ROWENTA RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

ROWENTA RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Száma: 891632
2 év garancia
Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care porzsák nélküli porszívó nagyon egyenletes szívási teljesítménnyel rendelkezik a könnyen karbantartható szűrőnek köszönhetően. Az XL fém teleszkópos cső megkíméli a hátad. Modern dizájn, ami kiegészíti az otthonod. További információ
33 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 891632

Leírás

A Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care főbb tulajdonságai

  • Compact Power™ Cyclonic technológia
  • Könnyű tisztítás
  • Kompakt dizájn
  • Nagy kerekek a könnyebb irányítás érdekében
Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Egyedi szűrő a tiszta levegőért

Hatékony Rowenta Compact Power Cyclonic Animal Care porszívó a kiváló eredményekért a kemény padlókon a modern ciklonos rendszernek köszönhetően. A porszívó két szűrőfokozattal rendelkezik – habszűrő a motor előtt és High Efficiency szűrő a kimeneti levegőre, ami kiszűri még a legkisebb porszemcséket is. Ugyanúgy kiszűri az allergéneket és a baktériumokat, amiket az állatok hozhatnak be kintről.

Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Kényelmes használat

A porszívó könnyen kezelhető A 1,5 literes portartály Clean Express rendszerrel van felszerelve, aminek csak ki kell szórni a tartalmát, és máris újra használható. A porszívó nyele egy Easy Brush kefét rejt, amit a kényesebb helyek kiporszívózására használhatsz. A könnyű irányítását a nagy kerekeknek köszönheti, a fogantyú pedig a könnyebb hordozást biztosítja. A 8,8 méter hosszú áramkábelnek köszönhetően igazi mozgásszabadságot élvezhetsz.

Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Tudtad, hogy…?

A Rowenta márkát Németországban alapították 1884-ben és azóta áttörő innovációkkal könnyíti meg az életünket. Nem tagadja meg a szülőföldjére jellemző tulajdonságokat, mint a minőség, pontosság, tartósság, kitűnő ellenállóképessé és az ergonómiára fektetett hangsúly. Mindemellett kitűnik az elsőosztályú francia tervezők egyedi dizájnjával. A Rowenta porszívók Franciaországban készülnek, nem messze Párizstól, ahol a egy kutatóintézet is található, ahol innovációkara és áttörésekre törekednek az ergonómia, zajcsökkentés és az energiamegtakarítás területén. A nagy teljesítményű és ökologikus Rowenta elektromos motorok alacsony energiafogyasztásuknak és az optimális légáramlásuknak köszönhetően ugyan olyan hatékonysággal működnek, mint a 2 200 W-os modellek.


Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

A kemény padlókon a legjobb

Compact Power™ Cyclonic új, átkapcsolható szívófej a saját osztályában a legjobb eredményeket biztosítja kemény padlókon.

Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Ciklon rendszer

A Rowenta porszívó modern ciklon rendszerrel van felszerelve, ami kiváló arányt ér el a levegő és a por szétválasztásánál.

Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

- Mini turbókefe

A mini turbókefe kiváló az állati szőrök gyors és effektív felszívására a szőnyegekből és a bútorokból. A High Efficiency szűrő felfogja az allergéneket és a baktériumokat.

Rowenta RO3786 Compact Power Cyclonic Animal Care

Egyszerű tárolás

A porszívó kompakt formája lehetővé teszi a könnyű tárolását és mozgatását. Ezért nagy portartállyal és hosszú áramkábellel rendelkezik.

Műszaki paraméterek
  • Teljesítményfelvétel: 750 W
  • tartály kapacitása: 1,5 l
  • hatósugár: 8,8 m
  • tápkábel hossza: 6,2 m
  • szín: barna metálfényű
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.