Spin Master Paw Patrol kiemelkedő fa puzzle
4 406 Ft

3 570 Ft

Rakja ki ezt az egyedüli fa puzzlet, mely egyes részei magasabbak, a közkedvelt Mancs őrjárat sorozat kutya mentőseinek motívumával. A puzzle-val való játék remek szórakozás, mellyel a gyerek fejleszti térbeli képzelőerejét és finom motorikáját.


Spin Master Hatchimals puzzle 46 db tojásban
2 688 Ft

2 030 Ft

Puzzle gyermekek számára, egyedi, tojás alakú tartóban, állatos mintával. A puzzlejátékok remek szórakozást bizosítanak, miközben a gyermek fejleszti térlátását és finommotorikáját.


Spin Master Hatchimals puzzle 48x db exkluzív állatkával
2 688 Ft

2 550 Ft

A készlet része egy puzzle aranyos állatos mintával valamint egy Hatchimals tojás exkluzív állatkával. A puzzle-játék nagyszerű szórakozást biztosít, emellett a gyermek fejleszti térlátását és finommotorikáját.


Spin Master Toy Story 4: Puzzle
3 060 Ft

A Disney Pixar sikeres Toy Story 4 animációs film mintájú lentikuláris puzzle remekül elszórakoztat majd! Rakd össze mind a 48 darabot, hogy megkapd a képet. Hogyha más szögből nézed, akkor azonnal más képet fogsz látni.


Spin Master Puzzle fém kofferben
2 946 Ft
2 800 Ft

Praktikus fém koffer, mely karaktereket ábrázol a Mancs felügyelő, című meséből, mely belül 3D puzzle képet takar, amelyet a gyerekek 48 darabból tudnak összeállítani. Hagyd, hogy gyerekeid kirakják a Mancs felügyelő képét!