Razer Mamba Wireless (RZ01-02710100-R3M1)

Razer Mamba Wireless (RZ01-02710100-R3M1)

Száma: 1278877
Kitűnő vezeték nélküli egér precíz 5G optika érzékelővel és akár 16000 dpi felbontással. 7 programozható gomb Kiterjesztett Razer Chroma háttérvilágítás zónák. Akár 50 millió kattintás élettartam. Hosszú, akár 50 órás akkumulátor élettartam Fejlett ergonómia és javított oldalpanelek. További információ
39 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1278877

Leírás

Főbb jellemzők:

m7300

Precíz 5G optikai érzékelő

Követelmények az egérre a játékokhoz egyértelműek – gyors és pontos mozgásérzékelés, hogy képes legyen megbirkózni a gyors mozgásokkal stb. Az új 5G érzékelőnek köszönhetően pontos irányításra tehetsz szert miden felszínen. Az érzékelő akár 16000 dpi felbontásra és páratlanul pontos irányításra képes, amilyennel más egerek nem rendelkeznek.

Software Razer Synapse 3

Az egér támogatja a Razer Synapse 3 technológiát, ami egy intuitív saját fejlesztésű szoftvert, amely a Mamba Wireless agyaként funkcionál. Lehetővé teszi a gombok beprogramozását, az egér beállításainak automatikus szinkronizációját a felhőről és a legújabb illesztőprogramok és firmware-ek letöltését .

Tökéletes háttérvilágítás

Használd ki a különböző megvilágítási zónákat az egér mindkét oldalán a játékélmény felélénkítésére. 16,8 millió szín közül és más animált fényeffektusok közül is választhatsz. Minden könnyen és egyszerűen beállítható a Razer Synapse 3 szoftver segítségével.

Razer Mamba Wireless gamer egér

Ikonikus gamer egér, amit biztos szeretni fogsz – ez a Razer Mamba Wireless. A legjobb érzékelő technológiával van felszerelve a tökéletes pontosság érdekében, nagyon finoman behangolható felbontással és hatásos megvilágítás. Csakis egy ilyen egér kerekedhet felül a vetélytársakon! Az egér úgy lett megtervezve, hogy hosszantartó, akadályok nélküli játékélményt biztosítson. A 150%-al hosszabb akkumulátor élettartammal rendelkezik, mint az elődje, gamer funkciókkal és csúcsminőségű vezeték nélküli teljesítménnyel.

További specifikációk:

Műszaki paraméterek:
  • Ergonómia: jobbkezes
  • Gombok száma: 7
  • Érzékelő:
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.