SAMSUNG QE65Q8FN (2018) televízió

SAMSUNG QE65Q8FN (2018) televízió

Száma: 1199821
QLED televízió felbontással 4K Ultra HD, átmérővel 163 cm (65") és funkcióval Q HDR 1500. Quantum dot kijelző, 10bit-es színek, lokális sötétítés, Smart TV, OS Tizen, Ultra Black (antireflexiós szűrő), HbbTV, DVB-T/T2(HEVC/H.265)/S2/C kettős hangoló, Ambient Mode, www böngésző, Wi-Fi, DLNA, Bluetooth, audio 4.1k 40 W, One Invisible Connection, 4× HDMI, 3× USB, Smart távvezérlő, USB-re történő felvétel. További információ
599 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1199821

Leírás

Hagyd magad elvarázsolni az egyediséggel

qled_tv qled_tv

Lélegzetelállító színbemutató

Éld át a kedvenc filmjeidet és műsoraidat eddig soha nem látott intenzitással. A Samsung QLED TV millió színe teljesen hatástalanítja az érzékeidet és egy sokkal reálisabb képet eredményez. A Quantum Dot technológiával rendelkező Q8F televízió ezen felül 100%-os színmennyiséget képes megjeleníteni, így bármilyen fényerő esetén valódi gazdag színeket élvezhet. Soha többé nem fogod akarni más tévé képernyőjét nézni.

quantum_dot quantum_dot

Tökéletesen kiegyensúlyozott kontraszt

A QLED TV nézésekor a pontos kontraszt beállítások miatt nem fogsz hiányolni semmilyen részletet se a sötét se a világos részek részeiben a jeleneteknek. Hála Q Contrast technológiának élvezheted a zavartalan pillanatokat a kedvenc film sztárjaid társaságában, még a nagyon sötét jelenetekben is a fényes helyiségben lévő TV-képernyőn.

Q_Contrast Q_Contrast

Leghűségesebb filmes élmény

A nagy dinamikatartományú HDR10+ technológia megmutatja a filmműveket a szerzők szándéka szerint. Minden olyan jelenet, amelyet a Quantum Dot TV képernyőjén látsz, optimalizálva lesz, úgy, hogy a színek, a kontraszt és a fényerő tökéletes összhangban legyen a valósággal. Ugyanakkor a Q8F megfelel a 4K ultra-nagyfelbontású CEA fogyasztói elektronikai asszociáció, valamint a Digital Europe és az UHD Alliance tanúsítási szabványoknak.

hdr10+ hdr10+

Hosszantartó színek

A QLED TV panel olyan szervetlen anyagokat használ, amelyeknél nem kell aggódnod a képpontok kiégésétől. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy még akkor is, ha a tévéképernyődön hosszú ideig egy kép (például egy TV-logó vagy egy állandó infográfia) lesz feltüntetve ugyanazon a helyen, nem fog hagyni semmilyen maradandó nyomot. A színek élettartama a tévédben éppolyan intenzív lesz, mint az audiovizuális élmény.

Long_Life_Span Long_Life_Span

Stílusosan intelligens kiegészítő

A tévékészülék képernyőjén megjelenő fekete téglalapok, amik a kikapcsolást jelzik többé nem lesznek része az otthonodnak. A QLED TV Ambient Mode üzemmódjával számos lehetőséged nyílik a képernyő intelligens használatára, még akkor is, ha épp nem nézel semmilyen filmet vagy sorozatot. Beállítsz egy interaktív hátteret, amely a kiválasztott kép segítségével fogja díszíteni a belső teret. Vagy használhatod az egyébként inaktív képernyőt a hírek vagy időjárás előrejelzések megtekintéséhez. Vagy alakítsd át a televíziódat a kedvenc zenéd zenelejátszójára.

Ambient_Mode Ambient_Mode

Összhangban a tereddel

A Samsung Q8F QLED Premium televízió elhelyezése még közelebb lehet a lakásod belső kialakításhoz. A No Gap Wall-mount telepítésnek köszönhetően a képernyő olyan közel lesz a falhoz, mint a képek. A QLED TV így nem csak a megjelenített tartalom minőségével fog emlékeztetni a mesterműre.

No_Gap_Mount No_Gap_Mount

Vedd körül magad a képpel

A film vagy sorozat nézése közben már nem fog zavarni a televízió hagyományos kerete. A Samsung QLED TV első osztályú, 360° -os dizájnjával keret nélkül lett létrehozva figyelembe véve a szórakozás legkevésbé zavaró pillanatait. Így teljesen körülvetetheted magad egy tiszta képpel az első osztályú tévéddel a Quantum Dot TV technológiával.

Boundless_Design Boundless_Design

Egyedülálló elhelyezésre tervezték

A QLED TV könnyen elhelyezhető a falra, hasonlóképpen egyszerűen az One Mount szerelési megoldással a TV elhelyezését a dizájnos állványra. A Tower állvány elegáns és praktikus megoldás, amely a masszív kivitelezésnek köszönhetően minden típusú ízlésű helyiségbe alkalmas. A Studio állvány ideális a szabad elhelyezéshez például a nappalidban, ahol értékelheted a tökéletes dizájn összjátékát a belső térnek és a tévének az állvánnyal.

One_Mount One_Mount

Intuitív kapcsolat a képernyővel

Vedd kezedbe a szórakozás feletti irányítást a lehető legegyszerűbb módon. A Smart Hub kínálatának segítségével egy összekapcsolt eszközvezérlő központot kapsz és egy intelligens segédet, amely megkönnyíti a hanganyag kiválasztását és ellenőrzését. Így a megfelelő szórakozás kikeresésének időtartama a minimumra csökken. Az erős Q Engine processzorral kombinálva, amely minden felvétel minőségét növeli a lehető legmagasabb szintre, a QLED TV nézése félreismerhetetlen élménnyé válik.

SmartTV SmartTV

Minden vezérlőberendezés egyben

Akár a lejátszót, a játékkonzolt, vagy akár a műholdvevőt szeretnéd vezérelni, egyetlen távirányító is elegendő lesz. A One Remote Control-t úgy tervezték, hogy minden eszközhöz csatlakozni tudjon, amely a QLED televízióhoz vagy a One Connect Box elosztóhoz csatlakoztatva van. Ezen felül saját maga azonosítja az eszközöket, s meg is jelöli őket.

One_Remote_Control <img class="hidden-desktop" src="http://i.cdn.nrholding.net/410431
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.