Ravensburger Prasli Szigetek - Seychelle 1000 db

Márka: Ravensburger

Ravensburger Prasli Szigetek - Seychelle 1000 db

Gyönyörű puzzle a Seychelle szigetek panorámájával, ami nemcsak lerövidíti a hosszú pillanatokat, hanem biztos el is szórakoztat, sőt még fejleszti a finommotorikád és más képességeid is. Az egyes darabok minőségi kidolgozásúak, így a puzzle összeragasztásakor szép képet alkotnak. További információ

2990

2 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 4 090 Ft, Megtakarítás: 1 100 Ft (26 %)

Katalógus száma: 1246274

Leírás

Termékleírás

Specifikációk:

  • A puzzle javítja a finommotorikát és a térlátást, stimulálja a logikai gondolkodást, segít a koncentráció és a képzelőerő fejlesztésében.
  • A csomag 1000 db-os puzzlet tartalmaz.
  • Puzzle a Praslin szigetek panorámájával.
  • A csomag mérete: 38 × 28 × 6 cm.
  • Kiváló szórakozás 14 éves kortól.

Ravensburger vállalat az európai játék és puzzlegyártók élvonalába tartozik. A termékei kiemelkednek kiváló minőségükkel, ötletességükkel és innovativitásukkal. A Ravensburger puzzlek eredeti mintával rendelkeznek különböző témakörökben. Ez a szórakozás gyerekektől kezdve a felnőttekig mindenki számára tökéletes.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Panoráma igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.