VeryFit 130Plus Color DIX08 Red

VeryFit 130Plus Color DIX08 Red

Száma: 100007600250
Közvetlenül partnerünktől
Elhatároztad, hogy egészségesebbé válsz? Az egészséges életmód is rendszeres lépés. A legmegfelelőbb partnere a mindennapi életnek a Next Generation Fitness karkötő – VeryFit 130Plus Color HR. A piros szilikon pánt egy darabot képez a hüvellyel, a karkötő nagyon kényelmes viselet. További információ
17 670 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
17 380 Ft
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünk által szállítva

2021.10.28 - 2021.10.29 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100007600250

Leírás

Elhatároztad, hogy egészségesebbé válsz? Az egészséges életmód is rendszeres lépés. A legmegfelelőbb partnere a mindennapi életnek a Next Generation Fitness karkötő – VeryFit 130Plus Color HR. A piros szilikon pánt egy darabot képez a hüvellyel, a karkötő nagyon kényelmes viselet. A színes kijelző világos, a funkciókat egyetlen gomb vezérli. A töltés egyedülálló – miután eltávolította a karkötőt a karkötőből, felfedezheti azt a USB csatlakozót, amelyet közvetlenül csatlakoztat a számítógéphez vagy a Powerbance-hez. A töltőkábel állandó keresést tesz szükségessé.

 

A karkötő a VeryFit csatlakozik mobiltelefonjához , amely teljesen cseh. Az összes tevékenység (a lépések száma együtt az égetett kalória indikatív számával), a pulzusszám és az alvás minősége világos grafikonokkal szolgál.

Tulajdonságok:
Pulzusmérő: Az integrált pulzusmérő 24 órás időközönként méri a pulzusszámát. A nap folyamán és a képzés során folyamatosan tájékozódhat a pulzusszámáról.

Nappali tevékenység: A karkötő számolja a lépések számát a nap folyamán, és az elfogyasztott kalóriák indikatív számát. Hosszú idejű felismerésre állítható – amikor az idő felfelé és egy kis szakaszon van, a karkötő gyengéd vibrációval figyelmezteti Önt.

Különféle sportlétesítmények módjai: Kiválaszthatja azt a sportot, amelyet a csuklópánt karkötőjével futtat. Választhat a futás, a séta, a fitnesz gyakorlatok, a lovaglás, a túrázás, a hegymászás, az ugrás, a kosárlabda, a tollaslabda,

Alvásmonitor: A karkötő automatikusan felismeri az alvó fázist, amelyben alszik. A mobiltelefonnal történő szinkronizálás után az alvás minőségét egy jól elrendezett táblázat mutatja.

Mobiltelefonos értesítések: Ha mobiltelefonhoz csatlakozik, információt kap a bejövő hívásokról, az SMS-ről, a Facebook, a Twiter, a WhatsAppu, a … Csak mobiltelefonján belül kell lennie tíz méteren belül.

Kamera vezérlés: A zár kioldásához nyomja meg a karkötő gombját vagy forgassa el a csuklót.

Tulajdonságok:
Mobiltelefon-kompatibilitás: Android 4.4 vagy újabb iOS 7.0 vagy újabb
Vízálló: IP67 – alkalmas felületi úszásra
Kijelző: érintőképernyő; 0,96 "OLED szín
Akkumulátor: 65 mAh; 7 napos készenléti készenlét; töltési idő 1 – 2 óra
Működési hőmérséklet: –10 és +45 ° C között
Bluetooth: 4.0 + EDR; elérje a 6 – 10 métert
Szívsebesség- érzékelő: szilikon laboratóriumok Si1142
Mozgásérzékelő: Kionix kx022–1020
Processzor: Nordic nRF51822

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.