DINO A világ történelmi térképe 2000 darab
4 380 Ft

A részletes történelmi térkép elkészítéséhez 2000 darab puzzle áll rendelkezésedre, ennek hála sok órányi szórakozásban lehet részed. Akár egyedül állsz neki a puzzle kirakásának, akár az egész családot meghívod. Teljesen mindegy, hol kezded el kirakni, a Dino puzzleval biztosan nem fogsz unatkozni.

Ravensburger Notre Dame 1500 darabos
5 890 Ft

Gyönyörű puzzle a párizsi Notre Dame mintájával. Nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finommotorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

DINO Szlovákia térkép 2000 darab
4 380 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd ki ezt a gyönyörű Szlovákia térképének mintájával. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. A térképen szereplő információk szlovákul vannak feltüntetve. 2000 darabot tartalmaz.

DINO Napfelkelte 3000 puzzle

DINO Napfelkelte 3000 puzzle

Értékelés: 4,6
7 910 Ft 6 430 Ft

Rakd ki ezt a gyönyörű puzllet a napfelkelte motívumával. A kép panoramatikus. Összerakva bekeretezve a kép ideális kiegészítő minden szobába. 3000 darabot tartalmaz.

Ravensburger Cinque Terre 2000 db puzzle
9 040 Ft

Ravensburger Cinque Terre Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor a híres Olasz Világörökség egy részlete tárul a szemed elé. A 2000 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Vízesés 2000 darab
8 490 Ft 7 260 Ft

Gyönyörű puzzle Vízesés motívummal nem csak lerövidíti a hosszú pillanatokat és szórakoztató, hanem fejleszti a finom-motorikát és más készségeket is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle szilárd alapra való ragasztásával vonzó képet alkothatsz.

Ravensburger Atmoszferikus London 2000 darab
6 850 Ft

A London Eye-ra, a Tower bridge-re, vagy a Piccadilly Circus-ra vágysz? Az Atmoszferikus London puzzle kirakóssal nem probléma. A kép 2000 darabból áll, a kemény hátlapnak köszönhetően bárhová felfüggeszthető. Ne habozz, kezdd el az összeillesztést.