Metal Earth SW Halálcsillag

Metal Earth SW Halálcsillag

Értékelés: 3,5
5 750 Ft 4 930 Ft

Metal Earth – Legendás Halálcsillag csodás fém 3D modell a Star Wars kollekcióból. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető
4 510 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Birodalmi lépegető pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth Apollo Holdkomp

Metal Earth Apollo Holdkomp

Értékelés: 4,1
3 960 Ft

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi remekműveket alkothatsz. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet az Apollo Holdkomp megépítésében, amely a Hold feltérképezésére létrehozott, űrhajósokat szállító NASA-egység. 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth F4U Corsair
3 070 Ft 3 000 Ft

Metal Earth – F4U Corsair csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth BIG Londo´s Millennium Falcon
12 720 Ft 10 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szuper 3D-s fém Metal Earth – Millennium Falcon modell az új Star Wars kollekció részét képezi nagy kialakításban. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth SW BB8

Metal Earth SW BB8

Értékelés: 5
5 750 Ft 4 650 Ft

Metal Earth – BB8 csodás fém 3D modell a Star Wars kollekcióból. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Tarantellapók

Metal Earth Tarantellapók

Értékelés: 2
3 280 Ft

Metal Earth – Tarantellapók csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Zongora
4 310 Ft 4 100 Ft

Metal Earth – Zongora csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Trónok harca: Drogon
10 430 Ft 10 280 Ft

Tiéd lehet a Metal Earth kiváló 3D fémmodellje, Deanerys Targaryen királynő sárkánya az izgalmas Trónok harca sorozatból. A modell egyes részei lézerrel vannak kivágva a fokozott pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth Boeing CH-17 Chinook
4 680 Ft 3 960 Ft

Metal Earth – Boeing CH-17 Chinook csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth AH-64 Apache

Metal Earth AH-64 Apache

Értékelés: 5
4 100 Ft

Fémhelikopter csodálatos 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell
3 870 Ft 3 830 Ft

Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell. Az építőkészlet segítségével most megépíthetjük ezt a „gigantikus“ Tyrannosaurus Rex-et . A 3D-s építőkészlet lézertechnológiával készült. A modell összeállításához egy fogóra vagy esetleg egy csipeszre lehet szükség. A készlet tartalma **2 db fém alaplap az építéshez szükséges elemekkel. Tökéletes szórakozást nyújt mindenki számára.

Metal Earth Fekete Gyöngy vitorlás hajó
4 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi remekműveket alkothatsz. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet a Fekete Gyöngy megépítésében, mely a Karib-tenger kalózai című sikermozi fiktív kalózhajója. 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth Star Trek Klingon Vorcha 3D Fémépítő Modell
4 340 Ft 4 240 Ft

Metal Earth Star Trek Klingon Vorcha 3D Fémépítő Modell. Az építőkészlet segítségével most megépíthetjük a Star Trek filmekből ismert Star Trek Klingon Vorcha járművet. A 3D-s építőkészlet lézertechnológiával készült. A modell összeállításához egy fogóra vagy esetleg egy csipeszre lehet szükség. A készlet tartalma **2 db fém alaplap az építéshez szükséges elemekkel. Tökéletes szórakozást nyújt mindenki számára.

Metal Earth Trónok harca: Vastrón
9 240 Ft 7 530 Ft

Tiéd lehet a Metal Earth kiváló 3D fémmodellje, az ikonikus Vastrón az izgalmas Trónok harca sorozatból. A modell egyes részei lézerrel vannak kivágva a fokozott pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth Merry Go Round körhinta 3D Fémépítő Modell
4 100 Ft

Metal Earth Merry Go Round körhinta 3D Fémépítő Modell. Az építőkészlet segítségével most megépíthetjük ezt a klasszikus körhintát. A 3D-s építőkészlet lézertechnológiával készült. A körhinta összeállításához egy fogóra vagy esetleg egy csipeszre lehet szükség. A készlet tartalma 2 db fém alaplap az építéshez szükséges elemekkel. Tökéletes szórakozást nyújt mindenki számára.

Metal Earth SW Kylo Ren´s Command shuttle
4 340 Ft 4 100 Ft

A Csillagok háborújából ismert Kylo Ren´s Command shuttle csodálatos fém 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

Metal Earth UP844 Gőzmozdony

Metal Earth UP844 Gőzmozdony

Értékelés: 2,3
4 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi remekműveket alkothatsz. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet az UP844 megépítésében, mely az USA legöregebb, még ma is szolgálatban lévő gőzmozdonyai közé tartozik. 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Metal Earth DC BAT-Signal Sötét lovag
4 650 Ft

Kiváló 3D fém modell Metal Earth – Bat-Signal. Legendás Bat-Signal a Sötét lovag filmből, amely már nálad is otthon lehet. A modellek egyes részeit lézerrel vágják a még nagyobb pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth Trónok harca: Red Keep (ICONX)
12 330 Ft

Kiváló 3D fémmodell ** Metal Earth – Vörös bástya, a hét királyság királyainak székhelye a Trónok harca lenyűgöző sorozatából, mely otthon is állhat. A modellek egyes részeit lézerrel vágják a még nagyobb pontosság érdekében. Az összerakáshoz **nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth BIG Templomos lovag
10 040 Ft 7 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyszerű 3D fém modell Metal Earth – Templomos lovag nagy kivitelben. A modellek egyes részei lézerrel vannak kivágva a még nagyobb pontosság érdekében. Nincs szükséged ragasztóra az összeszereléshez, az eredmény mégis meghökkentő.

