DETOA Mágneses puzzle Fajáték
3 830 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa mágneses puzzle segítségével! A 40, színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

Ravensburger Puzzle 050963 Hulladék likvidálás 2x24 darab
3 000 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger hulladék szelektálás motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken egy kukás, a másikon egy vontatókocsi látható – mindkettőből tanulságok vonhatók le. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Spin Master Jégvarázs 2 kirakós, 48 darabos
3 420 Ft

A Jégvarázs 2 kirakós tele van meglepetésekkel. Csak a kicsomagolás után derül ki, hogy milyen témát fogsz kirakni a Jégvarázs 2-ből. A kiraks 48 darabot tartalmaz, ahonnan a négy lehetséges kép közül készíthetsz egyet.

Ravensburger Puzzle 078240 Pizsihősök 2x24 darab
2 940 Ft 2 730 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Pizsihősök motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyeken a szuperhősök akció közben láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Trefl Puzzle Bing Szórakozás a parkban MAXI 24
3 140 Ft

Gyönyörű gyermek puzzle Bing nyuszi és barátai képével. A Bing Bunny az óvodáskorú gyermekek Bing Bunny sorozatból. A nagy puzzle vastag kartonképből áll. És 24 maxi darabból.

L.O.L. Surprise! Játék változó színekkel
4 610 Ft 4 090 Ft

Egyedi kirakós puzzle változó színekkel a közkedvelt L.O.L. licencióval. A Surprise minden bizonnyal örömet okoz és elbűvöli ezen aranyos babák minden rajongóját. Összerakva a puzzle mérete 30 × 30 cm.

Ravensburger Disney Verdák 3 Puzzle 2x24 darab
3 090 Ft

Szórakozz jól a Verdák 3 animációs film szereplőit ábrázoló puzzle összeállítása közben! A két képen a főszereplők láthatóak a versenypályán. Adj gázt és repülj a cél felé!

Spin Master Toy Story 4: Puzzle
3 200 Ft 2 290 Ft

A Disney Pixar sikeres Toy Story 4 animációs film mintájú lentikuláris puzzle remekül elszórakoztat majd! Rakd össze mind a 48 darabot, hogy megkapd a képet. Hogyha más szögből nézed, akkor azonnal más képet fogsz látni.

Galt Dzsungel Baby Puzzle 6x2 db
2 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Ravensburger Egy nap az állatkertben 2x24 darab
2 870 Ft

Lépj be az állatok világába! Ezzel a puzzleval ez egészen egyszerű. Hozz létre egy ZOO képet és élj át egy hosszú pillanatot. A gyermek puzzle fejleszti az érzékeket és a motorikát, a kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Ravensburger Puzzle 051267 Gigantoszaurusz 2x24 darab
2 940 Ft 2 790 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a Ravensburger kiváló minőségű, Gigantoszaurusz mintával ellátott puzzle rakása során. A puzzle két képet taratalmaz, vidám dinoszaurusok különböző tevékenységek során. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 090648 Mancsőrjárat Becsületes kutyák 2x24 rész
3 090 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 090853 Mancsőrjárat Jó tett 2x24 rész
2 730 Ft

A Mancsőrjárat minden tagja más-más képességgel rendelkezik, mindegyikük valamiben jobb mint a barátai, és éppen ezért kiváló csapatot alkotnak. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Tűzoltók 2x24 darab
3 000 Ft

Állíts össze egy eredeti Tűzoltók motívumú puzzlet. Élj át egy hosszú pillanatot és vond be az összes érzékedet. A kemény alapnak hála az elkészült képek például falra akaszthatóak.

Spin Master Hatchimals puzzle 46 db tojásban
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle gyermekek számára, egyedi, tojás alakú tartóban, állatos mintával. A puzzlejátékok remek szórakozást bizosítanak, miközben a gyermek fejleszti térlátását és finommotorikáját.

DETOA Dinoszauruszok mágneses puzzle
4 510 Ft

A Dinoszauruszok mágneses puzzle mágneses táblát, állványt és mágnessel ellátott fából készült 44 színes darabot tartalmaz. A mágnesekből saját fantázia szerint lehet képeket alkotni.

DETOA Medvék Mágneses puzzle

DETOA Medvék Mágneses puzzle

Értékelés: 4,9
3 690 Ft

Detoa Medvék olyan kirakós fajáték, amely 37 színes, mágneses fadarabból áll, valamint egy szintén mágneses asztali tartóból. A darabok felhasználásával medvéket lehet kirakni, illetve egyéb vidám formák is készíthetőek, a gyerekek fantáziájától függően. Gyerekeknek 3 éves kortól ideális választás, segíti fejleszteni a kreatív gondolkodást és a motoros készségeket.

