4D Cityscape Ókori Görögország 4Dimenziós Puzzle
8 510 Ft

A 4D Citiscape Ókori Görögország 4Dimenziós Puzzle egy szórakoztató, és egyben oktató játék. Segítségével megismerheti Las Vegas fejlődését 1952-től egészen napjainkig. A térkép nagyon részletes, rajta vannak a városok, utcák, parkok, szigetek, utak és a vasúti sínek is.


4D Cityscape Prága puzzle

4D Cityscape Prága puzzle

Értékelés: 5
11 890 Ft

10 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4D Cityscape Prága puzzle a történelem szerelmeseinek nagyszerű játék. 4D-ben felépíthető Prága városa. Megismerheti, hogy nézett ki a város a XIX. században és hogyan változott meg az elrendezése napjainkra. 4 különböző réteget építhetünk fel rá.


4D Cityscape Hong Kong
11 820 Ft

8 880 Ft

Állítsd fel a híres város térképét/ makettjét, beleértve az összes történelmi és kortárs épületét és tudd meg, hogy változott a metropolisz az évek során. Csak rajtad múlik, hogy felépíted Hong Kongot, mint brit gyarmatot, vagy azt, ahogy most néz ki Kína irányítása alatt. Egyes rétegek egymásra épülnek a és a negyedik dimenzió az idő.


4D Cityscape London Puzzle

4D Cityscape London Puzzle

Értékelés: 5
12 590 Ft

9 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4D Cityscape London puzzle készlettel felfedezheted a gyönyörű Londont, Nagy-Britannia fővárosát. Csodáld meg a híres helyeket és épületeket, és kövesd végig a város többszáz éves fejlődését. Az aprólékos és pontos kidolgozása segít elmerülni a részletekben.


4D Cityscape Játék a Trónusokért Essos
16 553 Ft

13 570 Ft

4D Cityscape Az Essos Throws játék a népszerű, díjnyertes HBO-televíziós sorozatból életre kelti, a látványos helyszíneket többrétegű formatervezéssel. Ez az egyedülálló puzzle négy dimenzióval rendelkezik. Tökéletes ajándék a Game of Thrones rajongóknak.


4D Cityscape 4D (Trónok harca) Westeros &papuc Essos játék
18 690 Ft

16 100 Ft

Készíts egy térképet / modellt a híres Nyugati földről a világhírű Trónok harca sorozatbólWesteros & Essosból. Megismerheted a híres helyeket és épületeket. 3 az 1-ben puzzle, amely egyben szórakoztat és oktat. Ugyanakkor rajtad múlik, hogyan fog kinézni a végső puzzle.


4D Cityscape 4D Trónok harca Westeros & Essos játék
17 790 Ft

16 100 Ft

Készíts Westeros és Essos térképét / makkettet, ahogyan a Trónok harcában is van. A puzzle összesen 891 darabot tartalmaz. 3 az 1-ben puzzle, amely egyben szórakoztat és oktat. Építs városokat, ahogyan az egyes századokban néztek ki, nézd meg milyen épületekkel és építészettel voltak naprakészek. Ugyanakkor rajtad múlik, hogyan fog kinézni a végső puzzle.