Alcina Por bronzpor (Sun Kiss Powder) 9 g

Márka: Alcina

Közvetlenül partnerünktől

Alcina Por bronzpor (Sun Kiss Powder) 9 g

Élénk felület napsütéssel. A csillogó összetevők a bőr friss, sima és kifinomultak. Tökéletes azoknak a nőknek, akik nem akarják használni a sminket, de frissen szeretnének kinézni és egységes bőrszínnel rendelkeznek. Rögzítőszerként használható. Új megjelenést ad. Sápadt bőrre is alkalmas. További információ

6900

6 900 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100003132135

Leírás

Termékleírás

Élénk felület napsütéssel. A csillogó összetevők a bőr friss, sima és kifinomultak. Tökéletes azoknak a nőknek, akik nem akarják használni a sminket, de frissen szeretnének kinézni és egységes bőrszínnel rendelkeznek. Rögzítőszerként használható. Új megjelenést ad. Sápadt bőrre is alkalmas. Természetes árnyalatok, puha csillogó hatással. Beépített ecsetet tartalmaz.

Jellemzők:

  • integrált kefe,
  • a nap sugárzó árnyéka friss megjelenést ad,
  • természetes árnyalatok,
  • csillogó pigmenteket tükröző fény;
  • világosbarna színű.
Hogyan kell használni:

Préseljen Bronze egy porkefével az egész arcra vagy csak az arcra. Alkalmazza a bőr árnyalata szerint.


Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.