Bino Puzzle PIZZA

Bino Puzzle PIZZA

Értékelés: 5
3 140 Ft

Gyerek kirakó fából, pizza formájú. A pizza díszítésére szolgáló kiegészítőket egyszerűen felhelyezheti a tetejére, vagy a pizza speciális kivágásába helyezheti. A szett része egy fa pizza szeletelő. A helyes részek kombinálásával és a darabok egésszé való összerakásával, a helyes rész megtalálásával a gyerekek az összpontosítást, figyelmet és a döntési képességeiket gyakorolják.

Bino Puzzle farm

Bino Puzzle farm

Értékelés: 4,5
2 730 Ft

Gyerek kirakó fából, farm alakú, vidám állatkás képekkel. A gyerek a formák és alakok szerint megpróbálja megtalálni a megfelelő képet (képzelet és a logikus gondolkodás fejlődése), majd a megfelelő helyre illeszti (finom motorika fejlődése).

Bino Puzzle gyümölcsös torta
2 460 Ft

Gyerek kirakó fából, születésnapi torta formájú. A tortadíszítés hozzávalóit egyszerűen a torta tetejére helyezi, vagy a süti speciális kivágásaiba helyezi. A szett fa kést és „Happy Birthday“” címkét is tartalmaz.

DETOA Mágneses puzzle ZOO

DETOA Mágneses puzzle ZOO

Értékelés: 4,2
3 830 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Mágneses puzzle ZOO segítségével. Egy nagyon népszerű állatos játék gyerekeknek, ami fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A játék tartalmaz egy mágneses táblát és 44 darab fa alkatrészt mágnesekkel, amivel összeállíthatóak az egyes állatkerti állatok és épületek. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Woody Puzzle - emberi test AJ

Woody Puzzle - emberi test AJ

Értékelés: 3,5
2 730 Ft

Interaktív és oktatási fából készült beillesztő. Az emberi test anatómiája a legkisebbeknek angolul. A puzzle képes felének megfordítása után (bőr), a gyermek látja a hátoldalán a szerveket és alatta a csontokat, melyek ezen a helyen rejtőznek. Minden leírással és alapnevekkel rendelkezik.

Hape Puzzle - Csodás állatkás ábécé
10 170 Ft 9 690 Ft

Csodás állatkás puzzle ábécével. Ezzel a csodás fa kirakóssal, amely egyedi és csodás állati illusztrációkkal díszített, móka lesz az ábécé megfelelő betűjét keresni. Mindig a kedvtelésből tartott kártya alá helyezd.

Melissa & Doug Fa puzzle hangokkal - szerszámok
5 690 Ft 5 470 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a lyukba helyezed, az adott szerszám hangja hallatszik. Az egyes darabok nyolc féle hangja és színe fejleszti a gyermekek hallási és vizuális érzékelését. A puzzle fogantyúval helyezhető a helyére, amely minden egyes darabon megtalálható.

Woody Vidám háziállatok Kirakós játék deszkalapon
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szereti gyermeked az állatkákat? Ezzel a kirakós játékkal megismerkedhet a farmon élő állatokkal. Ez a fából készült kirakós játék kiváló segédeszköze a motorika és kreativitás tökéletesítéséhez.

Plan Toys Puzzle - Divat az időjárás alapján
7 810 Ft

Ez a színkészlet támogatja a gyerekeket, hogy megtanulják, hogyan kell öltözni a különböző időjárási viszonyok szerint. Forgasd az alkatrészeket fejjel lefelé, hogy sablont szerezz több szórakozásért!

Goki Asztalon levő fa puzzle - A kéz
4 390 Ft

A fából készült kezet ábrázoló puzzle alaplappal 14 darabból áll. Kiváló minőségű, tartós, papírra nyomtatott rétegelt lemezből készült. Melyik ujj a kisujj és melyik a hüvelykujj? Hány ujj található egy kézen? A gyerekek színeket tanulnak és tízig számolni is tanulnak.

Goki Az én napom - réteges fa kirakós
4 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Négyrétegű fából készült rejtvények megmutatják a gyerekeknek, hogy milyen egy átlagos nap. Az egyes rétegek egy napi tevékenységet mutatna be – esti úszás, főzés, játék és családi kör. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Fa - forradalmi réteges puzzle
4 510 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szép, négy rétegű fából készült puzzle megmutatja a gyerekeknek, hogy egy hatalmas tölgy nőhet ki egy kis makkból. Amikor a makk kicsírázik, még mindig olyan kicsi marasd, hogy alatta bogarak tanyáznak. Még a lóhere is a saját virágjával túlnövi. Hamarosan túlnövi az összes növényt és állatot, koronát növeszt, és sok makkot hoz létre. Mesélj a gyermekednek a természet rendjéről, a fák gyümölcseiről és arról, hogy az állatokat mely gyümölcsök táplálják. Aranyos gyermekeknek szánt képekkel.

