Puzzle 3D Metal Earth

Paraméterek meghatározása
Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell
Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell

Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell. Az építőkészlet segítségével most megépíthetjük ezt a „gigantikus“ Tyrannosaurus Rex-et . A 3D-s építőkészlet lézertechnológiával készült. A modell összeállításához egy fogóra vagy esetleg egy csipeszre lehet szükség. A készlet tartalma **2 db fém alaplap az építéshez szükséges elemekkel. Tökéletes szórakozást nyújt mindenki számára.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth AH-64 Apache Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell
Metal Earth AH-64 Apache

Fémhelikopter csodálatos 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Marvel Iron Man Metal Earth Tyrannosaurus Rex 3D Fémépítő Modell
Metal Earth Marvel Iron Man

A fém Marvel Iron Man csodálatos 3D modellje. A Metal Earth minden modellje az utolsó részletekig lézerrel van kivágva. A modell elkészítéséhez semmilyen ragasztóra nincs szükség. 14 éves kortól alkalmas.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Empire State Building Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó
Metal Earth Empire State Building

Szuper 3D fém Metal Earth – Empire State Building.modell. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó
Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Millenium Falcon pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő Metal Earth Star Wars Millenium Falcon űrhajó
Metal Earth Star Wars X-Wing űrrepülő

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített X-Wing pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Cessna 172 Skyhawk Metal Earth 3D puzzle repülőgép de Havilland Tiger Moth
Metal Earth Cessna 172 Skyhawk

Metal Earth – Cessna 172 Skyhawk csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth 3D puzzle repülőgép de Havilland Tiger Moth Metal Earth 3D puzzle repülőgép de Havilland Tiger Moth
Metal Earth 3D puzzle repülőgép de Havilland Tiger Moth

Izgalmas kihívás, izgalmas hajtogatási élmény és káprázatos eredmény – ezek a METAL EARTH modellek!

Átvehető akár: 2023.10.11 - 2023.10.13

Partnerünktől: TvFit.cz
Metal Earth Apollo Saturn V Metal Earth 3D puzzle repülőgép de Havilland Tiger Moth
Metal Earth Apollo Saturn V

Metal Earth – Apollo Saturn V kiváló fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth B-24 Liberator 3D puzzle Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje
Metal Earth B-24 Liberator 3D puzzle

Metal Earth – B-24 Liberator csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézer segítségével voltak kivágva, a még nagyobb pontosság végett. Az összerakáshoz nincs szükség semmilyen ragasztóra, mégis lenyűgöz majd a végeredmény.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth P-510 Mustang Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje
Metal Earth P-510 Mustang

Metal Earth – P-510 Mustang csodás fém 3D modell. A modell egyes részei lézerrel vágottak a még nagyobb pontosság érdekében. Az összeállításhoz nincs szükség ragasztóra, ezért a végeredmény le fog nyűgözni.

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL
Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje
Metal Earth Star Wars Darth Vader TIE Fighter űrrepülűje

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Darth Vader TIE Fighter pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak!

Átvehető akár: 2023.10.4

Partnerünktől: MALL