Ecovacs Deebot 600
77 990 Ft

Újdonság

Robot porszívó innovatív tisztítási technológiával. Az Ecovacs Deebot 600 mind a szőnyegeket, mind a kemény padlókat hatékonyan és intelligensen megtisztítja egy háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően. Biztonsági érzékelője van a leesés ellen és nagy teljesítményű szűrővel rendelkezik, valamint egygombos önindítással is.


Ecovacs Deebot M88 Robotporszívó
144 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robotporszívó elegáns fehér kivitelezésben. Felseper, felporszívóz és felmos. Az Ecovacs Deebot M88 ötfokozatú tisztító rendszerrel, egy pár hármas forgó kefével és egy speciális, a szívó nyílásnál elhelyezett ovális kefével rendelkezik. A MAX módnak köszönhetően még az erősen szennyezett felületeket vagy szőnyegeket is megtisztítja. A porszívót könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához az ECOVACS applikációval.


Ecovacs Deebot 900
155 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robot porszívó a legújabb navigációs technológiával. Az Ecovacs Deebot 900 először felméri a lakást, így megkönnyíti a tájékozódást és a hatékonyabb tisztítást. Kompatibilis az Ecovacs mobilalkalmazással, ahol virtuális falakat hozhat létre, vagy vákuum üzemmódot választhat. Az OTA technológiának köszönhetően folyamatosan frissítheti.


Ecovacs Deebot Pro930
277 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a robotporszívó egy mop és egy kézi porszívó kombinációjaként jött létre. Az Ecovacs Deebot Pro930 intelligens navigációs rendszerrel rendelkezik, mely képes felismerni a felület típusát és a rendellenségét is. A felülettől függően azonnal beállítja a teljesítményét. Az Ecovacs applikációnak köszönhetően megtervezheted a tisztítást és nyomom követheted a folyamatot hangüzenet formájában. A robot tökéletesen megtisztítja a lakásod, miközben te mindent teljes ellenőrzés alatt tarthatsz.


Ecovacs Deebot SLIM2 Robotporszívó, fekete
75 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robotporszívó a kényelmes takarításért otthonában. Az Ecovacs Deebot SLIM2 fekete kivitelben háromfokozatú tisztítás technológiájával, puhább kerekekkel, 2 oldalsó kefével rendelkezik a tökéletesebb takarításért. Egy mobil applikációval ütemezheti a porszívózást.


Ecovacs Deebot 710
131 332 Ft

115 990 Ft

Robotporszívó hatékony Smart Navi 2.0 navigációval. Robot Ecovacs Deebot 710 nagyon modern funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony, megbízható tisztítást. Az időzítőnek köszönhetően beállíthatod a porszívózás idejét. Remek funkció a robot automatikusan megkeresi a dokkoló állomását és a hatékony szűrő amely biztosítja a kellemes levegőt a szobában.


Ecovacs DEEBOT 605
107 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Robotporszívóporszívózás és törlés funkcióval. Az Ecovacs DEEBOT 605 intelligens funkciókkal rendelkezik, például előre beállított munkaidővel, automatikus töltéssel vagy akadályérzékeléssel. A porszívó bármilyen típusú felületre **alkalmas. A **DEBOOTsegítségével bárhonnan vezérelheti.


Ecovacs Deebot OSlim10

Ecovacs Deebot OSlim10

Értékelés: 4
98 590 Ft

91 490 Ft

2 év garancia

Vékony robotporszívó alacsony profilú kialakítással a bútorok alatti rész egyszerű megtisztítására. Az Ecovacs Deebot OSlim10 azOZMO technológiával a nedves feltörlésre is alkalmas, nyílásába nem ragad bele a haj és a többi kosz és szisztematikusan tisztítja a kemény padlót. A takarításhoz 3 mód közül választhatsz – Auto, Edge vagy Spot.


Ecovacs Deebot Ozmo 610 Robotporszívó
134 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Robotporszívó fehér kivitelezésben, felmosás funkcióval. Az Ecovacs Deebot Ozmo 610 még a gomolygó állati szőrt vagy hajat is felszívja a közvetlen szívás technológiának köszönhetően. Sem a haj, sem a szőr nem gabalyodik bele a kefékbe. Az OZMO technológia a padlótisztítás két fázisát kínálja – felporszívózhat és egyúttal fel is moshat. A porszívót könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához az ECOVACS applikációval.


Ecovacs Deebot 601
92 990 Ft

2 év garancia

Robot porszívó innovatív tisztítási technológiával. Az Ecovacs Deebot 601 mind a szőnyegeket, mind a kemény padlókat hatékonyan és intelligensen megtisztítja egy háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően. Biztonsági érzékelője van a leesés ellen és nagy teljesítményű szűrővel rendelkezik, valamint egygombos önindítással is.


Ecovacs Deebot Ozmo 930 Robotporszívó
198 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robotporszívó innovatív funkcióval a szőnyeg azonosítására. Ecovacs Deebot Ozmo 930 hatékony tisztító megoldást kínál szőnyegekhez és kemény padlókhoz. A szőnyegtisztításhoz vagy a kemény padlók mély tisztításához növelheti automatikusan a szívóerőt. Amellett, hogy porszívóz még fel is töröl. A porszívót párosíthatod az okostelefonoddal az ECOVACS applikáció segítségével.


Ecovacs Deebot R98 Robotporszívó
279 990 Ft

2 év garancia

Robotporszívó portartály automatikus kiürítési funkcióval. Ecovacs Deebot R98 5 fokozatos tisztító rendszerrel és fejlett száraz és nedves törlőkendővel. Tudod irányítani az okostelefonodban található applikáció segítségével. Rendelkezik intelligens navigációval, amely megtervezi a hatékony tisztítási útvonalat. A csomagolásban található még egy kézi porszívó is.


Ecovacs Deebot SLIM2 Robotporszívó, ezüst
75 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Robotporszívó a kényelmes takarításért otthonában. Az Ecovacs Deebot SLIM2 ezüst kivitelben háromfokozatú tisztítás technológiájával, puhább kerekekkel, 2 oldalsó kefével rendelkezik a tökéletesebb takarításért. Egy mobil applikációval ütemezheti a porszívózást.


Ecovacs Deebot M82
104 990 Ft

88 990 Ft

Robot porszívó elegáns fehér kivitelben. Az Ecovacs Deebot M82 kiemelkedik a megerősített felületű üvegnek, a fejlett szennyeződés felszívásnak és a MAX módban való porszívózásnak köszönhetően. Legyőzi a díszléceket és a küszöböket, a vékony kialakításának köszönhetően az alacsonyabb bútorok alatt is ki tud porszívózni.