LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1

LEIFHEIT Regulus PowerVac 2in1

Száma: 1099435
A Leifheit Regulus PowerVac 2in1 akkumulátoros rúdporszívó ideális segítőtárs a házban. Egy eszközben tehetsz szert rúd- és kézi porszívóra további tartozékokkal, amivel kitakaríthatod a bútorok kárpitozását és az autósüléseket is. Munka közben nem akadályoz egyetlen kábel sem a nagy teljesítményű lítium-ionos akkumulátornak köszönhetően. Az elején található 6 LED dióda felfedi a koszt még a sötét sarkokban is. Porzsák nélküli porszívó, ciklonos. További információ
61 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 3 db

2024.4.29 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1099435

Leírás

A Leifheit Regulus PowerVac 2in1 főbb jellemzői

  • Akkumulátoros rúd- és kézi porszívó egyben
  • Csendes működés
  • 40 perc folyamatos porszívózás
  • Porzsák nélküli szűrés
  • ECO üzemmód a nagy felszínek porszívózásához
  • TURBO üzemmód az ellenálló szennyeződésekre

<iframe src="

Kettő az egyben

Az egyszerű felépítésének köszönhetően egyszerre tehetsz szert rúd- és kézi porszívóra, ami a nehezen hozzáférhető helyeket is eléri, és még lapos bútorok alatt is problémamentesen takarít. Munka közben nem akadályoz semmilyen kábel – a Regulus PowerVac 2v1 porszívó lítium-ionos akkumulátorral működik 40 perces folyamatos üzemidővel rendelkezik. A csendes működésének köszönhetően nem zavarja a többi lakót az épületben. A tárolási méretének köszönhetően kis garzonlakásban is elfér anélkül, hogy sok helyet foglalna. A tartozékoknak köszönhetően az egész otthonod egy berendezéssel takaríthatod ki anélkül, hogy különböző eszközök között kellene váltanod.


ECO és TURBO üzemmód

Ha nagy felületeken szeretnél porszívózni, akkor az ECO üzemmód az ideális választás a számodra az extrémen hosszú akkumulátor üzemidőnek köszönhetően. Ez az üzemmód alkalmas könnyen tisztítható padlókra, a nehezen tisztítható padlókra és szennyeződésekre a TURBO üzemmód alkalmas. A szívóereje elbánik még a legmakacsabb piszokkal is – a kerekeinek és a sarokvédőknek köszönhetően a Regulus PowerVac 2v1 akkus porszívó alkalmas kényes felületek tisztítására, mint a fa, laminált padló és a vinil. A résszívófejnek, a a vékony-hosszú szívófejnek és a kárpit-szívófejnek köszönhetően a Leifheit porszívó a legmakacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik.


Tudtad, hogy…?

A Regulus PowerVac 2v1 porzsák nélküli porszívó a ciklon technológia elvén működik, ahol a finom szürke sörték megfogják a port és a hajszálakat, és a türkiz színűk a nagyobb és nehezebb darabokat távolítják el. A szívóerő a levegő és por keverékét a szívócsövön keresztül a ciklonos szűrőkhöz, ahol a centrifugális erő megforgatja és a nagyobb szennyeződések ottmaradnak, míg a finomabb szemcséket a MIF szűrő fogja fel, ami a szelepeket keresztül már csak a tiszta levegőt engedi ki.


Mindig akcióra kész.

A Regulus PowerVac 2in1 akkus porszívó akár 40 perc folytonos porszívózást is kibír egyetlen feltöltéssel. A maximális teljesítmény eléréséhez 3,5 óra töltés szükséges. Soha nem kell majd arra várnod, hogy a porszívó készen álljon a használatra – mivel mindig akcióra kész.

Egy porszívó az egész háztartásba

Kárpitozás, autósülések, parketták, laminált vagy vinil padlók – nem számít sem a padló mérete, sem a fajtája. A Regulus PowerVac 2v1 sokféle tartozékának köszönhetően az egész otthonod könnyen és takarékosan takaríthatod ki.

További tulajdonságok

  • Ciklonos (porzsák nélküli) technológia
  • 6 elülső LED dióda biztosítja a jó látást a sötét sarkokban
  • Vízben mosható micro-szűrő
  • Sokféle tartozék
  • Takarékos üzemmód
  • Könnyen kezelhető és használható

Általános paraméterek

Tartály űrtartalma 0,45 l
Teljesítmény 125 W
Kézi porszívó súlya: 1,3 kg
Elem: Li-ion
Töltési idő 3,5 h
Működési idő akár 40 min
Csövek műanyag
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.