Metal Earth Mitsubishi Zero
3 070 Ft 3 000 Ft

Metal Earth – Mitsubishi Zero csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Wright Airplane
3 290 Ft

Metal Earth – Wright Airplane csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Trónok harca: Silence
13 570 Ft

Tiéd lehet a Metal Earth kiváló 3D fémmodellje, az ikonikus Vastrón az izgalmas Trónok harca sorozatból. A modellek egyes részeit lézerrel vágják a még nagyobb pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth 1955 Vespa 125
5 750 Ft 4 650 Ft

Metal Earth – 1955-ös Vespa 125 csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Big Ben
3 140 Ft

Metal Earth – Big Ben csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs sükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth F-117 Nighthawk
4 610 Ft 4 100 Ft

Metal Earth – F-117 Nighthawk csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Metal Earth Transformers Bumblebee 3D Fémépítő Modell
4 390 Ft 4 240 Ft

Metal Earth Transformers Bumblebee 3D Fémépítő Modell. Az építőkészlet segítségével most megépíthetjük a Transformers filmekből ismert Bumblebee figurát. A 3D-s építőkészlet lézertechnológiával készült. A modell összeállításához egy fogóra vagy esetleg egy csipeszre lehet szükség. A készlet tartalma **2 db fém alaplap az építéshez szükséges elemekkel. Tökéletes szórakozást nyújt mindenki számára.

Metal Earth Transformers Megatron
4 350 Ft 4 240 Ft

Metal Earth Transformers Megatron egy acél lemez 3D fém építőkészlet. A Metal Earth modellek lézervágott acéllapokat tartalmaznak, melyekből Neked kell az elemeket kitörnöd, majd összeraknod a kész modellt. A Transformers modell kicsinyített, 3 dimenziós mását a csomagban található 2 darab 11 × 11 cm-es, lézervágott acéllapból kell kitörnöd, majd összeállítanod. A modellek kirakásához nincs szükség ragasztóra vagy csavarokra, csupán ügyesen össze kell illesztened az elemeket.

Metal Earth Transformers Soundwave
4 310 Ft 4 240 Ft

Metal Earth Transformers Soundwave egy acél lemez 3D fém építőkészlet. A lézerrel körbevágott részek egyszerűen kinyomhatóak a fém kártyából és ragasztószer nélkül összeállítható az építőkészlet. Az összes modell hihetetlenül részlethű. A Transformers modell kicsinyített, 3 dimenziós mását a csomagban található 2 darab 11 × 11 cm-es, lézervágott acéllapból kell kitörnöd, majd összeállítanod.

Metal Earth Trónok harca: Stark címer
6 160 Ft

Tiéd lehet a Metal Earth kiváló 3D fémmodellje, az északi Stark-ház címere az izgalmas Trónok harca sorozatból. A modell egyes részei lézerrel vannak kivágva a fokozott pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth Trónok harca: The Mountain
10 520 Ft 9 590 Ft

Tiéd lehet a Metal Earth kiváló 3D fémmodellje, az izgalmas Trónok harca sorozat legendás rosszfiúja, a Hegy. A modell egyes részei lézerrel vannak kivágva a fokozott pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükséged semmilyen ragasztóra, az eredmény mégis lenyűgöz,

Metal Earth 3D puzzle Vár Oszakában
8 490 Ft 7 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kiváló 3D fém modell Metal Earth – Vár Oszakában: A modellek egyes részei lézerrel vannak kivágva a még nagyobb pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: C-3PO (arany)
8 390 Ft 6 430 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Star Wars: C-3PO. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: Special Forces Tie Fighter
5 990 Ft 5 830 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Star Wars: Special Forces Tie Fighter. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: X-Wing Starfighter
13 390 Ft 9 450 Ft

Nagyszerű 3D fém modell Metal Earth – Star Wars: X-Wing Starfighter. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars: Imperial Shuttle
5 990 Ft 4 930 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Star Wars: Imperial Shuttle. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Avengers: Iron Man - sisak
9 090 Ft 8 900 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Avengers: Iron Man – sisak. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Notre Dame katedrális
8 390 Ft 7 940 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Notre Dame katedrális. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle USS Arizona
4 890 Ft 4 100 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – USS Arizona. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Helikopter Bell UH-1 Huey
4 190 Ft 3 140 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Helikopter Bell UH-1 Huey. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Filmvetítő
4 890 Ft 3 960 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Filmvetítő. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Velocipéd
4 890 Ft 4 100 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Velocipéd. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D Puzzle Harry Potter: Roxfort express
18 190 Ft 12 060 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Harry Potter:: Roxfort express. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Star Wars Rogue One: K-2SO
5 990 Ft 5 060 Ft

Kiváló 3D fém modell Metal Earth – Star Wars Rogue One: K-2SO A modellek egyes részei lézerrel vannak kivágva a még nagyobb pontosság érdekében. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle háromfedelű vadászrepülőgép Fokker Dr. l
5 990 Ft 4 650 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – háromfedelű vadászrepülőgép Fokker Dr. I. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Könyv: Apóka és a tenger
5 990 Ft 4 650 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Könyv: Apóka és a tenger A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Metal Earth 3D puzzle Lunar Rover
4 890 Ft 4 790 Ft

Csodás 3D fém Metal Earth modell – Lunar Rover. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.