Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Gray

Sigma Sporttester PC 15.11 Black/Gray

Száma: 100003160122
Közvetlenül partnerünktől
Képzési funkciók: Edzési zónák – az egyes edzési zónák automatikus kiszámítása. Átlagos pulzusszám. Kalória mutató. Edzési idő az edzési övezetben. Edzés 1 állítható zónával. Zóna jelző. Három zónás riasztás. Lapszámláló (legfeljebb 50 kör). További információ
22 050 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
16 360 Ft
-25%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.12.02 - 2021.12.03 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100003160122

Leírás

Képzési funkciók:
Edzési zónák – az egyes edzési zónák automatikus kiszámítása. Átlagos pulzusszám. Kalória mutató. Edzési idő az edzési övezetben. Edzés 1 állítható zónával. Zóna jelző. Három zónás riasztás. Lapszámláló (legfeljebb 50 kör). Riasztási jel, ha a határértékeket túllépik / nem érik el. Manuálisan állítható pulzushatár. Az edzési zónák lehetséges megváltoztatása edzés közben.
Áramkör funkciói:
Az áramkör ideje. Idő a kezdetektől. Átlagos pulzus áramkörönként. Maximális pulzus áramkörönként. Az edzési idő az edzési zónában áramkörönként. Kalória áramkörönként
Általános jellemzők:
5 nyelv (DE, GB, FR, IT, ES). Mentse az előre beállított értékeket az elem cseréjekor. Teljes edzési idő. EKG pontosság.
csomagolás:
Komplett mellkasi heveder analóg váltóval. Csak a mellkas övét használják a pulzusméréshez, maga a sportteszter nem méri a pulzusszámot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.