Dirt Devil DDM221 MIDI TURBO Kefe szívófej

Értékelés: 5 2 értékelés Márka: Dirt Devil Katalógus száma: 1101618

Dirt Devil DDM221 MIDI TURBO Kefe szívófej

Dirt Devil DDM221 MIDI TURBO Kefe szívófej tökéletes választás a háziállatok szőrének felporszívózására. Speciális kefés szívófeje könnyedén tisztítja meg a szőnyeget és a keménypadlót egyaránt. A szívófej 32/35 mm-es átmérőjű porszívótömlőhöz csatlakoztatható, ezáltal valamennyi Dirt Devil porszívóval kompatibilis. További információ

6990
5 2

6 990 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1101618

Leírás

Termékleírás

Dirt Devil DDM221 MIDI TURBO Kefe szívófej
<img style=„display: block; width: 100%;“ alt=" src=„https://i.cdn.nrholding.net/23599984/1310/2000“>

Dirt Devil

Dirt Devil egy élénk és modern padlóápoló márka, mely teljes választéka megfelel az Ön igényeinek. Azáltal, hogy felismerjük a megrendelőink igényeit és biztosítjuk számukra a minőségi termékeket, amelyek megoldják a tisztítási problémákat, már világ szinten szereztünk pozitív visszajelzéseket és márkahűséget. A porszívózástól a szőnyeg tisztitáson és gőzölésen keresztül a konyháig, megvannak a tökéletes tisztítási megoldásaink az Ön számára.
Jellemzők:
  • A legtöbb porszívóval kompatibilis
  • Könnyedén összegyűjti az állatszőrt
  • 32/35 mm-es átmérőjű porszívótömlőhöz csatlakoztatható
  • Könnyen tisztítható
  • Szélesség: 21 cm

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Kiegészítő típusa fej

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.