Rendelj cipőt vagy ruhát és próbáld fel őket átvételi pontunkon!

Próbáld ki új szolgáltatásunkat és vásárolj kényelmesen ruhát és cipőt webáruházunkban! A méretet és a fazont egyszerűen ellenőrizheted az átvételi pontunkon kialakított próbafülkében.

Látogass el átvételi pontunkra és győződj meg a saját szemeddel, hogy a stílusodnak megfelelő ruhaneműt*, cipőt vagy kiegészítőt választottad. Budapesti átvételi pontunk hosszított nyitva tartással áll rendelkezésre. Abban az esetben, ha nem megfelelő méretet vagy fazont választottál, vagy csak nem az elképzelésednek megfelelő a termék, utánvétes rendelés esetén a vásárlástól elállhatsz, így ki sem kell fizetned a termék árát. Ha előre utalással vagy online bankkártyával fizettél, a termék árát visszautaljuk bankszámládra. A szolgáltatás ruhanemű és divat áru, divat kiegészítő, cipő, sportruházat és sportcipő rendelése esetén vehető igénybe.

További előnyök, ha személyesen veszed át rendelésed:

  • Ha 16:30 óráig rendelsz “Raktáron” jelzésű termékeink közül, akár már másnap felpróbálhatod a megrendelt termékeket
  • Megspórolod a szállítási költséget és az utánvételi díjat
  • Nyitva tartási időben: H-P: 10:00-19:00 óra között, Szo: 10:00-16:00 óra között a számodra legmegfelelőbb időpontban bármikor átveheted rendelésed

Átvételi pontunk:Kellemes vásárlást kíván:
A MALL.HU csapata

* A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében fehérneműt higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem áll módunkban visszavenni.