CleanMate QQ6SLi

CleanMate QQ6SLi

Értékelés: 5
90 990 Ft

64 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robotporszívó CleanMate QQ6SLi padlóporszívómagas teljesítményű szívómotorral. Nagyobb tökéletesített tartály telítettség jelzővel, összegyűjti az összes szennyeződést a padlóról. Kimeneti HEPA szűrő felfogja az apró porszemeket és az allergéneket is. Az innovatív ultrahangos érzékelők segítik a robotporszívót a térben való navigálásban és a bútoroknak ütközés megelőzésében. A hasznos takarítás tervezõvel kiválaszthatja azt a napot és idõt, amikor a robot megtisztítja a padlót és a szonikus fallal megjelölheti a takarított teret.


CleanMate QQ6 Robotporszívó

CleanMate QQ6 Robotporszívó

Értékelés: 3,5
83 990 Ft

81 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A vezeték nélküli CleanMate QQ6 robotporszívó elvégzi ön helyett otthona kitakarítását, annak minden szegletében alapos munkát végezve. Különleges ultrahangos érzékelői megakadályozzák, hogy a lépcsőn leessen vagy, hogy a falnak és bútoroknak ütközzön. Mikor szükségessé válik a feltöltés, a robot visszatér a töltőállomásra és felölti magát, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Érintőképernyőjén többek között beprogramozhatjuk, hogy mely szobákban és mikor dolgozzon. Működése csendes, szűrőinek köszönhetően ürítése gyors és egyszerű.


CleanMate RV500

CleanMate RV500

Értékelés: 4
65 990 Ft
+ ingyen szállítás

Robot porszívó giroszkópos navigációval, söpréssel, porszívózással és törléssel. A CleanMate RV500 Li-Ion akkumulátorral üzemel, amely akár 90 percig tartó porszívózást biztosít. A takarítás befejeztével maga keresi meg a töltőállomást. A tisztítás ütemezője lehetővé teszi, hogy kiválaszd a napot és az időt, amikor a robot porszívó takarítson.


CleanMate QQ6Pro
90 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robot porszívó Wi-Fi összeköttetés a mobilalkalmazással való könnyű kezeléséhez. CleanMate QQ6Pro tökéletesen felporszívózza és ráadásul fel is törli az összes kemény padlót a lakásban. A speciális spirálkefének köszönhetően felszívja a kedvencedtől származó szőrszálakat. A tanúsított fertőtlenítő UV lámpa a padlót fertőtleníti és egyben eltávolítja a baktériumokat és vírusokat. Amint a porszívó lemerül, visszatér a töltőállomásra.