CASIO G-Shock DW-5600BBMB-1ER (322)

CASIO G-Shock DW-5600BBMB-1ER (322)

Száma: 100056764017
Közvetlenül partnerünktől Újdonság
A Casio márka műhelyéből származó G-Shock óra megfelelő választás olyan férfiak számára, akik aktív életet élnek. A felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenállnak az ütéseknek, a rezgéseknek és még a mágneses mezőnek is. További információ
43 960 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.8.05 - 2021.8.06 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100056764017

Leírás

Casio márka műhelyéből származó G-Shock óra megfelelő választás olyan férfiak számára, akik aktív életet élnek. A felhasznált anyagoknak köszönhetően rendkívül ellenállnak az ütéseknek, a rezgéseknek és még a mágneses mezőnek is. A vízi sportok szerelmesei mindenekelőtt értékelni fogják a 200 méterig terjedő vízállóságát, amely lehetővé teszi a búvárkodást az órával. Csatoljon csuklójára olyan kiegészítőt, amely tökéletesít minden stílust, és ezen felül sok hasznos funkcióval is rendelkezik:

Funkciók:

  • Teljesen automatikus naptár: az elkövetkező évtizedekre programozott rendszer, ami azt jelenti, hogy soha nem kell foglalkoznia a szökőévekkel.
  • Stopper: időmérés 1/100 másodperc pontossággal.
  • Visszaszámlálás 24 órás terjedelemben 1 másodperc pontossággal.
  • Többfunkciós riasztó: az óra multifunkciós riasztóval van felszerelve.
  • Hangjelzés: akkor szólal meg a hangjelzés amikor el jön az ideje az ébresztőnek, vagy az órás jelzésnek.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.