Goki Pillangó - fejlesztési réteges puzzle
4 940 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A pillangók gyönyörűek és a gyerekek szeretnek utánuk futni, és kíváncsi módon figyelni őket. Mutasd meg a gyerekeknek, hogy egy borzasztóan kielégíthetetlen hernyó kel ki egy levélben lévő kis tojásból. Miután begubózik, hosszan tartó alvásba kezd. És végül egy gyönyörű és színes pillangó fog belőle kibújni.

Melissa & Doug Fa puzzle az állatkert hangjaival
5 470 Ft

Ha a puzzle megfelelő darabját a nyílásba helyezed, akkor egy állatka hangja lesz hallható. Ha a megfelelő darabot a helyére teszed, akkor egy hang lesz hallható. A puzzle darabokat az egyes darabokon található fogantyú segítségével helyezzük be.

Melissa & Doug Fa puzzle utazásra, Farm
4 690 Ft

Kombináld a kétrészes fa puzzlet a tokban található formákkal, és tanítsd a gyerekeknek a 6 állat nevét idegen nyelven. A puzzlet praktikus tokban tárolhatod, fogantyúval. Minden újrahasznosítható anyagból készült a szójaalapú festéktől kezdve.

Galt Nagy padló puzzle - város
5 320 Ft 4 650 Ft

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Harminc nagyméretű darab, amik tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. Nyolc másik darab, amik közlekedési eszközöket vagy éppen egy körhintát ábrázolnak, a megépített kép érdekesebbé tételére és különálló játszásra szolgálnak.

Viga Fából készült puzzle - Közlekedés
3 550 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.

Ravensburger Puzzle 050871 Disney mesék 2x24 darab
3 000 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger Disney mesék motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz – az egyiken Susi és Tekergő, a másikon a 101 kiskutya látható. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Puzzle 050895 Kalózok 2x24 darab
3 090 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást a kiváló minőségű Ravensburger kalóz motívummal ellátott puzzle összeállítása közben. A csomagolás két puzzle kirakóst tartalmaz, amelyen különböző helyzetekben lévő kalózok láthatók. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Galt Háziállatok Baby Puzzle

Értékelés: 4,5
2 870 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Galt Építkezés Szőnyeg puzzle, 30 db
5 750 Ft 4 690 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A puzzle fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerkedhet az építkezések világával. Játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 munkagépből áll. 3 éves kortól ajánlott.

Galt 4 in 1 Járművek Puzzle
3 070 Ft 2 870 Ft

Galt puzzle négy különböző járművet ábrázoló képpel szórakoztatja a kisgyermekeket. A kirakós játék 4–6–9 és 16 darabból áll, így a gyermekek különböző nehézségi fokozatokban próbálhatják ki magukat. A vidám és élénk színű képek nem csak lekötik a figyelmet, de fejlesztik a fantáziavilágot és a motorikus képességeket is. Három éves kor felett ajánlott.

Galt Járművek Baby Puzzle

Galt Járművek Baby Puzzle

Értékelés: 5
2 790 Ft 2 730 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a járműveket. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető járművet tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.

Galt Nagy Farm puzzle, 30 db
5 350 Ft 4 930 Ft

Galt Farm puzzle gyerekeknek szánt nagyméretű, nagyszerűen illusztrált mintájú puzzle. A 30 darabos kirakó egyedi és szórakoztató, valamint nagyszerűen fejleszti a gyerekek különböző készségeit.

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Galt 4 in 1 Farm Puzzle

Értékelés: 4,9
2 590 Ft

A Galt farmos puzzle tökéletes választás kisgyerekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A dobozban 4 különböző kirakó található a 12-től a 4 dabadosig. 3 éves kortól ajánlott.

Galt Dzsungel Szőnyeg puzzle, 30 db
6 600 Ft 4 650 Ft

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat, valamint játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 állatból áll. 3 éves kortól ajánlott.

Lamps 3D Puzzle Kutyák, 48 darabos
2 790 Ft

Rakj ki egy egyedi 3D-s kirakót kutyák képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 48 darabból áll és összerakás után a méret 31×23 cm. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.

MaDe Hab puzzle - dinoszauruszok
6 300 Ft

Hab puzzle dinoszaurusz motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.

Ravensburger Puzzle 050109 Disney Jégvarázs 2 2x24 darab
2 730 Ft

Légy részese egy páratlan szórakozásnak a kiváló minőségű Disney Jégvarázs 2 motívummal ellátott puzzle kirakása közben. A kirakós játék két képet tartalmaz, mindegyikük 24 darab puzzleből áll. Az egyedülálló darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ravensburger Tűzoltó Sam 2x24 darab
3 000 Ft

Tapasztald meg a páratlan szórakozást egy kiváló minőségű puzzle összerakásánál Sam tűzoltó motívummal a Ravensburger társaságtól. Az egyedi puzzle darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.