Ravensburger Naprendszer 200 darabos

Márka: Ravensburger Katalógus száma: 1082163

Ravensburger Naprendszer 200 darabos

A Ravensburger Naprendszer Puzzle a naprendszerünk kiterített képét hozza el hozzánk. Kirakása közben közelebbről megismerhetjük a naprendszerünk, illetve az ott található bolygók elhelyezkedését. A puzzle darabjai kiváló minőségűek, időtállóak és erősek. 200 darabból álló kirakós ideális elfoglaltság bárki számára. További információ

2220

2 220 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 890 Ft, Megtakarítás: 670 Ft (23 %)

Katalógus száma: 1082163

Leírás

Termékleírás

Ravensburger társaság a játékok, és elsősorban a puzzle kiemelkedő európai gyártói közé tartozik. Termékeit magas minőség, ötletesség és innováció jellemzi. A Puzzle a Ravensburgertől különböző témájú eredeti motívumokkal rendelkezik. Garantált szórakozás a legkisebb gyermektől egészen a felnőttig.

Jellemzők:

  • A puzzle kirakó fejleszti a gyerek motorikáját és növeli a logikus gondolkodást, hozzájárul az összpontosítás képességéhez, valamint a képzelőerő fejlesztéséhez.
  • Csomag tartalma **egy 200 darabos kirakó **.
  • A puzzle a Naprendszer motívumát ábrázolja.
  • Csomagolás mérete: 34 × 24 × 4 cm.
  • Ideális szórakozás 8 éven felüli gyerekek számára.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Darabszám 100 Darab
Ajánlott korosztály 8 éves kortól

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.