Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó
56 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti VAPORETTO SV450_DOUBLE gőzfelmosó a gőzfelmosó és gőztisztító kombinációját képezi, 15 típusú felületre megfelelő. A beépített aroma Frescovapor diffúzor egy húzással kitisztítja és illatosítja a teret. Mindenkinek alkalmas könnyű és kompakt szerkezet a rugalmas kiterjesztésnek hála. Felmelegedési idő 15 perc. Természetesen szőnyegre alkalmas kiterjesztéssel ellátott.


Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító
37 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Vaporetto Smart 30S Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO LECOASPIRA FAV20
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

2az1-ben gőztisztító a teljes lakás természetes szálmélységig ható tisztítására. A Polti Vaporetto Lecoaspira FAV20 a vízszűrőnek köszönhetően a nedves és száraz szennyeződéseket is felszívja. Az akár 3,5 bar gőznyomásnak köszönhetően szálmélységig tisztít. A tartozékok széles skálájának köszönhetően minden padlótípust megtisztíthatsz – kövezetet, kerámiát, laminált padlót vagy parkettát és még sok más felszínt – főzőlapot, csempét, mosdót, tükröt, heverőt vagy redőnyt.


Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító
99 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 Gőztisztító tökéletes váalsztás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó
44 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Polti VAPORETTO SMART 40 Gőzölős felmosó környezetbarát módon, vegyszerek felhasználása nélkül tisztít. A készülék 1800W teljesítményre képes, így könnyen és szupergyorsan dolgozhat vele, különösen ajánlott olyan lakásokba, ahol házikedvencek is élnek. A felmosó számos tartozékkal rendelkezik a többfunkciós felhasználásért.


Polti MOPPY RED gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Moppy RED gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti Forzaspira MC350_TURBO & FRESH
55 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forzaspira MC350_Turbo & Fresh egy porzsák nélküli multiciklonos porszívó. Kombinált 6-fázisos szűrés, HEPA szűrő és beépített Frescoaspira légfrissítő, mindez nélkülözhetetlen segítőtársat varázsol ebből a modellből, amely ráadásul kitisztítja és egyben friss illattal is eltölti otthonodat


Polti MOPPY BLACK gőzölős felmosó
47 490 Ft
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti Moppy BLACK gőzölős felmosó töltő állomással, amely segítségével felmelegíted a kendőt és flexibilis vezeték nélküli felmosóval. A gőz természetes ereje kitakarítja a vízszintes és függőleges felületeket és megszabadít a vírusoktól, baktériumoktól kémiai tisztítószerek használata nélkül. A rövid, 10 másodperces bemelegedésnek köszönhetően a felmosó azonnal rendelkezésedre áll.


Polti VAPORETTO PRO 95 TURBO FLEXI
120 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Polti VAPORETTO 95 TURBO FLEXI gőztisztító, ami korlátlan működési időt kínál az Eco funkciónak köszönhetően, amely csökkenti az energia- és vízfogyasztást. A készülék része a Vaporflexi kefe, amely alkalmas bármilyen felület tisztítására. A gőz mélytisztító erejének köszönhetően megöli a baktériumokat és a vírusokat.


Polti VAPORETTO SMART 100 T
62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Vaporetto Smart 100 B gőztisztító a mellékelt tartozékainak köszönhetően ideális atkák, zsíros szennyeződések és vízkő eltávolítására a háztartás bármely pontján. Az automatikus víz újratöltő rendszer lehetővé teszi a korlátlan működési időt. A Vaporforce kefe diffúzorral van felszerelve, ami növeli a fertőtlenítő hatását és a Frescovapor dezodorral együtt illatossá varázsolja az otthonodat. Bemelegedés ideje 2 perc.


Polti VAPORETTO SV440

Polti VAPORETTO SV440

Értékelés: 5
41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vaporetto SV440 Gőzölős felmosó különlegessége multifunkcionalitásában rejlik. Használható kézi porszívóként és praktikus felmosóként is. Alkalmazható különböző felületeken, mint a laminált padló, parketta, márvány, gumi és kerámia, de akár textilen is használható. Az 1500 Watt teljesítményű felmosó kis helyen is elfér, ráadásul 15 másodpercen belül használatra kész állapotba kerül.


Polti Forzaspira C110 PLUS
31 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Forzaspira C110_Plus egy porzsák nélküli, multiciklonos porszívó, ami a kompakt méretébe 800 W-os maximális teljesítményt rejt. A HEPA szűrő megfogja a legkisebb porszemcséket is, így biztosítva a tiszta levegőt.


