VeryFit M4 DIX03 Blue

Márka: VeryFit Katalógus száma: 100007604224

Közvetlenül partnerünktőlKiárusítás

VeryFit M4 DIX03 Blue

El sem tudod képzelni az életét egy olyan fitness karkötő nélkül, amely fitneszadatainak köszönhetően jobban felverte a jobb eredményt? Fitness karkötő A VeryFit M4 DIX01 a megfelelő társ az Ön számára. A karkötő a WearFit 2. 0 segítségével csatlakozik a mobiltelefonhoz. További információ

14480

21 580 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
14 480 Ft
-32%

Katalógus száma: 100007604224

Leírás

Termékleírás

El sem tudod képzelni az életét egy olyan fitness karkötő nélkül, amely fitneszadatainak köszönhetően jobban felverte a jobb eredményt? Fitness karkötő A VeryFit M4 DIX01 a megfelelő társ az Ön számára.

karkötő a WearFit 2.0 segítségével csatlakozik a mobiltelefonhoz. Az átlátszó grafikonok információkat tartalmaznak minden tevékenységről (a megtett lépések számáról az elégetett kalóriák hozzávetőleges számával együtt), a pulzusszámról és az alvás minőségéről.. A karkötő energiatakarékos üzemmódban akár 7 napos akkumulátor élettartamot és folyamatos 3–5 napos használatot kínál.

Tulajdonságok:
Egész napos pulzusmérés: Az integrált pulzusmérő a napi 24 órában alacsony időközönként méri a pulzusszámot. Ez állandó információt nyújt a pulzusáról a nap folyamán és az edzés alatt. A karkötő vérnyomást is mérhet .

Egész napos tevékenység: A karkötő számolja a lépések számát és a nap folyamán elégetett kalóriák hozzávetőleges számát. Hosszú idejű felismerésre állítható – amikor az idő felfelé és egy kis szakaszon van, a karkötő gyengéd vibrációval figyelmezteti Önt.

Különféle sportlétesítmények módjai: Kiválaszthatja azt a sportot, amelyet a csuklópánt karkötőjével futtat. Több alapprogram közül választhat.

Alvásmonitor: A csuklópánt automatikusan felismeri az alvási fázist, amelyben alszol. A mobiltelefonnal történő szinkronizálás után egyértelmű grafikonon láthatja az alvás minőségét az alkalmazásban.

Mobiltelefon-értesítések: Amikor csatlakozik a mobiltelefonhoz, információkat kap a bejövő hívásokról és SMS-ekről, valamint értesítéseket kap a közösségi hálózatoktól (Facebook, WhatsApp, Twitter stb.).

Kameravezérlés: A redőny aktiválásához egyszerűen nyomja meg a gombot a csuklópánton vagy forgassa el a csuklót.

 

Tulajdonságok:
Mobiltelefon kompatibilitás: Android 4.4 vagy újabb; iOS 8.4 vagy újabb
Vízállóság: IP67 – alkalmas akár 1 méter búvárkodásra 30 percig
Kijelző: 0,96 ´´ LCD szín
Bluetooth: 4.1; hatótávolsága 6–10 méter
Nyelv: a karkötő angolul van, az üzeneteket a telefon nyelve szinkronizálja – támogatja a cseh, angol, francia, német, japán, spanyol, olasz, orosz, portugál, török

Utasítások ITT .Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Meghatározás férfiaknak, nőknek
Számlap digitális
Szíj anyaga szilikon
Tok anyaga műanyag
Vízállóság 50M
Forma szögletes
Szíj színe kék
Számlap színe fekete
Üveg műanyag
Pulzusmérő igen
Szélesség 19.3 mm
Magasság 48 mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.