Ravensburger Minyonok: Gru 3 100 darabos

Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1082039

Ravensburger Minyonok: Gru 3 100 darabos

„ Minion szereplőkkel és másokkal** a Gru 3 népszerű animációs filmből ** most gyerekek rengeteg szórakozást élhetnek át a kirakókirakása közben. Játékos módja gyakorolni a logikát** és egyéb képességeket. A csomag tartalmaz **egy kirakót 100 darabbal **. További információ

2110

2 110 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 824 Ft, Megtakarítás: 714 Ft (25 %)

Katalógus száma: 1082039

Leírás

Termékleírás

„A Ravensburger vállalat az egyik vezető európai gyártó a játékok , különösen a kirakósok terén. A termékek kiemelkednek kiváló minőségben, a kreativitásban és az innovációs képességben. A Ravensburgerkirakósok eredeti motívummal rendelkeznek különböző témákban. Ennek célja a szórakozás minden korosztály számára a legkisebb gyermekektől egészen felnőttekig.

Specifikáció:

  • A kirakó javítja a gyermekek motoros készségeit és serkentik a logikus gondolkodást, hozzájárulnak a koncentráció és a képzelőerő fejlődéséhez.
  • Csomag tartalmaz egy kirakót 100 darabosat.
  • A kirakósok motivumai a népszerű Gru animációs filmből származnak.
  • Csomag mérete: 34 × 24 × 4 cm.
  • Kitűnő szórakozás a gyerekeknek 4 éves kortól.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Darabszám 100 Darab
Ajánlott korosztály 6 éves kortól
Licenc Minionok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.