Clementoni Puzzle Double Fun – Jégvarázs

Márka: Clementoni Katalógus száma: 1330100

Clementoni Puzzle Double Fun – Jégvarázs

Hihetetlen puzzle és magasságmérő egyszerre. A gyermekek jól szórakoznak majd a Frozen puzzle összerakása közben. A puzzle-t utána össze kell ragasztani és a falra erősíteni. Így a puzzle gyerek magasságmérőként is szolgál. A csomagolás tartalmazza a klipszeket a fényképek felerősítéséhez. További információ

3730

3 730 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 1330100

Leírás

Termékleírás

  • Tökéletes kivágások és kiváló minőség a Clementoni márkától.
  • Darabok nagysága 10 X 12 cm.
  • A maximális jelölt magasság 125 cm.
  • A ragasztó és a 4 klipsz a csomagolás része.
  • 3 éves kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás lányoknak
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Licenc Jégvarázs

Hasonló termékek

LARSEN Lány kabrióval és Három királylány Puzzle szett
3 340 Ft

Larsen puzzle szett kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően logikai játékok, segítségükkel a gyerekek játszva tanulnak, emellett absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik. A szett egy Lány kabrióval és egy Három királylány tematikájú kirakót tartalmaz.

LARSEN Cirkuszi vonat és Szafari Puzzle szett
3 340 Ft

Larsen puzzle szett kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően logikai játékok, segítségükkel a gyerekek játszva tanulnak, emellett absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik. A szett egy Cirkuszi vonat és egy Szafari tematikájú kirakót tartalmaz.

LARSEN Puzzle szett, Kórház és Tűzoltóság
3 340 Ft

Larsen Kórház és Tűzoltóság kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően ez egy logikai játék, így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.

LARSEN Puzzle szett, Élet a farmon és Lovaglás
3 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Larsen Élet a farmon és Lovaglás kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően ez egy logikai játék, így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.