Dyson V8 Absolute akkumulátoros kéziporszívó
205 990 Ft

163 990 Ft
+ ingyen szállítás

Dyson V8 Absolute akkumulátoros porszívóval kényelmesen és hatékonyan takaríthat padlótól a mennyezetig. Minden padlófelületen kiválóan használható, szőnyeg mélytisztító funkcióval kiegészítve. Könnyen kézi porszívóvá alakítható, így ideális járművek takarításához is. 0,54 l űrtartalmú portartállyal, melyet anélkül üríthet, hogy érintkeznie kellene a benne található porral.


Dyson V11 Animal +
279 990 Ft

200 990 Ft

Rúdporszívó digitálisan vezérelt motorral, ami nagyobb szívóteljesítményt biztosít, mint a legtöbb klasszikus porszívó. A Dyson V11 Animal + három szívási üzemmóddal és javított akusztikával rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal halkabb. A ciklon technológiának köszönhetően a mikroszkopikus szennyeződéseket is kiszűri a portartályba, beleértve a baktériumokat és a virágport is.


Dyson Big Ball Multi Floor 2
139 093 Ft

104 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Porszívó Dyson Ball Multifloor önbeállító padlófúvókákkal minden padlófajtához. Miután felborul, maga felegyenesedik. 2 Tier Radial ciklonok a mikroszkopikus por rögzítéséreBall technológia a könnyű manőverezésért, amellyel képes a helyén történő forgásra. 6,5 méteres vezeték kábel.


Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2
229 990 Ft

162 990 Ft

Porzsák nélküli porszívó, mely felborulás után képes visszatérni a kerekeire. A Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 annyira hatékony szűrést kínál, hogy nem teszi szükségessé a sem szűrő kimosását sem a cseréjét. Az egyszerűbb használatért a fogantyú oldalirányba forog.


Dyson V7 Motorhead Original
115 990 Ft

Újdonság

Nagyon alacsony súlyú rúdporszívó, ami megkönnyíti a mindennapi takarítást. A Dyson V7 Motorhead Original forgó kefével rendelkezik, ami eltávolítja a mélyen ülő szennyeződéseket is. A falra szerelhető tartó segítségével a porszívó praktikusan tárolható.


Dyson V11 Absolute
249 990 Ft

212 990 Ft

Rúdporszívó digitálisan vezérelt motorral, ami nagyobb szívóteljesítményt biztosít, mint a legtöbb klasszikus porszívó. A Dyson V11 Absolute három szívási üzemmóddal és javított akusztikával rendelkezik, aminek köszönhetően sokkal halkabb. A dinamikus megfigyelésnekköszönhetően detektálja az ellenállást, mint amilyet a forgó kefe okoz, és automatikusan beállítja a padló típusának megfelelő fordulatszámot.


Dyson V10 Motorhead

Dyson V10 Motorhead

Értékelés: 5
173 160 Ft

130 990 Ft

2 év garancia

Rúdporszívó hosszú, akár 60 perces üzemidővel. A Dyson V10 Motorhead minden padlótípussal megbirkózik. A ciklontechnológiának és a tökéletesített szűrőrendszernek köszönhetően minden porszemet és mikrorészecskét megbízhatóan kiszűr. A rúdporszívót egyetlen gombnyomással kézi porszívóvá alakíthatod, így otthonod minden szegletét könnyedén kitakaríthatod.


Dyson V10 Absolute

Dyson V10 Absolute

Értékelés: 5
215 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Rúdporszívó hosszú, akár 40 perces akkumulátor üzemidővel. A Dyson V10 Absolute 3 teljesítményfokozatával bármilyen típusú padlóval megbirkózik. A ciklon technológiának és a továbbfejlesztett szűrőrendszernek köszönhetően minden porszemet és mikrorészecskét biztosan kiszűr. Egyetlen gombnyomással a rúdporszívót kézi porszívóvá alakíthatod, így az otthonod minden szegletét könnyedén kitakaríthatod.