CASIO GA-140GM-1A1ER (411)

CASIO GA-140GM-1A1ER (411)

Száma: 100018405083
Közvetlenül partnerünktől
Olyan órát keres ami jól néz ki és valamit ki is bír ? Akkor tetszeni fog Önnek a híres Casio márka G-Shock kollekciójából származó óra. Az ásványi üvegnek és kompakt kivitelezésnek köszönhetően az óra ellenáll a rázkódásnak és oly könnyen nem is sérül meg. További információ
51 490 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.6.18 - 2021.6.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100018405083

Leírás

Olyan órát keres ami jól néz ki és valamit ki is bír ? Akkor tetszeni fog Önnek a híres Casio márka G-Shock kollekciójából származó óra. Az ásványi üvegnek és kompakt kivitelezésnek köszönhetően az óra ellenáll a rázkódásnak és oly könnyen nem is sérül meg. A kivitelezése tökéletesen fog illeni bármilyen öltözékhez. Ha szeret úszni, vagy búvárkodni, akkor biztos örömet okoz a vízállósága akár 200 méterig . A kijelző számos funkcióval rendelkezik. Válasszon olyan kiegészítőt, amely minden kalandnál önnel lesz.

Funkciók:

  • Teljesen automatikus naptár: az elkövetkező évtizedekre programozott rendszer, ami azt jelenti, hogy soha nem kell foglalkoznia a szökőévekkel.
  • Világ idő – megjeleníti az aktuális időt a nagyobb városokban és egyes területeken az egész világon.
  • Stopper: időmérés 1/1000 s pontossággal és maximális futási idő 100 óra.
  • Riasztás: napi ébresztés, amely minden nap ugyanabban az időben figyelmeztet, amelyet beállíthat. 5 riasztást is be lehet állítani.
  • 12/24 mód : Válassza ki, hogy 12 órás vagy 24 órás formátumban jelenik-e meg az idő.
  • Sebesség kijelző: leméri a megtett útvonal átlagsebességét.

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.