Hoover SPRINT EVO

Hoover SPRINT EVO

Száma: 1122297
2 év garancia
Klasszikus porszívó minden típusú szennyeződéssel megbirkózik a 2 az 1-ben tartozékoknak – a kefés szívófejnek és a porszívófejnek köszönhetően. Hoover SPRINT EVO porszívó halk takarításhoz gumírozott kerekekkel, a könnyű és kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható. További információ
28 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1122297

Leírás

Hoover SPRINT EVO főbb jellemzői

  • Védőráccsal ellátott szűrő
  • One Touch rendszer a por könnyű kiürítéséért
  • Könnyű és kompakt kivitelezés
  • Mosható EPA szűrő
SPRINT EVO SE71_SE41011 porszívó

A minőségi szűrés a siker alapja

A Hoover SPRINT EVO száraz felületekre tervezett porzsák nélküli porszívó kiváló eredményekre képes a modern porszétválasztó rendszernek köszönhetően, amelyet a védőráccsal ellátott szűrő biztosít. Ez az motor előtt elhelyezkedő EPA szűrő a kimeneti habszűrővel együtt teljes mértékben mosható. A portartály 1,5 liter űrtartalmú, a kiürítését nagyban segíti a One Touch rendszer. A tökéletes porszívózási eredményeket a minőségi tartozékok biztosítják, mint a szőnyeg és padlótisztító All Floors Plus fúvóka, 2 az 1-ben résfúvóka és a porkefe.

Hoover SPRINT EVO szűrő EPA

Praktikus kialakítású Hoover Sprint Evo porszívó

A Hoover SPRINT EVO másik nagy előnye a kompakt dizájnja, amely megkönnyíti a takarítást az egész házban. A könnyű tárolása és a problémamentes kezelése meggyorsítja a porszívózás folyamatát. Az alacsony súlyának köszönhetően könnyedén mozoghatsz a porszívóval az egész házban. Ehhez a sima mozgáshoz hozzájárulnak még a gumírozott kerekek is, amelyek közül az egyik 360°-ban forog. Ezen felül többé nem kell majd több időt elvesztegetnek a porszívó kezelésére az állítható teleszkópos csőnek és a mechanikus, pedálos kábelcsévélésnek köszönhetően. A 700 W teljesítményű porszívó ráadásul nagyon erős.

Hoover SPRINT EVO könnyű kezelhetőség

Fontos tudnivalók

Zajszint 80 db
Hatósugár 7,5 m
Méretek 26,5 × 27,5 × 38,5 cm (ma × sz × mé)
Tömeg 3,75 kg.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.