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakítású fogantyú többféleképpen beállítható, mindent leegyszerűsít. A Hoover PRC18LI 011 akkumulátoros porszívó 30 percig porszívóz. További információ

88990

88 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 110 990 Ft, Megtakarítás: 22 000 Ft (19 %)

Katalógus száma: 1098325

Leírás

Termékleírás

 – –
 –
 – –
 –

A Hoover PRC18LI 011 porszívó főbb tulajdonságai

 • Airvolution multiciklonos technológia
 • Hatékony akkumulátor
 • Silver Ion technológia
 • A teljesítmény egyszerű beállítása
 • Ergonomikus fogantyú
Vysavač Hoover PRC18LI 011 zepředu

A Hoover PRC18LI 011 porszívó hatékony működést biztosít

A Hoover PRC18LI 011 akkumulátoros porszívó a Prodige sorozatba tartozik, a modern vezeték nélküli kivitelezésnek hála már nem fog korlátokat szabni számodra. Ezen felül azon sem kell gondolkoznod, hol van csatlakozó, így a hatótávolsága korlátlan.. Az egész folyamatról a hatékony lítium ion akkumulátor, gondoskodik, amely 30 perc üzemidővel rendelkezik egy töltésre. Ez a lítium ion akkumulátor nem rendelkezik memóriahatással, így bárhol feltöltheted anélkül, hogy kapacitása károsodna. És ezt nem csak teljesen lemerült állapotban. Az akkumulátor további előnye gyors elérhetősége és kivehetősége, csavarhúzó vagy egyéb eszköz használata nélkül. 

Vysavač Hoover PRC18LI 011 bezdrátový

Az Airvolution egyedi technológia a gyakorlatban

Annak érdekében, hogy maximálisan tiszta, felesleges por és lerakódásmentes talaj legyen háztartásodban, a Hoover PRC18LI 011 porszívó tanúsított Airvolution multiciklon technológiával ellátott a porszeparálás érdekében. Ez a porszétválasztási módszer a levegő sok kis ciklusban való áramlásában rejlik, amely hatékonyan szűri ki a levegőből a port, és a szennyeződéseket a tartályba juttatja. Ennek hála a szűrőbe kis mennyiségű nagyon lágy por kerül. A kiváló minőségű kimeneti HEPA 13 szűrő nem rakódik be, így minimális karbantartást igényel. Ez is hatással van a szívóteljesítményre, amely az egész folyamat során magas és állandó.

Vysavač Hoover PRC18LI 011 technologie Airvolution

Tudtad, hogy…

A kimeneti szűrők megjelölésére a HEPA rövidítés használatos Ez egy angol összetett kifejezés – nagy hatékonysággal fogja fel a mikroszemcséket. Ezt a típusú szűrőt a NASA fejlesztette ki az űrhajósok védelmére a nem biztonságos részecskékkel szemben. A szűrés szintje 10 – 17 skálán jelezhető, míg a porszívó legfeljebb a 13-as számot érheti el. Az ettől magasabb fokozatúakat például gyógyszeriparban használják.


Antibakteriális kezelés a meg nagyobb tisztaság érdekében

A nagyon kíméletes higiéniai kezelést a megfontolt Silver Ion technológiával ellátott portartály és a Mini Turbo Pet szívófej biztosítja. Ez megakadályozza az allergének lerakódását és a baktériumok akár 99,9 % semmisíti meg 24 óra alatt. A hatékony teljesítményhez hozzájárul az áttekinthető LED kijelző, amelyen egy érintéssel szabadon beállíthatod a teljesítményt minimálisról egészen a leghatékonyabbig.

Vysavač Hoover PRC18LI 011 technologie Silver Ion

A Hoover PRC18LI 011porszívóval öröm lesz a takarítás

Annak érdekében, hogy mindig hatékonyan tudj takarítani a Hoover PRC18LI 011 porszívóval, ergonomikus kialakítású fogantyúval ellátott. A praktikus tartozékokat szintén egyszerűen cserélheted. Az állatszőrre alkalmas szívófejen kívül a porszívó All Floors Expert szívófejjel és Parquet Extra szívófejjel ellátott, amely fa padlókra alkalmas, résfúvókával, porkefével és speciális bútorra alkalmas kefével rendelkezik.

Vysavač Hoover PRC18LI 011 hubice All Floors Expert

Tulajdonságok

 • Akkumulátoros porszívó – Lithium Ion akkumulátor
 • Változó teljesítmény-beállítás
 • Előszűrő – mosható EPA 10
 • Kimeneti szűrő – HEPA 13
 • LED kijelző
 • Könnyen cserélhető akkumulátor
 • Gyors karbantartás – a por 2 másodperc alatt kiszórható

Paraméterek

Feszültség
Működési idő 30 perc
Tartály űrtartalma 2 l
.

  Videó

  Prodige Cordless


  Paraméterek

  %2% paraméterei

  Szívórész típusa klasszikus
  Szín

  Szín

  szürke / kék
  Porgyűjtő kapacitás 2 l
  Rendszer tápegysége akkumulátoros
  Nedves tisztítás nem
  Súly 6 kg
  Akkumulátor típusa LI-ION
  Feszültség 18 V
  Tisztítás ideje 30 perc
  Feltöltési idő 240 perc
  Porzsák nem
  Smart nem

  * Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.