Forever STB-200 POWER BANK 5000 mAh, SZOLÁRIS - FEKETE BAEPOWER5000SOBK

Forever STB-200 POWER BANK 5000 mAh, SZOLÁRIS - FEKETE BAEPOWER5000SOBK

Száma: 1264364
Solar Power Bank kapacitása 5000 mAh, két USB porttal. Könnyen hordozható. Mobilod, tableted, mp3 lejátszód stb. feltöltésére. Súly 140 g. Kapacitása 140 × 75 × 15 mm További információ
3 590 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1264364

Leírás

Forever STB-200 energia tápegység

Forever STB-200 tápegység 5000 mAh kapacitással feltölti mobiltelefonod, tableted, mp3 lejátszód és minden mást ott, ahol nincs hozzáférésed elektromos hálózathoz. Kiváló utazáshoz, nyaraláshoz, nyaralókon vagy a természetben. Mindig biztos lehetsz abban, hogy készüléked sokáig bírja. Ez a kompakt tápegység kis méretekkel és alacsony súllyal rendelkezik, egyszerűen hordozható és remek kialakításának köszönhetően időtálló.

A nagy előnye a szoláris töltés lehetősége.

Miért válasszuk a tartalék tápegységet?

Modern mobil eszközök teljesítménye egyre nagyobb, mely által fogyasztásuk növekedik. Ezért jó ha kéznél van és segít egy tápegység, amelyet súlyának köszönhetően bárhová magaddal vihetsz. A tápegység beépített akkumulátorral remek különböző mobilkészülékek töltésére útjaid során, ahol nincs módod mobilkészüléked feltöltésére és állandóan működésre képes állapotban magadnál tartani.

Hogyan működik?

Az egyik felén csatlakoztasd a töltõ kábelt az USB konnektorba, másik felén a készüléked megfelelő bemenetébe (microUSB). A töltés ugyanúgy zajlik mintha hagyományos elektromos hálózati töltőhöz csatlakoztatnád. A Forever PB-016 tápegységnél rögtön két USB portot is használhatsz, melyek egyszerre több eszköz töltését is lehetővé teszik, tiszteletre méltó sebességgel.

A legjobb a számodra

A szoláris fény segítségével a tápegységben összegyűlt energia, vagy hagyományosan USB kábelen át a telefon többszöri töltését teszi lehetővé. Szoros és tartós szilikon borító véd a víz-, por- vagy mechanikai sérülések ellen, így nagyszerű társad lesz az utakon. Power Bank 2 USB bemenettel és LED lámpával van ellátva.

Főbb jellemzők

A szoláris Forever márkájú PB-016 tápegység egy praktikus és szolíd eszköz, amelynek köszönhetően mobilkészüléked még a legszélsőségesebb körülmények között is feltöltheted. Akkumulátor kapacitás 5000 mAh. Bemeneti feszültség 5 V DC 1A. Kimeneti feszültség 5 V DC 1A. Akkumulátor alternatív töltése szoláris panelen keresztül. Ultra könnyű és hordozható. Súly 140 g. Kapacitása 140 × 75 × 15 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.