Intex Lábpumpa, méret 30 cm

Intex Lábpumpa, méret 30 cm

Értékelés: 4,5
1 890 Ft

30,5 cm átmérőjű taposó pumpa matracok, csónakok, medencék, játékok és egyéb felszerelések felfújására alkalmas. Az Intex vállalat által gyártott taposó pumpa 3 kiterjesztéssel ellátott, amelyek a legtöbb szelephez illeszkednek, a felfújást és a leengedést egyaránt lehetővé teszi, valamint fel és lefelé is pumpál.


Campingaz Akkumulátoros kompresszor
14 330 Ft

2 év garancia

Nagy teljesítményű akkumulátoros kemping pumpa.** Az újratölhető** akkumulátor 1 töltéssel nagyjából 30 percig használható folyamatosan. Különböző fejméretekkel, a különféle befújókhoz igazodva. Ez az eszköz mindig kéznél lehet, soha nem fogja önt cserben hagyni.


Campingaz Kemping pumpa

Campingaz Kemping pumpa

Értékelés: 4,5
5 190 Ft

Campigaz kézi matracpumpa, mely 2 irányban hatékony. Húzás vagy tolás közben is tudunk vele fújni, vagy szívni. A felfújó és leengedő funkciónak köszönhetően kiválóan alkalmas a kempingezéshez vagy sátrazáshoz.


Coleman Elektromos Pumpa, 12V
20 850 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy teljesítményű akkumulátoros kemping pumpa. Különböző fejméretekkel, a különféle befújókhoz igazodva. Ez az eszköz mindig kéznél lehet, soha nem fogja önt cserben hagyni. Használható felfújáshoz és leeresztéshez, segítségével a matrac 1 perc alatt felfújható. A csomag tartalmazza az adaptert illetve a különböző szelepeket.


Coleman Quickpump Pumpa, 12V

Coleman Quickpump Pumpa, 12V

Értékelés: 4,5
9 450 Ft

Coleman Quickpump egy 12 V-os, szivargyújtóhoz csatlakoztatható motros pumpa, melynek kapacitása 600 l / perc. Használható felfújáshoz és leeresztéshez, segítségével a Coleman Quickbed Double matrac 1 perc alatt felfújható. A csomag tartalmazza az adaptert illetve a különböző szelepeket.


Outwell Air Mass Pump Rechargeable
15 890 Ft

14 390 Ft

Nagyon hatékony feltölthető pumpa. Az Outwell Air Mass Pump Rechargeable pumpa nagyszerű segítőtárs a matracok és kemping bútorok felfújására. A pumpa sátrak felfújására nem alkalmas.