Ravensburger Puzzle 078240 Pizsihősök 2x24 darab
2 940 Ft 2 710 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Pizsihősök motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyeken a szuperhősök akció közben láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Spin Master Jégvarázs 2 kirakós, 48 darabos
3 400 Ft

A Jégvarázs 2 kirakós tele van meglepetésekkel. Csak a kicsomagolás után derül ki, hogy milyen témát fogsz kirakni a Jégvarázs 2-ből. A kiraks 48 darabot tartalmaz, ahonnan a négy lehetséges kép közül készíthetsz egyet.

Galt Nagy padló puzzle - város
5 320 Ft 4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Harminc nagyméretű darab, amik tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. Nyolc másik darab, amik közlekedési eszközöket vagy éppen egy körhintát ábrázolnak, a megépített kép érdekesebbé tételére és különálló játszásra szolgálnak.

L.O.L. Surprise! Játék változó színekkel
4 610 Ft 3 940 Ft

Egyedi kirakós puzzle változó színekkel a közkedvelt L.O.L. licencióval. A Surprise minden bizonnyal örömet okoz és elbűvöli ezen aranyos babák minden rajongóját. Összerakva a puzzle mérete 30 × 30 cm.

Spin Master Toy Story 4: Puzzle
3 200 Ft 2 300 Ft

A Disney Pixar sikeres Toy Story 4 animációs film mintájú lentikuláris puzzle remekül elszórakoztat majd! Rakd össze mind a 48 darabot, hogy megkapd a képet. Hogyha más szögből nézed, akkor azonnal más képet fogsz látni.

Ravensburger Puzzle 050963 Hulladék likvidálás 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger hulladék szelektálás motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken egy kukás, a másikon egy vontatókocsi látható – mindkettőből tanulságok vonhatók le. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Disney Verdák 3 Puzzle 2x24 darab
2 990 Ft

Szórakozz jól a Verdák 3 animációs film szereplőit ábrázoló puzzle összeállítása közben! A két képen a főszereplők láthatóak a versenypályán. Adj gázt és repülj a cél felé!

Ravensburger Egy nap az állatkertben 2x24 darab
2 850 Ft

Lépj be az állatok világába! Ezzel a puzzleval ez egészen egyszerű. Hozz létre egy ZOO képet és élj át egy hosszú pillanatot. A gyermek puzzle fejleszti az érzékeket és a motorikát, a kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Ravensburger Puzzle 051267 Gigantoszaurusz 2x24 darab
2 940 Ft 2 710 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger kiváló minőségű, Gigantoszaurusz mintával ellátott puzzle rakása során. A puzzle két képet taratalmaz, vidám dinoszaurusok különböző tevékenységek során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 090853 Mancsőrjárat Jó tett 2x24 rész
2 710 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Tűzoltók 2x24 darab
2 990 Ft

Állíts össze egy eredeti Tűzoltók motívumú puzzlet. Élj át egy hosszú pillanatot és vond be az összes érzékedet. A kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Spin Master Hatchimals puzzle 46 db tojásban
3 120 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle gyermekek számára, egyedi, tojás alakú tartóban, állatos mintával. A puzzlejátékok remek szórakozást bizosítanak, miközben a gyermek fejleszti térlátását és finommotorikáját.

Trefl Puzzle Bing Szórakozás a parkban MAXI 24
3 120 Ft

Gyönyörű gyermek puzzle Bing nyuszi és barátai képével. A Bing Bunny az óvodáskorú gyermekek Bing Bunny sorozatból. A nagy puzzle vastag kartonképből áll. És 24 maxi darabból.

Ravensburger Puzzle 050871 Disney mesék 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Disney mesék motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken Susi és Tekergő, a másikon a 101 kiskutya látható. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 050895 Kalózok 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger kalóz motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyen különböző helyzetekben lévő kalózok láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Trefl Puzzle baby Bing Bunny és barátai
2 710 Ft

Gyönyörű gyermekek puzzle Bing nyuszi és barátai képével. A Bing Bunny az óvodáskorú gyermekek Bing Bunny sorozatból. A nagy puzzle négy vastag kartonképből áll.

Galt Építkezés Szőnyeg puzzle, 30 db
5 750 Ft 4 620 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A puzzle fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerkedhet az építkezések világával. Játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 munkagépből áll. 3 éves kortól ajánlott.

Lamps 3D Puzzle Kutyák, 48 darabos
2 710 Ft

Rakj ki egy egyedi 3D-s kirakót kutyák képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 48 darabból áll és összerakás után a méret 31×23 cm. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.

Galt 4 in 1 Járművek Puzzle
3 070 Ft 2 850 Ft

Galt puzzle négy különböző járművet ábrázoló képpel szórakoztatja a kisgyermekeket. A kirakós játék 4–6–9 és 16 darabból áll, így a gyermekek különböző nehézségi fokozatokban próbálhatják ki magukat. A vidám és élénk színű képek nem csak lekötik a figyelmet, de fejlesztik a fantáziavilágot és a motorikus képességeket is. Három éves kor felett ajánlott.

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Értékelés: 4,5
2 850 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Galt Járművek Baby Puzzle

Galt Járművek Baby Puzzle

Értékelés: 5
2 790 Ft 2 710 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a járműveket. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető járművet tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Galt Nagy Farm puzzle, 30 db
5 350 Ft 4 890 Ft

Galt Farm puzzle gyerekeknek szánt nagyméretű, nagyszerűen illusztrált mintájú puzzle. A 30 darabos kirakó egyedi és szórakoztató, valamint nagyszerűen fejleszti a gyerekek különböző készségeit.

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Értékelés: 4,9
2 850 Ft

A Galt farmos puzzle tökéletes választás kisgyerekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A dobozban 4 különböző kirakó található a 12-től a 4 dabadosig. 3 éves kortól ajánlott.

Galt Dzsungel Szőnyeg puzzle, 30 db
6 600 Ft 4 620 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat, valamint játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 állatból áll. 3 éves kortól ajánlott.

Ravensburger Puzzle 050109 Disney Jégvarázs 2 2x24 darab
2 710 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a kiváló minőségű Disney Jégvarázs 2 motívummal ellátott puzzle kirakása közben. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Tűzoltó Sam 2x24 darab
2 990 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást egy kiváló minőségű puzzle összerakásánál Sam tűzoltó motívummal a Ravensburger társaságtól. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Trefl Puzzle obří Na venkově 12ks
3 260 Ft

Krásné, ilustrované podlahové puzzle přinese vašim dětem jedinečnou zábavu. Dvacetsedm velkých dílků do sebe skvěle zapadá a pomáhají dítěti ve zdokonalení jeho motorických schopností a dovedností. Děti si sestaví obrázek venkova, které následně může sloužit jako hrací podložka pro autíčka, figurky, plyšová zvířátka a další hračky. Od 2 let.