Polti MOPPY WHITE gőztisztító
48 290 Ft

46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Moppy WHITE gőztisztító töltőállomásból áll, melynek segítségével felhelyezhető a kendő, valamint vezeték nélküli felmosóval ellátott. A gőz természetes ereje vízszintes és függőleges felületeket is tisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és embriókat vegyszer használata nélkül. A rövid, 10 perces felmelegedésnek hála a felmosó azonnal használható.


Polti VAPORETTO PRO85_TURBO FLEX gőztisztító
113 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Polti Vaporetto Pro 85_Flexi gőztisztító a számos tartozéknak hála különböző felületekre alkalmas, beleértve a nehezen elérhetőeket is. Működés közben a víz bármikor feltölthető, amiből a bojlernek hála magas nyomású pára keletkezik, amely ideális mély tisztításra.


Polti Forzaspira C150 PLUS
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Forzaspira C150 egy kompakt, porzsák nélküli multiciklonos porszívó. Az 5 fázisos ciklonos szűrés és a HEPA szűrő kombinációja üdévé és tisztává varázsolja az otthonod.


Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care
84 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Porzsák nélküli porszívó vízszűrővel és turbó porszívózás funkcióval. A Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care ideális allergiában szenvedőknek, a vízszűrő és a HEPA szűrő kombinációjának köszönhetően felszívja és benntartja a legkisebb porszemcséket és allergéneket is. A hatékony és szálmélységig ható porszívózásra használd a Turbo funkciót, valamint 4 különböző sebességi fokozat közül választhatsz. A porszívóhoz a tartozékok széles választéka jár.


Polti Forzaspira Slim Sr100
78 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akkumulátoros rúdporszívó 2 az 1-ben az egész ház takarításához korlátozás nélkül megőrzi. Polti Forzaspira Slim SR100 mindenhová elér, könnyű és praktikus. Rendelkezik motoros kefével LED világítással, ami segít megtalálni minden szennyeződést. Alkalmas a ház minden padlófelületének tisztítására beleértve a szőnyegeket és futószőnyegeket. Nagy előnye a kivehető kézi porszívó.


Polti Forzaspira Slim SR110
78 990 Ft

Akkumulátoros rúdporszívó 2 az 1-ben az egész ház takarításához korlátozás nélkül megőrzi. Polti Forzaspira Slim SR110 mindenhová elér, könnyű és praktikus. Rendelkezik motoros kefével LED világítással, ami segít megtalálni minden szennyeződést. Alkalmas a ház minden padlófelületének tisztítására beleértve a szőnyegeket és futószőnyegeket. Nagy előnye a kivehető kézi porszívó.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító
126 990 Ft

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV30 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító
222 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV80 Turbo Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care
64 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Porzsák nélküli porszívó vízszűrővel, minden szilárd és folyékony szennyeződést felszív. A Polti Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Natural Care ideális allergiában szenvedőknek, a vízszűrő és a HEPA szűrő kombinációjának köszönhetően felszívja és benntartja a legkisebb porszemcséket és allergéneket is. Porszívózás közben 4 különböző gyorsaság közül választhatsz. A porszívóhoz a tartozékok széles választéka jár.


Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító
178 990 Ft

2 év garancia

Polti Vaporetto Lecoaspira FAV50 Gőztisztító tökéletes választás minden háztartásba. Vegyszer nélküli tisztítást tesz lehetővé és mindenféle padló hatékony takarítására alkalmas. Konyhában és fürdőszobában is kiválóan tisztít, mindegy, hogy ablak, zuhanykabin, tükör, csaptelep, főzőlapról van szó, erőteljes gőzével mindent megtisztíthatunk. A fürdőkád környékén és a zuhanyzóban a legkisebb réseket is könnyedén kimoshatjuk a pontsugár fúvókával és a körkefével.


Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító
24 196 Ft

22 490 Ft

2 év garancia

A Polti VAPORETTO HANDY 15 kézi gőztisztító a gőzzel történő fertőtlenítés erejét használja. A legkisebb VAPORETTO gőztisztító alacsony tömegének, számos tartozékának és vállpántjának hála megfelelő a baktériumok és allergének megsemmisítésére az egész háztartásban.


Polti Cimex Eradicator
242 990 Ft

2 év garancia

Gőztisztító a szabadalmaztatott világméretű Steam Disinfektor-ral. A Polti Cimex Eradicator a 180 °C-ra melegített gőz segítségével elpusztítja a poloskákat, így nem kell környezet károsító tisztítószereket használnod. A csomagolás HPMED oldatot is tartalmaz, amely megszünteti az ágyi poloska szagát és feloldja tojásaik védő burkát. A csomagolásban védő kesztyűket és oktató DVD-vel ellátott használati utasítást is találsz.