Trefl Jégvarázs Puzzle, 260db
2 550 Ft

Trefl Jégvarázs Puzzle 260 darab elemből áll. A képen megjelenik a meséből ismert Elsa királynő és Anna hercegnő az elbűvölő két testvér. Mindemellett a rajzfilm további hősei is láthatóak rajta, a kedves és minden szívet megmelengető Olaf, illetve a legnagyobb hős Kristoff és aranyos szarvas barátja. Tökéletes ajándék kislányoknak és fiúknak egyaránt.


Trefl Puzzle zvířátka Gigantic ZOO 12ks
3 106 Ft
3 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Krásné, ilustrované podlahové puzzle přinese vašim dětem jedinečnou zábavu. Dvanáct velkých dílků do sebe skvěle zapadá a pomáhají dítěti ve zdokonalení jeho motorických schopností a dovedností. 12 dílků + 1 dřevěná figurka, motiv ZOO vhodný nejen pro milovníky zvířat.


Trefl Habszivacs puzzle, My Little Pony, 8 db
3 740 Ft

Trefl My Little Pony habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Trefl Habszivacs puzzle, Peppa malac, 8 db
4 340 Ft

Trefl Peppa malac habszivacs puzzle egy rendkívül kézségfejlesztő és kreatív játék. Az oldalak összekapcsolhatók, melynek eredményeként egy kockát vagy éppen egy szép, mintás szőnyeget kapunk, amin gyermeke garantáltan élvezni fog minden percet. A minőségi anyagból készült kirakó egyszerűen és könnyen tisztítható.


Trefl Habszivacs puzzle Verdák 3
5 223 Ft

4 340 Ft

Puha habszivacs puzzle gyerekeknek. A Verdák 3 mese mintájú elemekből különböző formájú alakzatok építhetők, amiknek csak a fantáziád szabhat határt. Legyen ez akár egy kocka, akár egy új alátét a játékaid számára.


Trefl Jégvarázs 3D Habszivacs Puzzle
5 500 Ft

Trefl Jégvarázsos Puzzle tökéletes választás minden kisgyerek számára. Számos képességet fejleszt, türelemre tanít, finomítja a kézmozdulatokat, fejleszti a precizitást, a koncentrációt és a megfigyelőképességet. A puha anyagának köszönhetően a legkisebb kezekben is biztonságos játékot garantálnak, a színes Jégvarázsos minták pedig azonnal játékra ösztönzik a kicsiket.


Trefl Szivacs puzzle Fisher - Price, Dzsungelmóka
4 671 Ft

4 340 Ft

Trefl Szivacs puzzle Fisher – Price, Dzsungelmóka kedves karakterei felvidítják a gyerekeket. A 8 részes puzzle minden darabján egy- egy kisállat látható dzsungel mintázatú hátteren. A nagy, puha habszivacs alkotóelemeket még a kisebb gyerekek is könnyen össze tudják illeszteni.


Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle
4 671 Ft

4 340 Ft

Trefl Thomas a gőzmozdony Habszivacs puzzle felvidítja a gyerekeket. A 8 részes puzzle minden darabján a Thomas a gőzmozdony, vidám mintákkal látható. A nagy, puha habszivacs alkotóelemeket még a kisebb gyerekek is könnyen össze tudják illeszteni.


Trefl Baby Fun
1 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Baby Fun.


Trefl Bob The Builder
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Bob The Builder. Méretek: 33 × 22 cm.


Trefl Cars 3
1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Cars 3. Méretek: 27 × 20 cm.


Trefl Disney Princess
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Disney Princess. Méretek: 33 × 22 cm.


Trefl Dora
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Dora. Méretek: 33 × 22 cm.


Trefl Dora
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Dora. Méretek: 33 × 22 cm.


Trefl Frozen
1 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Puzzle Frozen. Méretek: 33 × 22 cm.