ROWENTA RO3927 Compact Power porszívó

ROWENTA RO3927 Compact Power porszívó

Száma: 1042844
Akció 2 év garancia
Rowenta RO3927 Compact Power porszívó rendkívül hatékony takarítást biztosít kiváló eredményekkel és fáradságmentes tisztítással. Ez a kompakt zsákos porszívó nagy hatékonyságú, és kategóriájában a legjobb keménypadló-tisztítást, porszűrést és energiát kínálja. További információ
29 990 Ft
26 390 Ft
-12%
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.4.28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Raktáron 5-nél több db

2024.4.23 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1042844

Leírás


A Rowenta RO3927 Compact Power főbb jellemzői

  • Nagy hatékonyságú szűrő
  • Hygiene+ porzsák önzáródó fedéllel
  • Alacsony teljesítményű motor az energiatakarékosság érdekében
  • Kompakt, praktikus és ergonomikus
 Rowenta RO3927 Compact Power porszívó

A legjobb eredmény kemény padlókon

A Rowenta porszívó új nagy hatékonyságú szívócsővel van felszerelve, amely kapcsolóval biztosítja a lehető legjobb porszívózási eredményt a kemény padlókon. A mindig kéznél lévő, beépített kefével ellátott Easy brush fogantyú nagyon kényelmessé teszi a használatát.

Rowenta RO3927 Compact Power porszívó. Parketta szívófej

Páratlan szűrés

A Compact Power™ felülmúlhatatlan szűrési hatékonyságot kínál a motor előtt elhelyezett habszűrőnek és a légkivezetésnél található nagy hatékonyságú szűrőnek köszönhetően, amely a motor által kibocsátott legkisebb porszemcséket is felfogja. A porszívózott por akár 99,98%-a kiszűrődik!

Rowenta RO3927 Compact Power porszívó

Tudtad, hogy …

Az 1884-ben Németországban alapított Rowenta márka áttörést jelentő innovációkkal könnyíti meg az életet. Nem tagadja meg származási országát – az olyan jellemzők, mint a minőség, a nagy teljesítmény, a pontosság, a tartósság, a robusztusság és az ergonómia hangsúlyozása az egész portfólióban tükröződnek. Ugyanakkor kiemelkedik a vezető francia tervezők által készített egyedi formatervezéssel. A Rowenta porszívók Franciaországban készülnek, Párizs közelében, ahol a gyárban található egy kutatóközpont, amely a hangszigetelés, az ergonómia és az energiatakarékosság területén az innováció és az úttörő munka területén. A Rowenta nagy teljesítményű, környezetbarát motorjai alacsony energiafogyasztással és optimális légáramlással ugyanolyan magas porszívózási hatékonyságot biztosítanak, mint a 2200 W-os modellek.


RO3927 Compact Power

High Efficiency szűrő

A nagy hatékonyságú szűrési technológiának köszönhetően a nagy hatékonyságú szűrőben megrekedt por mennyisége olyan kicsi, hogy a termék élettartama alatt nem kell mosni vagy cserélni (csak eredeti Rowenta Hygiene+ zsákok használata esetén).

Rowenta RO3927 Compact Power

Energiatakarékos

A (750 W-os) kis teljesítményű motor akár 50%-kal csökkenti az energiafogyasztást és olyan hatékony, mint néhány 2000 W-os modell.

Rowenta RO3927 Compact Power

Könnyű használat és tárolás

A Rowenta Compact Power porszívó kompakt formátumának köszönhetően könnyen tárolható a szekrényben, ugyanakkor nagy, 3 literes zsákkapacitással rendelkezik. A 8,8 méteres hatósugár pedig valódi használati szabadságot biztosít.

Rowenta RO3927 Compact Power

Higiéniai zsákok

Nincs többé porfelhő a pelenkázás során az új szabadalmaztatott Hygiene+ zsáknak köszönhetően, amely önzáró füllel rendelkezik a teljes kényelem és higiénia érdekében.

Tulajdonságok

  • Kézi teljesítményszabályozó rendszer
  • Classic fogantyú
  • 2 szűrési szint
  • HYGIENE+ BAG és nagy hatékonyságú állandó szűrő
  • Manőverezhetőség 1 × 360°-os kerekek + 2 x nagyméretű hátsó kerekek
  • Szállítási fogantyú
  • Védő ütköző – védi a bútorokat az ütődésektől

Kiegészítők

  • Teleszkópos fémcső
  • Kárpit szívófej 2 az 1-ben
  • Padlótisztító fúvóka

Technikai adatok

Felvett teljesítmény 750 W
Porzsák űrtartalma 3 l
Hatósugár 8,8 m
Súly 5,9 kg
Szín Fehér

Az energiacímkét a porszívók címkézéséről szóló 665/2013 sz. rendelet hatályon kívül helyezése miatt nem lehet megjeleníteni. Köszönjük a megértést.

Megfelelő tartozékok

Porzsák ZR200540 / ZR200940 / ZR200740 / WB4061FA / WB305140 / WB4091FA
Tartozék készlet ZR001120, ZR001110

Referenciák


*A felhasznált képek illusztráció jellegűek lehetnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.